сутринта видях как един бус удари едно ново авео и естествено си продължи. нямаше как да спра да оставя бележка на колата, защото му записах номера на тоя с буса . имаше адска колона и беше невъзможно. чудя се как да намеря собственика на ударената кола- вярно, че минавам всеки ден оттам, но я засека пак колата, я не. кажете какво се прави в този случай, предполагам да се званне на кат също би имало ефект, но лошото е, че не съм сигурен в една от цифрите от номера на тоя и може да се окаже леко подвеждане, но в крайна сметка по марка и модел и 3 цифри от номера сигурни ако искат ще си го намерят. особенно застрохователите на авеото проверих по номера на авеото гражданската му, но там не пише нито име нито адрес на собственика. ударената кола е шевролет авео бял на цвяр, с номер СА2805НА, удари го микробус форд транзит бял-товарен май беше, но не съм сигурен, с номер С5490КС като за 4-ката не съм сигурен на 100%. стана на улицата до южния парк, която отива към американското посолство- срещу супермаркет елемаг и ПИБ банка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, как се процедира като си свидетел на катастрофа с...
Collapse
X
-
Re: Колеги, как се процедира като си свидетел на катастрофа
pakumba написа:сутринта видях как един бус удари едно ново авео и естествено си продължи. нямаше как да спра да оставя бележка на колата, защото му записах номера на тоя с буса . имаше адска колона и беше невъзможно. чудя се как да намеря собственика на ударената кола- вярно, че минавам всеки ден оттам, но я засека пак колата, я не. кажете какво се прави в този случай, предполагам да се званне на кат също би имало ефект, но лошото е, че не съм сигурен в една от цифрите от номера на тоя и може да се окаже леко подвеждане, но в крайна сметка по марка и модел и 3 цифри от номера сигурни ако искат ще си го намерят. особенно застрохователите на авеото проверих по номера на авеото гражданската му, но там не пише нито име нито адрес на собственика. ударената кола е шевролет авео бял на цвяр, с номер СА2805НА, удари го микробус форд транзит бял-товарен май беше, но не съм сигурен, с номер С5490КС като за 4-ката не съм сигурен на 100%. стана на улицата до южния парк, която отива към американското посолство- срещу супермаркет елемаг и ПИБ банкаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
mnpenchev
-
Авеото на улица Кишинев ли беше паркирано ????http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Един познат има шевролет и работи на кишинев и нещо не мога да се свържа с него.Към колко часа си го видял това?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар