Каква е процедурата да се спре това АУДИ от движение?Какви документи са нужни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се спира кола от движение в КАТ?
Collapse
X
-
ами преди немалко години съм го правил, затова е възможно да има разлики от тогава- искаха платен данък до момента, ако са нужни разни удостоверения за наследници и т.н. сещаш се за ситуацията, носиш си иначе талона и номерата и я свалят от отчет. тва беше тогава.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
bubachko
Преди години, правих това за Стария Москвич. Точно на входа на КАТ в това бялото на бариерата у десно става номера и е за няколко минути. На прозореца има надписи от фолио какво се иска за спиране от движение и какво за бракуване. Когато спреш от движение колами взеха някакъв талон само и платих ма някаква такса за услугата, но номера не искат. Спирането се прави с цел да не плащаш данъци, после пускането става като минеш на каналите на КАТ все едно като я купуваш. Номерата ги искат при бракуване... Абе незнам дали ти стана нещо ясно, ма отскочи и провери, нали ти казвам, на прозореца си пише
Коментар
-
riiid написа:Мисля,че ако само го спреш от движение трябва да продължиш да му плащаш данък.По новите разпоредби трябва да го бракуваш за да те освободи общината от налог.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Как се спира кола от движение в КАТ?
doofiat написа:Каква е процедурата да се спре това АУДИ от движение?Какви документи са нужни?Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
И моят съвет е да не се отърваваш от нея, и да намериш немски говорящ човек, който да ти помогне да спретнете едно писмо придружено със снимки до централа на Ауди. Тези тук, кой знае, какви са задници, сигурен съм, че хората от чужбина ще ти отговорят. Също така я пусни за продажба в някой голям световен сайт.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар