Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ТОК

kluchar написа:
    ... как в Турция правят 4 атомни и не е скъпо а тук нямало да се изплати ...
    В Турция правят 4 реактора по 1000 MW на цена 20 милиарда.Цената на тока от тях ще е 12-15 цента за кW и ще се изплати за 12-15 години.При нас тока от Козлодуй излиза на цена 2.2 цената, а ни го продават на 9-10 цента.У нас на глава от населението се пада два пъти повече мощност в сравнение с Турция. В Турция има пазар за тока, а у нас има излишество, което се продава на Гърция, Турция, Македония и т.н.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Станишеф каза, че победил.Бойко каза, че победил.Другите казват, е са победили.Нещо не станаха ли много победи, дагоева?Ако това е победа за всички, то:-защо не ми стана по-готино днес?-защо изобщо правихме референдум, щом без значение от изхода, все е победа?

Коментар

Kuku написа:
        Станишеф каза, че победил.Бойко каза, че победил.Другите казват, е са победили.Нещо не станаха ли много победи, дагоева?Ако това е победа за всички, то:-защо не ми стана по-готино днес?-защо изобщо правихме референдум, щом без значение от изхода, все е победа?
        И аз това се чудя всеки победил,а ние.Май само ние загубихме да го ева.

Коментар

.Май само ние загубихме да го ева.
          Лошото е че няма да ни е за последно.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            .Май само ние загубихме да го ева.
            Лошото е че няма да ни е за последно.
            Напълно вярно,за жалост.Имах и все още имам надежди малко понамаляха де,но все пак си мисля че нещата може да тръгнат бавно към по добре.Но БСП/ДПС/НДСВ не трябва да се допускат за още 4 г Тя червената сган сега(БСП) обВинява Б.Б че зареди него завалял сняг. :D :D :D

Коментар

Ако питаш мен достъп до управление на държавата не трябва да имат всички които са били на власт през тия 23 години Трябва гражданските организации да изготвят един изборен правилник и направят референдум приема ли го народа или не . Чак тогава ще се отървем от паплач наречена политически елит на България.

Коментар

nai7 написа:
                червената сган
                ТОЗИ ПОСТ се отнася и за теб.

Коментар

коцев написа:
                  Ако питаш мен достъп до управление на държавата не трябва да имат всички които са били на власт през тия 23 години Трябва гражданските организации да изготвят един изборен правилник и направят референдум приема ли го народа или не . Чак тогава ще се отървем от паплач наречена политически елит на България.
                  Новите толкова бързо ще се отракат, че си нямаш и представа. Просто и да му се сърдят някои хора, е прав, че "материала е такъв"...
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ако, все пак, привържениците на управляващите, не са отишли до урните, защото в кампанията срещу строителството на "Белене" активно е участвал Иван Костов, както обясни снощи министър-председателят, това означава, че лидерът на ДСБ има по-голям авторитет от Борисов и на практика Демократи за силна България спечелиха битката, заяви в отговор на въпрос Малинов.
                    Айде още едни "победители". Абе тия хора нормални ли са?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ами в изборния кодекс ще залегне точка за отзоваване на такива некадърници . Ще имаш право и на избор като погледнеш листата и задращиш тия които са некадърни . Какво ми се слага още сега Иванчо Костов и като водач на листа в София и като еди какъв си начело на друго място. Като си толкова кадърен остави хората да решат дали да те изберат или не .

Коментар

Бай мангал не гласува, лошооо. Ако на лято пак сме така апатични към изборите, парламентът ще се напълни с депесари и евророма... От друга страна вече няма за кого да се гласува...В крайна сметка, ако герберите останат на власт ще драпат за 7-ми блок в Козлодуй, и ще го строи чичо Сам,...

Коментар

Във Варна ромски ’лидери’ причакваха ’своите’ хора пред секции и ги връщаха. Не им било платено за да им позволят да гласуват.

Коментар

Вчера Каракачанов каза нещо много вярно:- в Турция са гласували 100 човека, докато на изборите са гласували 100’000.- в районите с малцинствено население не е гласувал никой.ХА сега де....

Коментар

Какво значение има кой ще строи?

Коментар

Аз се питам следното - не е ли време, по примера например на Чехия, да се гласува закон, с който да се забрани назначаването на каквото и да е държавна работа, от бивши служители на ДС и техните семейства ?

Коментар

Working...
                                X