Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
Stefanaki написа:jenshen73 написа:А най-големия кажи-речи ТЕЦ в България - ТЕЦ-Варна НЕ РАБОТИ в момента, защото няма нужда от енергията произвеждана и от него. Хайде пак ми кажи за какво ми е да плащам за АЕЦ Белене???
Коментар
-
Immortal написа:(Никой не ми отговори на въпроса - ако решим АЕЦ да е френски или американски - пак ли ще са така твърдо ЗА? )браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
[quote:874942f0cd="Immortal"]Стефанаки, май не си чел статията до край?"[u:874942f0cd]Три от 210-мегаватовите блокове в ТЕЦ ,,ВарнаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
jenshen73 написа:Горницата я изнасяме за Румъния
Коментар
-
Immortal написа:Ха! Ама как така? Уж внасят, пък плащат 2 пъти по-малко?!?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Е показахме го- искаме да има АЕЦ Белене. Сега е ред на бойко да се замисли какво да прави ако не иска да загуби на следващите избори.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
ilkor написа:Оги, а ако през зимата 5 дена няма слънце какво правим ? Излизаме в дървена ваканция ли?С мерната единица мегават-пик се означава инсталираната мощност. Реално получената енергия е 10 пъти по-малко, тъй че квадратните километри ги умножи по 10
Коментар
-
nedialko- обръщам се към теб най-любезно - престани да ползваш обидни епитети ако държиш да продължиш да пишеш в този форум.Ако ще ти е по лесно да го осмишлиш, приеми че аз съм комунист и изрази като "безочливи същества " лично ме засягат и грам няма да се замисля следващият път когато го мерна!Едит: (Видях че си ме разбрал!)Оги, ще си купим пак акумулиращи печки и ще си ги загряваме през деня за да ни топлят нощем като няма слънце А и дневната енергия ще стане по евтина от нощната - кеф (разбирай нощната ще се качи а не ще падне дневната)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар