Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ТОК

Има много голяма измама с цената как в Турция правят 4 атомни и не е скъпо а тук нямало да се изплати като не може да правим коли поне ток може да изнасяме
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Хайде на педалите! - http://news.ibox.bg/news/id_1945980380 :D
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

ilkor написа:
        Ами Оги, точно затова има праг който не беше достигнат.Историята познава далеч по абсурдни референдуми като този в Поморие - жителите на една община решават ще има ли петролопровод в България или не.
        Не е петролопровод в България, а е петролопровод ПРЕЗ България.Който е в полза единствено и само на Русия.За да не плащат таксите за преминаване през проливите (Дарданелите и Босфора), а да тровят нашите заливи.Нашата файда щеше да е нулева!

Коментар

Ми че сега не ги ли тровят? Разтоварването на брега е много по опасно за замърсяването му отколкото разтоварването в открито море.А тук такси няма вероятно - само в Босфора и Дарданелите има Въпросът ми беше принципен за референдума - как един град ще решава за цяла България.Айде утре в Русе ако спретнат един референдум щото трафикът по моста им замърсявал града и всъщност самият мост е от полза само на Румъния а за нас файдата е нулева?Ще плуваме през реката че е по екологично. И за тях ще има файда - ще се препитават като лодкари

Коментар

kluchar, само недей си помисля каква икономика са Турция и каква България. Просто сме като Давид и Голиат. Реално икономика нямаме, тая пък дето я имахме не струваше. Какъв е извода ... портиера е на 72 год.

Коментар

Корица на Плейбой за АЕЦ и референдума
              -Би ли била по-доволна, ако се построи АЕЦ?-Не мога да кажа дали ще съм доволна или не, ако имаме такава енергия, защото аз не ползвам такъв тип ток. Като цяло мисля, че може да се направи.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Някой има ли точните данни колко хора са гласували ? Станишката се изцепи че са били милион и половина ,обаче простата сметка показва други числа. При избиратели в списъка 4 500 000 един процент е 45000 . Умножени по 20 процента че толкова са били гласували то излиза че при урните са дошли около 900 000 човека .От тях 350 000 са гласували против и за червените хмери остава постоянната цифра от 550 000 хиляди. Като се има в предвид че в тая цифра влизат и привържениците на Атака и ДПС / движението за плячкосване и съсипия/ то станишчетата остават една шепа хора .Е ,за какво се пъчи и ежи снощи на пресконференцията
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

На 18.01.2013 г. ГД ,,ГРАО
                  Брава 1.6

Коментар

Тия данни не ме интересуват. Нали по закон трябва да има толкова колкото са били на последните избори а именно 4 500 000 .за да бъде редовен . Гласували са 20 процента от тях или 900 000 .Да не би да смятат 20 процента от 6 970 000 ????
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      Тия данни не ме интересуват. Нали по закон трябва да има толкова колкото са били на последните избори а именно 4 500 000 .за да бъде редовен . Гласували са 20 процента от тях или 900 000 .Да не би да смятат 20 процента от 6 970 000 ????
                      20% от имащите право на глас, Коцев. Т.е. точно от 6 970 000, в което число вероятно влизат и главите едър рогат добитък, защото според последното преброяване лицата над 15 години са 6 389 298... А в първото число трябва да влязат тези над 18 години.Активността на последните избори е за друго. Но понеже на теб демокрацията ти е през оная работа, няма да задълбаваме
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Re: ТОК

kluchar написа:
                        Има много голяма измама с цената как в Турция правят 4 атомни и не е скъпо а тук нямало да се изплати като не може да правим коли поне ток може да изнасяме
                        6.5 милиона българи срещу колко десетки милиона турци??? Ти освен с българския май си зле и с математиката?
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Напъна на Станишев да представи всичко като победа е заради идващите избори. БСП не могат да спечелят тези избори, ако народа не изгуби вярата си в ’непобедимостта’ на ББ. Според мен това бе и целта на референдума. Всички много добре знаят че беше безсмислен от гледна точка на това ще има или няма АЕЦ Белене. Референдум - голям праз, каквото и да каже народа след някоя година като дойде друго правителство ще каже ’Нещата се промениха’, ще облъчи народа по телевизията и ще им целуваме ръцете че строят АЕЦ. Но това ББ да каже ’призовавам ГЕРБ да гласува с не, не и не’, а след това да спечели ’да’, независимо с колко хора фактически - безценно за Станишев. И сега ще го вее тоя флаг до изборите.За мен извода от вчерашния референдум е един - гласуването на всякакви избори и референдуми трябва да е абсолютно задължително за всеки един. Чак тогава ще може да се разбере какво мисли народа (изманипулиран или не, негов си проблем). Щото сега тея дето сме против АЕЦ казваме ’ама то който е против, не ходи да гласува’. А тези дето са ’за’ казват ’ние спечелихме, народа иска АЕЦ’. И всеки си има своите аргументи и си е прав. Виж, ако беше задължително гласуването - няма тънта-мънта. Няма тълкуване. Толкоз за - толкоз против, това е.

Коментар

ls1 написа:
                            Напъна на Станишев да представи всичко като победа е заради идващите избори. БСП не могат да спечелят тези избори, ако народа не изгуби вярата си в ’непобедимостта’ на ББ. Според мен това бе и целта на референдума. Всички много добре знаят че беше безсмислен от гледна точка на това ще има или няма АЕЦ Белене. Референдум - голям праз, каквото и да каже народа след някоя година като дойде друго правителство ще каже ’Нещата се промениха’, ще облъчи народа по телевизията и ще им целуваме ръцете че строят АЕЦ. Но това ББ да каже ’призовавам ГЕРБ да гласува с не, не и не’, а след това да спечели ’да’, независимо с колко хора фактически - безценно за Станишев. И сега ще го вее тоя флаг до изборите.За мен извода от вчерашния референдум е един - гласуването на всякакви избори и референдуми трябва да е абсолютно задължително за всеки един. Чак тогава ще може да се разбере какво мисли народа (изманипулиран или не, негов си проблем). Щото сега тея дето сме против АЕЦ казваме ’ама то който е против, не ходи да гласува’. А тези дето са ’за’ казват ’ние спечелихме, народа иска АЕЦ’. И всеки си има своите аргументи и си е прав. Виж, ако беше задължително гласуването - няма тънта-мънта. Няма тълкуване. Толкоз за - толкоз против, това е.
                            съгласен съм, абсолютно задължително е да въведат задължителното гласуване, който не гласува глоба 500 лева, тогава и смешните 500-600 хиляди гласса на ДПС няма да значат нищо и тази незаконна партия няма да играе такава съществена роля, която играе в момента
                            Брава 1.6

Коментар

Не че няма да значат нищо гласовете на ДПС, а ще значат точно толкова, колкото трябва да значат.

Коментар

БСП да си го тълкуват, както искат, но няма как да се изтълкува, че негласувалите са против. Негласувалите по принцип винаги са "за", каквото реши мнозинството от гласувалите, тоест, с негласуването си се съгласяват, че става това, което мисли мнозинството. В случая, излиза, че са "за" в конкретния въпрос на референдума. Ако отговорилите с "не" бяха мнозинство, то тогава вече можеше да се тълкува, че негласувалите са за "не" :D
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X