Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля 25 лв. данък на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aма вие плащате данъци :D :D :D :D
    Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Коментар

много скоро всички неплатили ще бъдат привикани
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Абе като гледам, май най големия балък съм аз:Брава 80коня - 88лвПунто 60 коня - 68лвТова за Хасково, все пак ние сме най-богатите хора в страната, ако не знаете, и затова имаме най-високи данъци....
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Re: Да се похваля 25 лв. данък на Браво

Rokambol написа:
          Браво! Моята е 120 к.с., а данъка ми е само 27лв.
          Хайде да си направим класация - кой плаща най-малко? Аз плащам по-малко от 14 лева за 77+ киловата, което идва по 18 стотинки на киловат

Коментар

Ако класацията ще бъде само за размера на данъка, аз печеля - 5 лв и някакви стотинки. :D Обаче като гледам има съфорумци с доста по-мощни коли, които плащат малко повече от мен и си мисля, че малко съм прекарана !
            FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

Коментар

Yavor написа:
              Абе като гледам, май най големия балък съм аз:Брава 80коня - 88лвПунто 60 коня - 68лвТова за Хасково, все пак ние сме най-богатите хора в страната, ако не знаете, и затова имаме най-високи данъци....
              Яворе какъв е тоя данък на пунтото. Мойто старото пунто данъка му беше 18 лева в София
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Общините имат право да вдигат данък МПС до 3 пъти спрямо основата, заложена в ЗМДТ. Данъка на моята мареа за тази година е 136 лв. Догодина може и да е 400 .
                Ето пример за данък на автомобил (101 к.с., над 5 г.) в няколко града:Варна 183.80 лв.Добрич 245.06 лв. !?!Пловдив 122.54 лв.София 153.72 лв.На печелившите - честито!P.S. Източник: http://pariteni.bg/Calcs/13/1ff1de774005f8da18.html

Коментар

rumididi написа:
                  Ако класацията ще бъде само за размера на данъка, аз печеля - 5 лв и някакви стотинки. :D Обаче като гледам има съфорумци с доста по-мощни коли, които плащат малко повече от мен и си мисля, че малко съм прекарана !
                  Размера на данъка отнесен към киловатите, а не абсолютния размер. И важи за такива които трябва да плащат много повече, а плащат малко. А ти 5 лева трябва да платиш и 5 плащаш. А аз трябва да плащам към 160-170 лева, а плащам 13 ’Ся да ни мъ накливетити? Ш’въ пучерпя.

Коментар

Aз незнам колко трябва да плащам, не ме и интересува колко трябва = не плащам :D :D
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Коментар

Оказва се, че аз с моята що годе по-нова кола (2000г.) с катализатор плащам повече от по-старите коли (умножава се по 1,5 за коли под 10г.), т. е. след като катализатора не ми го признават за да ми намалят данъка, тогава за какво ми е катализатор, но това е друга тема!И другото което е: не ми достигат 3 конски сили за да плащам доста по-малко данъци. И това ако не е късмет?

Коментар

ogi28b написа:
                        rumididi написа:
                        Размера на данъка отнесен към киловатите, а не абсолютния размер. И важи за такива които трябва да плащат много повече, а плащат малко. А ти 5 лева трябва да платиш и 5 плащаш. А аз трябва да плащам към 160-170 лева, а плащам 13 ’Ся да ни мъ накливетити? Ш’въ пучерпя.
                        Май ти си рекорда за най голямо спестяване от към данък.Защо и на мен каката не ми е написала 13 лв данък
                        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                        FIAT БРАВО 1.2 16v
                        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

По горния калкулатор ,който е дал колегата...Tipo-то ’89 набор с катализатор ,който вече е само тръба и мощност 90 конски сили ! мощност на автомобила 66 киловатаадрес на собственика (община) Пазарджикавтомобилът е над 14г.катализатор Даразмер на данъка 17.82 лева
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Благодаря за калкулатора. Пред мен се разкри една голяма мистерия дали до 99 к.с. включително или 100 също минава към евтината тарифа. В крайна сметка само до 99 включителто е за съжаление.
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Абе ще видим догодина как ще е хавата.Не бързайте да се радвате
                              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

RedLight написа:
                                Aз незнам колко трябва да плащам, не ме и интересува колко трябва = не плащам :D :D
                                Не се изненадвай като те викнат в данъчното и ти треснат една сума за сичко неплатено ... а и това че сега не плащаш ще ти изиграе лоша шега като решиш да продаваш колата !103 hp - 124.97 лв Стара Загора70 hp - 30.89 лв Стара Загора70 hp - 33.98 лв Разград 103 hp - 162.47 лв РазградRedLight бих те посъветвал да почваш малко по малко да събираш парички
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X