Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хе хе, къв таван на бсп, или там който е наред да управлява, е това?!гледай тука скрития резерв http://news.ibox.bg/news/id_1634612981
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

България каза "ДА"... - не мога да смятам такива сложни числа, ама 60% от 20 % от 6 900 000 не ми звучи като много убедително "ДА". Тия ша ма сасипят от смях по телевизора.

Коментар

За мен е много показателен факта, че точно в градовете и областите, където пряко Белене ще допринесе с инфраструктура и работа - избирателната активност не е чак толкова по-голяма. Така че митът ’българина иска АЕЦ’ за мен е тотално разбит.

Коментар

Референдумът показа само едно:12% от българите искат АЕЦ.Останалите - една част от тях (8%) изразиха категоричното си НЕ, друга голяма част, неизвестно колко, изразиха отрицанието си негласувайки, надявайки се по този начин референдумът да е нелегитимен. На останалите не им пука...Не виждам как 12% трябва да налагат волята си на останалите 88% (били то заинтересувани или не!)

Коментар

Едва ли има някой факир който може да каже какво са искали тея 88% тъй че не им приписвайте някаква съпричастност нито към ДА нито към НЕ. Ако ставаше така щяхме да те наемем и да те питаме За това са избори за да се броят гласувалите.Друго нещо ми е интересно. Коментирайте ето тези таблици - взети за от официален документИ тук не са отчетени мощностите които ще се изключат в Козлодуй преди 2020 година ... Баланса не излиза ...
            Прикачени файлове

Коментар

По-горе стана ясно защо са спрени блокове 1,2 и 3 на ТЕЦ "Варна" (в която съм работил едно време и аз).Те след модернизация ПАК ще бъдат пуснати.ГПЕЦ "Хасково" не тръгна през 2012. Няма да тръгне и през 2112.Друго не ми се гледа по този "документ".

Коментар

Тя и Белене няма да тръгне до 2017/18 ще чакаме да духа вятър и да пече слънце ли ?Чудно ми е ако в Европа с тея зелени помисли решат да увеличат цената на квотата за парникови газове?Айде сега малко факти защо не работи ТЕЦ Варна. Стига свободни съчинения:[b7a0c0fede]ТЕЦ ,,Варна
                Прикачени файлове

Коментар

Ама вие май не разбирате, че в момента ние потребяваме не повече от 70% от тока, който произвеждаме в МОМЕНТА.При това - с работещи ТЕЦ-ове в резерв.Занимавам се с енергийна ефективност в промишлеността - плановете за икономия на енергия от предприятията до 2016 година са сериозни и ЩЕ БЪДАТ изпълнени.Всички вие постоянно си сменяте старите уреди с енерго-спестяващи.Всички вие си слагате слънчеви колектори за топла вода.Населението на България продължава да намалява.Т.е. - консумацията на електричество у нас продължава да НАМАЛЯВА.Какво ще го правим този АЕЦ - без значение колко ще ни струва?!?Какво ще му правим тока?Имаме ли договор за изкупуване на тока в бъдеще?Имаме ли ясна представа и гаранция колко ще струва токът от новия АЕЦ?Н Я М А М Е!Вие бихте ли си купили нещо, без предварително да знаете точната цена?!?

Коментар

ха, сега Цветанов извади за Цанков камък примерно 430млн първоначлано според Бсп, крайна сметка 1 млрд.лева...
                    Брава 1.6

Коментар

ilkor написа:
                      Едва ли има някой факир който може да каже какво са искали тея 88% тъй че не им приписвайте някаква съпричастност нито към ДА нито към НЕ. Ако ставаше така щяхме да те наемем и да те питаме За това са избори за да се броят гласувалите.
                      Така е. Не е правилно да се казва, че само 12 % са казали ДА. По същата логика може да се каже, че само 8 % са казали НЕ. Щом само някакви си 550 000 души не искат - давайте смело да правим АЕЦ

Коментар

Какво ще го правим този АЕЦ - без значение колко ще ни струва?!?Какво ще му правим тока?Имаме ли договор за изкупуване на тока в бъдеще?
                        Ами нали Станишката казва че България няма да дава и 1 лев за построяването на Белене. Чужди инвеститори щели да я строят . Тогава нека те да си правят сметката на кого да го продават . Ние си имаме Козлодуй. :D :D :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                          Какво ще го правим този АЕЦ - без значение колко ще ни струва?!?Какво ще му правим тока?Имаме ли договор за изкупуване на тока в бъдеще?
                          Ами нали Станишката казва че България няма да дава и 1 лев за построяването на Белене. Чужди инвеститори щели да я строят . Тогава нека те да си правят сметката на кого да го продават . Ние си имаме Козлодуй. :D :D :D
                          ахам - все още си го имаме. половината.
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ами Оги, точно затова има праг който не беше достигнат.Историята познава далеч по абсурдни референдуми като този в Поморие - жителите на една община решават ще има ли петролопровод в България или не.

Коментар

коцев написа:
                              Ама аз и по-горе го казах - като ще го строят руснаците с техни пари за да продават тока на Румъния - ми че да си го направят в Румъния. Що ние да им съхраняваме ядрените отпадъци!?!Или да си го направят в Русия!(Между другото - сега гледам - ми те Румънците и те са на плюс. И те изнасят. Остават Сърбия, Македония, Гърция и Турция. Турция я отпишете, щото са доста засилени да строят 3-4 АЕЦ-а и няколко ТЕЦ-а за да са независими. Останалите можем и със сегашните мощности да ги захранваме - изнасяме в момента тока на 1-ния блок на АЕЦ Козлодуй и на 1 блок от ТЕЦ 2)Ама така Р.Овч и сие няма да могат да си вземат комисионните.Що НИКОЙ не коментира статията, която пуснах по-горе? В която се описва как тези, дето трябва да правят централата крадат като за световно още в завода, делят печалбата, и влагат некачествени материали?!? А после? ВАЙ, КВО СТАНА!

Коментар

Ми те така продадоха Марица Изток. Купуваме тока от американци ама не американци му дишат прахоляка в Стара и Нова Загора.Ходил съм там и е като лунен пейзаж с тея дупки като кратери. А това което се точи на изхода ...В Козлодуй са направо късметлии че не са им направили един такъв ТЕЦ

Коментар

Working...
                                X