Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mupo написа:
    Аз се питам следното - не е ли време, по примера например на Чехия, да се гласува закон, с който да се забрани назначаването на каквото и да е държавна работа, от бивши служители на ДС и техните семейства ?
    Костов опита да гласува закон за лустрацията, ама как да стане като бившите ДС ченгета в конституциония съд го отменя... по естествен начин трябва да стане това...
    Брава 1.6

Коментар

коцев написа:
      Ако питаш мен достъп до управление на държавата не трябва да имат всички които са били на власт през тия 23 години Трябва гражданските организации да изготвят един изборен правилник и направят референдум приема ли го народа или не . Чак тогава ще се отървем от паплач наречена политически елит на България.
      Другарю Коцев, от известно време насам Вие пропагандирате с осбена дързост и самодоволство комунистическият режим в България, като ставате поредният мегафон на ДС. Трябва да знаете обаче, че зле прикритият сценарии надали ще проработи.Такива като Вас обичат да се възползват от удобствата, които демокрацията им дава за да можете спокойно да отстоявате правото си на угнетители на една не чак толкова лоша в същността си нация.Но ви напомням, че не бива да се заигравате с търпението на тези, които искате да измамите и Ви призовавам час по-скоро да престанете с целенасоченото си и вероятно финансово подплатено шесташко бръщолевене!!!Силно убеден съм, че болшевишкият ви атеизъм, дълбоко пропит в примитивното ви комунистическо съзнание ще предизвика негодувание у вас, което ще е последвано от ново количество пропаганда, но Ви моля да си я спестите - не е интересна!

Коментар

nai7 написа:
        Какво значение има кой ще строи?
        Руснаците искаха 6 милиарда за 2 енергоблока. На американците ще дадем 16 милиарда за един.Прословутият "хибрид" на Бойко ще е следния: руски реактор, парогенератори и оборудване от I-ви контур. американски системи за контрол и управление, японска турбина на 3000 оборота... Само бъдещето ще покаже

Коментар

Humppa написа:
          nai7 написа:
          Руснаците искаха 6 милиарда за 2 енергоблока. На американците ще дадем 16 милиарда за един.Прословутият "хибрид" на Бойко ще е следния: руски реактор, парогенератори и оборудване от I-ви контур. американски системи за контрол и управление, японска турбина на 3000 оборота... Само бъдещето ще покаже
          то и цанков камък щеше да струва 400млн.лева, а излезе 1 млрд.лева същото и с белене 22 млрд грешни лева, които трябва да се инвестират в други сектори на икономика, които да покачат жизнения стандарт на населението
          Брава 1.6

Коментар

nedialko- написа:
            Humppa написа:
            nai7 написа:
            то и цанков камък щеше да струва 400млн.лева, а излезе 1 млрд.лева същото и с белене 22 млрд грешни лева, които трябва да се инвестират в други сектори на икономика, които да покачат жизнения стандарт на населението
            Ти не виждаш ли, че човека е от Белене!?Такива същите, като Коцев, дето жалят по мавзолеите им обещаха 60 000 работни места и те хората се надат. Толкова е пошло и жалко, че нямам думи.

Коментар

Не успях да схвана горният пост... Кои са тези, същите? Нещо си се озлобил напоследък, вземи се понапий, разпусни, освободи напрежението.

Коментар

PASSARELLA написа:
                коцев написа:
                Ако питаш мен достъп до управление на държавата не трябва да имат всички които са били на власт през тия 23 години Трябва гражданските организации да изготвят един изборен правилник и направят референдум приема ли го народа или не . Чак тогава ще се отървем от паплач наречена политически елит на България.
                Другарю Коцев, от известно време насам Вие пропагандирате с осбена дързост и самодоволство комунистическият режим в България, като ставате поредният мегафон на ДС. Трябва да знаете обаче, че зле прикритият сценарии надали ще проработи.Такива като Вас обичат да се възползват от удобствата, които демокрацията им дава за да можете спокойно да отстоявате правото си на угнетители на една не чак толкова лоша в същността си нация.Но ви напомням, че не бива да се заигравате с търпението на тези, които искате да измамите и Ви призовавам час по-скоро да престанете с целенасоченото си и вероятно финансово подплатено шесташко бръщолевене!!!Силно убеден съм, че болшевишкият ви атеизъм, дълбоко пропит в примитивното ви комунистическо съзнание ще предизвика негодувание у вас, което ще е последвано от ново количество пропаганда, но Ви моля да си я спестите - не е интересна!
                Успокой малко топката,че току виж си пукнал некой капиляр на челото.Не мислиш ли че колегата Коцев има пълното право да си говори каквото си иска,ако виждаш нещо нередно има бутон за тази работа.

Коментар

Humppa написа:
                  Руснаците искаха 6 милиарда за 2 енергоблока. На американците ще дадем 16 милиарда за един.
                  В такъв случай Руснаците ни цакат с топла бира, защото за 4 реактора в Турция искат 20 милиарда!В САЩ за два реактора цената е 11.6 милиарда Долара.А за 60 000 работни места има за вземате. Някой много здраво ви лъже в Белене.И за Дунав мост 2 във Видин се надяваха на 5-6 000 работни места, но на практика 2-3 000 испанци работиха на моста със заплата 2000 Евро и само 200-300 българи - срещу 500 лв.Участвал съм в изграждането на V-ти блок на АЕЦ Козлодуй и беше пълно с поляци и виетнамци, а за по-простата (никоквалифицирана) работа - български студенти!
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

Здравейте младежи с днешна дата . :D Др. Коцев не се засяга и няма да се засегне от думи написани против него .АЗ уважавам мнението на останалите хора.Хората с чувство за хумор от първи път разбират ,че някой неща написани от мен не изразяват моето лично мнение, а просто исках малко да дам и друг поглед на дискусиите.Някъде на времето бях чел из дебелите книги за един от нашите князе ,че е назначил свой човек когато племенния съвет обсъжда нещо и вземе решение той винаги да е контра и да казва, че не е съгласен . Тогава племенния съвет вече обръща по голямо внимание на взетото от тях решение и понякога си открива грешки. Та защо и аз като на барабан задната жичка да не кажа някоя дума ей тъй кесим, та да се разбунят духовете . За сведение нито съм бил член на БКП, нито пък някой от семейството ми. Нито пък някой ме е спирал да ходя и обиколя соцлагера два пъти и да работя в СССР две години .Колкото до референдума на всички ни е безпределно ясно, че това е едно излишно харчене на 20 милиона лева . Какво ти разбирам аз от ядрена технология, а да не говорим за тъй наречените малцинства.Това решение трябваше да се вземе от Народното събрание в присъствието на експерти .По въпроса с гласуването . Моето становище е, че трябва задължително да гласуват тия които имат средно и висше и то на възраст от 18 до 60 години . Останалите като моя милост ако искат нека отидат . :D Прав ли съм ? Май има известна доза правота .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

От тук http://bg.netlog.com/go/out/url=http...%2F%3Fp%3D2272 научих неща, които ме смаяха.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

коцев написа:
                        Здравейте младежи с днешна дата . :D Др. Коцев не се засяга и няма да се засегне от думи написани против него .АЗ уважавам мнението на останалите хора.Хората с чувство за хумор от първи път разбират ,че някой неща написани от мен не изразяват моето лично мнение, а просто исках малко да дам и друг поглед на дискусиите.Някъде на времето бях чел из дебелите книги за един от нашите князе ,че е назначил свой човек когато племенния съвет обсъжда нещо и вземе решение той винаги да е контра и да казва, че не е съгласен . Тогава племенния съвет вече обръща по голямо внимание на взетото от тях решение и понякога си открива грешки. Та защо и аз като на барабан задната жичка да не кажа някоя дума ей тъй кесим, та да се разбунят духовете . За сведение нито съм бил член на БКП, нито пък някой от семейството ми. Нито пък някой ме е спирал да ходя и обиколя соцлагера два пъти и да работя в СССР две години .Колкото до референдума на всички ни е безпределно ясно, че това е едно излишно харчене на 20 милиона лева . Какво ти разбирам аз от ядрена технология, а да не говорим за тъй наречените малцинства.Това решение трябваше да се вземе от Народното събрание в присъствието на експерти .По въпроса с гласуването . Моето становище е, че трябва задължително да гласуват тия които имат средно и висше и то на възраст от 18 до 60 години . Останалите като моя милост ако искат нека отидат . :D Прав ли съм ? Май има известна доза правота .
                        Хвала ти , бай Иване ! Само за референдума съм готов да поспоря , тъй като и в Швейцария не всеки е запознат с материята ,, Атомна електроцентрала ’’ , ама гласуват хората .Пък иначе , стана това , което си мислех : Демокрацията ни даде шанс с тоя референдум , ама си изпръцкахме късмета.П.П. На референдумът гласувах с ,,Да’’
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Бе ти си гласувал с да ама виж колегата по горе какъв линк е дал

Коментар

Как тъй 108 милиона тона уран се добавят към еди кое си ?Баси информацията ...!!!!!!

Коментар

Ами това е информацията плуваща из интернета. :D Обаче сега съм в траур че днеска са гръмнали видния бизнесмен Златко Баретката

Коментар

коцев написа:
                                Ами това е информацията плуваща из интернета. :D Обаче сега съм в траур че днеска са гръмнали видния бизнесмен Златко Баретката
                                Пасарелата ей сега ще те изкара и мутра

Коментар

Working...
                                X