Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ток

Нали уж били губещи я вижте колко печели енергото http://banks.dir.bg/2013/01/30/news12963168.html Да национализират всички разпределителни дружества да им приспаднат парите където ги взимат от еврофондове и ако нещо са инвестирали да им го върнат държавата може да печели също
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

niko_ymn написа:
      Доклада на Еич Ес Би Си:https://www.balkanleaks.eu/media/bel....pdfВсеки, който политизира темата е пълен .... А най-пълния иди*т е онзи, който го измисли, че ако са от БСП трябва да гласуват ЗА, и ако не са ще гласуват с НЕ - ... имаше изследване на социолозите колко много червени гласуваха обратно на очакването, и колко много привърженици на герб гласуваха с ДА.Все пак гласувахме за НОВА АЕЦ - може тя да е КАНАДСКА или АМЕРИКАНСКА !
      Не че нещо, ама виж сам какво си написал. Още повече не ме приобщавай. Говори само и единствено за себе си. Не искам някой да ме сочи с пръст и да казва, че съм гласувал за еди какво си или еди що си - ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ВЯРНО !!!

Коментар

Mupo, колега, нищо лично към теб, и никой нормален гражданин не искам да приобщавам към тази квалификация.Възмутен съм от някои от политиците (не нормалните граждани), които се опитаха да се възползват от целомъдрието на народа за да си препишат някакви потенциални шансове на следващите избори. Както от левите, така и от десните съм все още озадачен. Може ли дотолкова да слагат партийните си интереси пред националните, че да измислят тая глупост: "хората да отговаряли на референдума - както партията кажела"?Този референдум трябваше да е за очертаване на дългосрочното 60-70 годишно бъдеще, а не да си ги мерят - преди следващия 4-5 годишен мандатен период.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Моля да бъда извинен в такъв случай. Иначе аз мисля е нормално това което се случи, колкото и да беше ненормална ситуацията. Ама то няма как иначе, България в лицето на правителството няма дългосрочна политика, по-абсолютно нито един въпрос, било то политика, образование, икономика, енергетика и т.н.п.п може би и всяко едно правителство, с тези политици също. Приказката за бардака си важи в пълна сила

Коментар

Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

На няколко километра от мястото, където е паднал метеорита в Челябинск, имало завод за преработка на ядрено гориво! Та колко казват е безопасна една АЕЦ/ЯЕЦ, която издържала сблъсък с реактивен самолет?Самолетят се движи най-много с 1 км/секунда, а метеорита с 17!Те във Фукушима не са предполагали, че ще има цунами с такава височина, но се случи!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Чакай само някой статистик да ти извади каква е вероятността това да се случи. Заключението, ще бъде - почти е невъзможно. Почти е невъзможно да е имало и динозаври, още по-невъзможно е да умрат всичките накуп. Да не продължаваме, че края не му се види с "изключително малък риск" неща .

Коментар

да се чуди човек как си карате колите?! да не би да има памперс под тапицерията?
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Предпочитам топличкият памперс на гъза, пред топлия реактор на същото място Ми дай като автомобилите, да направим за всеки по една централа, а? Няма толкова тъпо сравнение, честно

Коментар

то туй ще е идеалния вариант, ама все още искат висше, за да управляваш реактор. не е като някой малцинств в някой шукарийска жигулка
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

nikolovvd написа:
                        На няколко километра от мястото, където е паднал метеорита в Челябинск, имало завод за преработка на ядрено гориво! Та колко казват е безопасна една АЕЦ/ЯЕЦ, която издържала сблъсък с реактивен самолет?Самолетят се движи най-много с 1 км/секунда, а метеорита с 17!Те във Фукушима не са предполагали, че ще има цунами с такава височина, но се случи!
                        На година от автомобилни катастрофи колко хора загиват? Ама никой не забранява колите. Ако отидеш до някой тец,например Тец Марица Изток и видиш за какво става дума и след това отидеш АЕЦ Козлодуй няма да пишеш така смятам Отделно замърсяванията със сяра,сажди и ...., покрай тецовете също е повишен радиационният фон вярвай ми.Да не говорим пък за себестойност на произведена енергия и т.н. Сега го усещаме всички.А и това малко е типично по Български "То тоя самолет лети, ама като падне" понеже си споменал самолет по нагоре Сега малко сухи числа повишението на радиационният фон на Земята в резлутат на човешка дейност(опити с ядрено оръжие и аварии и т.н) е 3% Също така в Мексико мисля че беше има местност в която фона е 600 пъти над нормалния , но там си има население което е там от векове и няма никакви признаци на мутации и проблеми нито е с увеличена заболеваемост на рак.И сега да си довърша коментара че се отклоних малко Турция и Румъния са по глупави от нас та строят АЕЦове сигурно? Просто ако имаш работеща икономика ти трябва енергия и то не купена от други държави. А ние нямаме втора АЕЦ ,защото мутрьовците не се разбраха за далаверата , ама нямаме и работеща икономика ,защото същите я унищожиха преди това.

Коментар

kiriluz1 написа:
                          nikolovvd написа:
                          На година от автомобилни катастрофи колко хора загиват? Ама никой не забранява колите. Ако отидеш до някой тец,например Тец Марица Изток и видиш за какво става дума и след това отидеш АЕЦ Козлодуй няма да пишеш така смятам Отделно замърсяванията със сяра,сажди и ...., покрай тецовете също е повишен радиационният фон вярвай ми.Да не говорим пък за себестойност на произведена енергия и т.н. Сега го усещаме всички.А и това малко е типично по Български "То тоя самолет лети, ама като падне" понеже си споменал самолет по нагоре Сега малко сухи числа повишението на радиационният фон на Земята в резлутат на човешка дейност(опити с ядрено оръжие и аварии и т.н) е 3% Също така в Мексико мисля че беше има местност в която фона е 600 пъти над нормалния , но там си има население което е там от векове и няма никакви признаци на мутации и проблеми нито е с увеличена заболеваемост на рак.И сега да си довърша коментара че се отклоних малко Турция и Румъния са по глупави от нас та строят АЕЦове сигурно? Просто ако имаш работеща икономика ти трябва енергия и то не купена от други държави. А ние нямаме втора АЕЦ ,защото мутрьовците не се разбраха за далаверата , ама нямаме и работеща икономика ,защото същите я унищожиха преди това.
                          Принципно си прав, НО нека видим една от най-големите икономики в света - немската. Германците спират всички АЕЦ през 2020г, а БВП до голяма степен се дължи на производство. Значи може силно производство без АЕЦ. Повярвай ми, добре познавам манталитета на немците и щом са взели това решение,много добре са помислили как да се обезпечат с енергия за производството.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз най се кефя като кажат "ние мислим за бъдещото поколение". Затова дай да направим колкото може повече АЕЦ-ове, ама там отпадъка, бъдещите поколения да го мислят, нали е за тях. Отделно Земята е непредсказуема. Доказателства бол. А коментара за рака, въобще не искам и да коментирам . И престанете да правите сравнение със смъртността в други отрасли, нищо общо нямат. Въобще хора замислете се, лаборатория, каквато е Земята, е стигнала до там, че благодарение на слънчева светлина е възможно да съществува живот тук. Всички ние + по-голямата част от живите организми сме тук благодарение на Слънцето. Те, Германците са го разбрали. хубаво ЯЕЦ са най-чистите ЕЦ, които произвеждат енергия в огромни количества, но ... сега. Трябват ни само още един два Чернобил-а в Европа, и вече няма да са нужни, защото на никой повече няма да му трябва енергия. Ние хората сме егати глиганите, дай всичко да изорем, сега докато можем и докато искаме. Ето това е поглед в бъдещето .юп.п. Сега се сетих за онази фантастика, дето пращахме ядрени отпадъци директно към Слънцето, натам вървим

Коментар

kiriluz1 написа:
                              Ако отидеш до някой тец,например Тец Марица Изток и видиш за какво става дума и след това отидеш АЕЦ Козлодуй няма да пишеш така смятам
                              Напротив, бил съм и на двете места. В ТЕЦ Марица изток 1 през 1983 година и в АЕЦ Козлодуй през 1985-6 година, та знам за какво става въпрос! Може би времето прекарано в Козлодуй е спомогнало за това да не ме лови ни грип, ни настинка.
                              Няма начин да няма начин!

Коментар

dudulia написа:
                                Принципно си прав, НО нека видим една от най-големите икономики в света - немската. Германците спират всички АЕЦ през 2020г, а БВП до голяма степен се дължи на производство. Значи може силно производство без АЕЦ. Повярвай ми, добре познавам манталитета на немците и щом са взели това решение,много добре са помислили как да се обезпечат с енергия за производството.
                                И що чак през 2020?! Реактори се спират буквално от днес за утре - ние така спряхме 4. Ми как не са се сетили високоманталитетните немци да вземат челен опит от нас и овреме да се отърват от туй дяволско творение?п.с. Селцето с най-висок радиационен фон в света е Рамсар в Иран.
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X