Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ

Днес, 03.09.2008 бе направеда поредната (последма?) първа копка на АЕЦ-Белене.Предполагам, че повечето сте в час за какво иде реч.Ето реакцията на БНТ http://news.bnt.bg/content/view/full/255444Аз не отидох на третосептемврийското тържесто, защото то е протекло като деветосептемрийско. А просто комунягите не ги обичам.Ами честито, опозицията (която сега е управляваща) преди 7 години ОСТРО ПРОТЕСТИРА срещу доклада на заместнкът на Иван Костов - Петър Жотев за размразяване на проекта АЕЦ-Белене и строителството и. Сега стойте и гледайте как се опапкват повече от 4 млрд. евро.От цялата работа все се надявам ние, обикновените хора да сме добре. Но не сме... Продължаваме да се надяваме

Защо "първа копка" там не се ли изляха няколко хиляди тонове бетон още при ТАТО?
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Първата копка е от Тато. Втората от Кобурга. Третата от Серго.Идват избори. Трябва да се показваме пред избирателите.

Коментар

Пич, докато са в Белене ги хващай тези тунеядци да ПРОДЪЛЖАВАТ да копат Не да им се разминава само с първата копка - всичко да изкопат сами.
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
          Пич, докато са в Белене ги хващай тези тунеядци да ПРОДЪЛЖАВАТ да копат Не да им се разминава само с първата копка - всичко да изкопат сами.
          Що не ги превозят до острова направо?
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Те са си за по един бордюр на врата и по средата на Дунава....

Коментар

Абе първо да изкопат там да свършат нещо полезно.

Коментар

gantcho написа:
                Абе първо да изкопат там да свършат нещо полезно.
                Аз предлагам да направим нов трудово-поправителен лагер "БЕЛЯНЕ 2" и да изпратим на "почивка" целия парламент, че да вземат да свършат малко работа

Коментар

Да не забравят и Монката да вземат, наговата мама лакомия такава!

Коментар

Доколкото знам там има Руснаци от преди една година , които трябва да строят .Тези "наще" чак сега ли стигнаха до Белене?!? Колега туй и тъй си там подкарваи ги към острова ..........
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Този доколкото знам с, каквото се хванал, нищо не е довършил така, че... надежда всяка оставете! :D
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        Този доколкото знам с, каквото се хванал, нищо не е довършил така, че... надежда всяка оставете! :D
                        Не е вярвно - човекът е изключително учен - завършил е Московския Университет - история, с дипломна работа: "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия" И с тази си квалификация успява да управлява държавата чудесно - ето, и АЕЦ-ове строи Отделен въпрос колко трябва да сме горди от това, че ни управлява един руснак, който дори не е ходил в българска казарма

Коментар

А гордееш ли се, че преди руснака те управляваше един испанец с немски корени?А в дъното на всички управляващи стои един турчин...

Коментар

ЗАВОДЗавод. Над него облаци от дим. Народът прост, животът - тежък, скучен. - Живот без маска и без грим - озъбено, свирепо куче. И трябва да се бориш неуморно, и трябва да си страшно упорит, за да изтръгнеш от зъбите на туй настръхнало, вбесено псе парченце хлеб. Във залите плющят каиши, трансмисии скриптят от всеки кът. И става толкоз душно, че да дишаш не би могъл спокойно, с пълна гръд. А недалече пролетния вятър люлее ниви, слънцето блести... Дърветата опират във небето, а сенките - в заводските стени. Но как е чуждо и ненужно тука, съвсем забравено това поле! Една ръка изхвърли на боклука идилиите с синьото небе. Защото миг на некаква заблуда, защото миг с размекнато сърце, би значело напразно да загубиш работните си жилави ръце. И този шум и трясък на машини ще трябва непременно да крещиш, да могат думите разбрано да преминат пространството, което те дели. И аз крещях години - цяла вечност... Долавях, че и другите крещят - машините, завода и човека от най-затуления тъмен кът. И този крясък стана сплав, с която бронирахме живота си така, че сложиш ли му прът във колелата - ще счупиш своята ръка... И ти, завод, се мъчиш пак отгоре да трупаш дим и сажди пласт след пласт. Напразно! Ти ни учи да се борим - ще снемем ние слънцето при нас. Завод, притиснал с мъка толкоз хора с осаждени от черен труд лица, едно сърце във тебе неуморно пулсира с хиляди сърца.Никола Вапцаров
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз лично съм за АЕЦ Белене.Тъкмо за да може тия глупави ТЕЦ да си починат малко,че само замърсяват въздуха на Стз и като отида там не се диша направо.Почти винаги е обгазено.

Коментар

Working...
                              X