Ми щом изглеждам такъв ,приемам му заключението . :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
коцев написа:Здравейте младежи с днешна дата . :D Др. Коцев не се засяга и няма да се засегне от думи написани против него .АЗ уважавам мнението на останалите хора.Хората с чувство за хумор от първи път разбират ,че някой неща написани от мен не изразяват моето лично мнение, а просто исках малко да дам и друг поглед на дискусиите.Някъде на времето бях чел из дебелите книги за един от нашите князе ,че е назначил свой човек когато племенния съвет обсъжда нещо и вземе решение той винаги да е контра и да казва, че не е съгласен . Тогава племенния съвет вече обръща по голямо внимание на взетото от тях решение и понякога си открива грешки. Та защо и аз като на барабан задната жичка да не кажа някоя дума ей тъй кесим, та да се разбунят духовете . За сведение нито съм бил член на БКП, нито пък някой от семейството ми. Нито пък някой ме е спирал да ходя и обиколя соцлагера два пъти и да работя в СССР две години .Колкото до референдума на всички ни е безпределно ясно, че това е едно излишно харчене на 20 милиона лева . Какво ти разбирам аз от ядрена технология, а да не говорим за тъй наречените малцинства.Това решение трябваше да се вземе от Народното събрание в присъствието на експерти .По въпроса с гласуването . Моето становище е, че трябва задължително да гласуват тия които имат средно и висше и то на възраст от 18 до 60 години . Останалите като моя милост ако искат нека отидат . :D Прав ли съм ? Май има известна доза правота .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
ogi28b написа:Това са стари имперски милиони. След деноминация ще им вземат по три нули и ще ги конвертират от имперски в метрични тонове. Крайният резултат ще е само 108 хиляди тона, което е по-поносимо.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Stefanaki написа:Immortal написа:Ха! Ама как така? Уж внасят, пък плащат 2 пъти по-малко?!?nikolovvd написа:Humppa написа:Руснаците искаха 6 милиарда за 2 енергоблока. На американците ще дадем 16 милиарда за един.
Коментар
-
dudulia, приемам забележката ти . :D Да приемен че наистина не съм прав за задължителното гласуване .Обаче гледах един репортаж от един дом за недъгави и слаборазвити лица които ги водиха да гласуват . Та същите тия нещастни от природата хора не знаеха нищо за това за какво и за кого гласуват а техните подписи бяха използвани от една политическа сила че са гласували за нея.Та според мен такива да бъдат задължени да гласуват си е чиста проба шмекерлък.Но според теб ако им се откаже да гласуват то те ще се водят като дискриминирани . Така че както милион пъти сам казвал че покрай сухото гори и суровото ,то и тук при демокрацията се налага да има и някакви ограничения. Какъв е бил цвета на нацията преди 44 година ,нито аз съм живял по него време нито ти си бил роден и само от разкази си правим изводите . Но като гледам сегашния цвят на нацията по скоро съм склонен че шумкарите са имали известно право. Но да не дълбаем с длетото тънко тъмното минало, а да се съсредоточим в настоящето цветущо положение.
Коментар
-
Коцев, наистина ли не разбираш, че прекрасното настояще в огромната си степен е заради комунистическото минало и строй, по които ти така бленуваш? Нали сега управляват синовете и внуците на тогавашните величия?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
dudulia написа:Задължително гласуване имаше по времето на комунизма! Щом има ограничения по образование значи има дискриминация.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
прекрасното настояще е щото вече нарязаха на скрап кажи речи всичко, квото беше останало от комунистическото минало. цвят на нацията се отглежда от държавата. Преди бай Тошо се мъчеше да пише книги. Сега бат Бойко вика вие сте прости и аз съм прост. Ей така се формира нация.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:прекрасното настояще е щото вече нарязаха на скрап кажи речи всичко, квото беше останало от комунистическото минало.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ogi28b написа:nai7 написа:червената сганVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
БСП поръчаха Белене по времето на тройната коалиция без никакво допитване до който и да е. Трябваше да се действа бързо, защото такъв проект се разточва с години, а те имаха само 4. Целта да го направят толкова бързо беше, да си вземат мулти-милионните комисионни. Взеха ги, тръгна строежа и паднаха от власт. ГЕРБ идва и вижда какво са направили тия хубавци(дсп си бяха взели едно по-малко, но подобно без мислено и пре-скъпо проектче - Цанков Камък и почти си го завършиха) и естествено спира проекта. Това на Станишев и компания хич не се нрави, защото руснаците ще си поискат тия комисионни, а нашите грам няма да искат да ги върнат. И от там почна една голяма разправия, въпреки че бат бойко беше категоричен. Накрая комунистите успяха да извъртят тоя идиотски референдум, с който се надяваха на два, положителни за тях варианта: хората са ЗА, строи се централа и те си държат комисионните, втория е хората са против, вдигат рамене пред руснаците и викат "ми ето, пробвахме - нещЪт, ние не сме виновни" и евентуално пак си държат парите. Сега се получи чудесно, референдума невалиден, нищо не е категорично и по-трудно ще се обясняват, а ония ще си искат парите. Общо взето резултатите от тая разиграна комедия ме радват и ми вдъхват надежда за българския народ, пък да видим...15 милиона сме назад от референдума, около 2 милиарда от игрите на БСП и това ще е. Спестихме си едни 18 милиарда за събираща прах, ненужна централа.
Коментар
-
коцев написа:dudulia, приемам забележката ти . :D Да приемен че наистина не съм прав за задължителното гласуване .Обаче гледах един репортаж от един дом за недъгави и слаборазвити лица които ги водиха да гласуват . Та същите тия нещастни от природата хора не знаеха нищо за това за какво и за кого гласуват а техните подписи бяха използвани от една политическа сила че са гласували за нея.Та според мен такива да бъдат задължени да гласуват си е чиста проба шмекерлък.Но според теб ако им се откаже да гласуват то те ще се водят като дискриминирани . Така че както милион пъти сам казвал че покрай сухото гори и суровото ,то и тук при демокрацията се налага да има и някакви ограничения. Какъв е бил цвета на нацията преди 44 година ,нито аз съм живял по него време нито ти си бил роден и само от разкази си правим изводите . Но като гледам сегашния цвят на нацията по скоро съм склонен че шумкарите са имали известно право. Но да не дълбаем с длетото тънко тъмното минало, а да се съсредоточим в настоящето цветущо положение.Брава 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар