Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
коцев написа:Ако питаш мен достъп до управление на държавата не трябва да имат всички които са били на власт през тия 23 години Трябва гражданските организации да изготвят един изборен правилник и направят референдум приема ли го народа или не . Чак тогава ще се отървем от паплач наречена политически елит на България.
Коментар
-
Humppa
nai7 написа:Какво значение има кой ще строи?
Коментар
-
Humppa написа:nai7 написа:Какво значение има кой ще строи?Брава 1.6
Коментар
-
nedialko- написа:Humppa написа:nai7 написа:Какво значение има кой ще строи?
Коментар
-
Humppa
Не успях да схвана горният пост... Кои са тези, същите? Нещо си се озлобил напоследък, вземи се понапий, разпусни, освободи напрежението.
Коментар
-
PASSARELLA написа:коцев написа:Ако питаш мен достъп до управление на държавата не трябва да имат всички които са били на власт през тия 23 години Трябва гражданските организации да изготвят един изборен правилник и направят референдум приема ли го народа или не . Чак тогава ще се отървем от паплач наречена политически елит на България.
Коментар
-
Humppa написа:Руснаците искаха 6 милиарда за 2 енергоблока. На американците ще дадем 16 милиарда за един.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Здравейте младежи с днешна дата . :D Др. Коцев не се засяга и няма да се засегне от думи написани против него .АЗ уважавам мнението на останалите хора.Хората с чувство за хумор от първи път разбират ,че някой неща написани от мен не изразяват моето лично мнение, а просто исках малко да дам и друг поглед на дискусиите.Някъде на времето бях чел из дебелите книги за един от нашите князе ,че е назначил свой човек когато племенния съвет обсъжда нещо и вземе решение той винаги да е контра и да казва, че не е съгласен . Тогава племенния съвет вече обръща по голямо внимание на взетото от тях решение и понякога си открива грешки. Та защо и аз като на барабан задната жичка да не кажа някоя дума ей тъй кесим, та да се разбунят духовете . За сведение нито съм бил член на БКП, нито пък някой от семейството ми. Нито пък някой ме е спирал да ходя и обиколя соцлагера два пъти и да работя в СССР две години .Колкото до референдума на всички ни е безпределно ясно, че това е едно излишно харчене на 20 милиона лева . Какво ти разбирам аз от ядрена технология, а да не говорим за тъй наречените малцинства.Това решение трябваше да се вземе от Народното събрание в присъствието на експерти .По въпроса с гласуването . Моето становище е, че трябва задължително да гласуват тия които имат средно и висше и то на възраст от 18 до 60 години . Останалите като моя милост ако искат нека отидат . :D Прав ли съм ? Май има известна доза правота .
Коментар
-
От тук http://bg.netlog.com/go/out/url=http...%2F%3Fp%3D2272 научих неща, които ме смаяха.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
коцев написа:Здравейте младежи с днешна дата . :D Др. Коцев не се засяга и няма да се засегне от думи написани против него .АЗ уважавам мнението на останалите хора.Хората с чувство за хумор от първи път разбират ,че някой неща написани от мен не изразяват моето лично мнение, а просто исках малко да дам и друг поглед на дискусиите.Някъде на времето бях чел из дебелите книги за един от нашите князе ,че е назначил свой човек когато племенния съвет обсъжда нещо и вземе решение той винаги да е контра и да казва, че не е съгласен . Тогава племенния съвет вече обръща по голямо внимание на взетото от тях решение и понякога си открива грешки. Та защо и аз като на барабан задната жичка да не кажа някоя дума ей тъй кесим, та да се разбунят духовете . За сведение нито съм бил член на БКП, нито пък някой от семейството ми. Нито пък някой ме е спирал да ходя и обиколя соцлагера два пъти и да работя в СССР две години .Колкото до референдума на всички ни е безпределно ясно, че това е едно излишно харчене на 20 милиона лева . Какво ти разбирам аз от ядрена технология, а да не говорим за тъй наречените малцинства.Това решение трябваше да се вземе от Народното събрание в присъствието на експерти .По въпроса с гласуването . Моето становище е, че трябва задължително да гласуват тия които имат средно и висше и то на възраст от 18 до 60 години . Останалите като моя милост ако искат нека отидат . :D Прав ли съм ? Май има известна доза правота .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
коцев написа:Ами това е информацията плуваща из интернета. :D Обаче сега съм в траур че днеска са гръмнали видния бизнесмен Златко БареткатаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар