цвят на нацията се наричат изтъкваните творци, не политиците. В нашия случай Веско Маринов, Азис и черната златка. Не че Джъстин Бийбър е нещо повече, де
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
Kuku написа:Ами ако Бойко даде няколко милиардчета на хамериканците за блокчетата в другата централа? Тогава, какво?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
nai7 , AEЦ ,,Белене ’’ беше строителна площадка още през 80-те години на миналия век .Покойният ми вуйчо , тогава механик на влекач в ,,Строителен и технически флот ’’ Варна , изкара две години на Дунав за да тегли шалани и баржи .Да не зачеркваме труда на десетки хиляди хора ей така , а .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
slonikon написа:цвят на нацията се наричат изтъкваните творци, не политиците. В нашия случай Веско Маринов, Азис и черната златка. Не че Джъстин Бийбър е нещо повече, деThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Re: Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕ
Румен_Хинчев написа:slonikon написа:Има се предвид истинските американци.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз казах ли ви, че ще бъдем засипани от ОГРОМНА вълна пропаганда след моята учтива молба?!?Др. Коцев, ние знаем, че вие комунистите сте борци за благото на народа и за победа на пролетариата. Знаем и вашата борба.Но трябва да ви поправя и да изискам от Вас да не преиначавате думите - аз не проявявам неуважение към мнението ви. Аз НАСТОЯВАМ да спрете с пропагандата си и се възмущавам от леката ръка с която нарушавате Закона, като се опитвате да привнесете болшевишка нотка в тази дискусия.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Аз казах ли ви, че ще бъдем засипани от ОГРОМНА вълна пропаганда след моята учтива молба?!?Др. Коцев, ние знаем, че вие комунистите сте борци за благото на народа и за победа на пролетариата. Знаем и вашата борба.Но трябва да ви поправя и да изискам от Вас да не преиначавате думите - аз не проявявам неуважение към мнението ви. Аз НАСТОЯВАМ да спрете с пропагандата си и се възмущавам от леката ръка с която нарушавате Закона, като се опитвате да привнесете болшевишка нотка в тази дискусия.
Коментар
-
Доклада на Еич Ес Би Си:https://www.balkanleaks.eu/media/bel...ort_HSBC.pdfИ от банката HSBC ли са комунисти? Всеки, който политизира темата е пълен .... А най-пълния иди*т е онзи, който го измисли, че ако са от БСП трябва да гласуват ЗА, и ако не са ще гласуват с НЕ - ... имаше изследване на социолозите колко много червени гласуваха обратно на очакването, и колко много привърженици на герб гласуваха с ДА.Все пак гласувахме за НОВА АЕЦ - може тя да е КАНАДСКА или АМЕРИКАНСКА ! Стига сте ми набивали, че сме защитавали Руски интереси. Аз защитавам само и единствено интереса за ПОЛОЖИТЕЛЕН външно-търговски баланс на страната, постигнат донякъде и чрез ИЗНОС на ток.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар