Аз пък искам референдум за излизане на България от ЕС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
ls1 написа:Нико, как хем тока ще ни е по-евтин, понеже сме с нов АЕЦ, хем тоя АЕЦ ще направи 2 милиарда печалба? Ако наистина причината да го строим е за да има народа по-евтин ток не би ли трябвало АЕЦ да излезе на чиста печалба 0 (нула)? Също, значи ли тая схема, че след 12-тата година, понеже АЕЦ вече е изплатен, тока даже още повече ще ни поевтинее? Щото аз виждам повишение на печалбата от 13-тата година нататък, май и след като я изплатим ще продължим да даваме същите пари, ама вместо в банката ще идат в нечий джоб.
Коментар
-
Абе вие наясно ли сте как се управлява държавна собственост?????????????? Като текнат едни ми ти печалби.... да бе, да! има да връщат заеми правнуците ни...А наясно ли сте как се управлява частна собстваност, в частност атомна електроцентрала - все се гледа нещо да не се плати... иииии - Фукушима 2....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
На мен ми е интересно с 10 млрд. евро какви мощности от ВЕИ могат да се построят? Дали не може да се построят 2000МГват за по-малко пари? Освен това докато се завърши АЕЦ и се пусне в експлоатация ще минат години, време през което ще плащаме лихви на вече взетите кредити, докато ако се строят ВЕИ могат веднага да влизат в експлоатация и да започват да се изплащат. Могат да бъдат построени толкова ВЕИ, колкото имаме нужда. Има едно НО и то е,че по-трудно ще могат да крадат пари,а строежа на АЕЦ е една бездънна яма за пълнене на партийни каси и лични сметки. Да не говорим,че тези пари ако се използват за съживяване на и без това умрялата ни икономика, биха имали много по-голям ефект. А защо не газифицират страната с тях? Така ще намалее потреблението на ток и няма да има нужа от нови АЕЦ... Въобще има много варианти,но това е в разрез с интересите на енергийната мафия.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
АЕЦ се прави за да е по евтин тока, но тока е по евтин само за "енергийната мафия". Такова нещо се случи на много места, ще направим за да стане........... накрая се оказва, че в пиковите часове тока не бил от АЕЦ а от други централи и затова цената за крайният потребител ставала все по висока, нещо което е пълна лъжа. Схемите за измами са много. В момента се разиграва една такава.
Коментар
-
nikolovvd написа:Две правителства правиха първи копки, крадоха, сраха и оставиха един гьол за 1 милиард лева и сега какво?Mupo написа:Бойко да се оправя !!!
Коментар
-
Mupo написа:Съгласен съм с коментара ти. Ама следната ситуация. Канят те на интервю за работа и ти казват - "Абе предишните шофьори на лайнарката, забравяха да затварят крановете и, и лайна се лееха по пътищата. Да знаеш още има незасъхнали на някой завой. Та приемаш ли работата да си механик-водач на лайнарката на нашето село?" Бойко излезе и каза - "Кой аз ли бе !!! Аз лайнарки цял живот управлявам". Какво ме интересува че други са срали където ядът. Това е просто работа. Като не си я вършиш, на ръце ше триеш лайна ако трябва. Това ти е работата. Ще седиш и ще си я вършиш. Ако не му харесват лайната, какви ги дири зад волана на лайнарката?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар