Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefanaki написа:
    jenshen73 написа:
    А най-големия кажи-речи ТЕЦ в България - ТЕЦ-Варна НЕ РАБОТИ в момента, защото няма нужда от енергията произвеждана и от него. Хайде пак ми кажи за какво ми е да плащам за АЕЦ Белене???
    http://www.cez-rp.bg/bg/novini/646.htmlЗа какво викаш не работи ТЕЦ-Варна?
    точно заради това което е написал, няма нужда от него, от него има нужда само при екстремни ситуации
    Брава 1.6

Коментар

Stefanaki написа:
      jenshen73 написа:
      А най-големия кажи-речи ТЕЦ в България - ТЕЦ-Варна НЕ РАБОТИ в момента, защото няма нужда от енергията произвеждана и от него. Хайде пак ми кажи за какво ми е да плащам за АЕЦ Белене???
      http://www.cez-rp.bg/bg/novini/646.htmlЗа какво викаш не работи ТЕЦ-Варна?
      Стефанаки, май не си чел статията до край?"Три от 210-мегаватовите блокове в ТЕЦ ,,Варна

Коментар

абсолютно, мой познат работи там, и поради това, че повечето време не работи, там имаше големи съкращения.
        Брава 1.6

Коментар

Immortal написа:
          (Никой не ми отговори на въпроса - ако решим АЕЦ да е френски или американски - пак ли ще са така твърдо ЗА? )
          Много ясно, стига от ЕС да одобрят дизайна! Ти къде ме видя да изтъквам предимствата на руските реактори пред някои други?! Но това след Белене!!! Проектът за Белене е минал всякакви възможни одобрения и, ако някой ми каже че сега трябва пак отначало да избираме технология, пък да плащаме отново за всякакви обосновки, пък после пак да чакаме разрешение от ЕС,ще реша, че или той е малоумен, или ме прави мен на такъв!п.с. цени от тец варна ТЕЦ Варна ЕАД 92,58+8,69 лв./МВтч. без ДДС Да си стои! Аз се топля на ток и тия цени не ми изнасят!Изнасят ми тия: АЕЦ Козлодуй ЕАД 15,30+27,00 лв./МВтч. без ДДС
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

[quote:874942f0cd="Immortal"]Стефанаки, май не си чел статията до край?"[u:874942f0cd]Три от 210-мегаватовите блокове в ТЕЦ ,,Варна
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

slonikon цената от белене, ще е 75евро
              Брава 1.6

Коментар

Оги, а ако през зимата 5 дена няма слънце какво правим ? Излизаме в дървена ваканция ли?С мерната единица мегават-пик се означава инсталираната мощност. Реално получената енергия е 10 пъти по-малко, тъй че квадратните километри ги умножи по 10

Коментар

jenshen73 написа:
                  Горницата я изнасяме за Румъния
                  Всички ни плашат с това, че сме щели да купуваме ток.Е - Румъния що не си построи още един АЕЦ, ами внася ток от нас?!?И да ви кажа още нещо, което и преди съм ви казвал.Знаете каква е цената на тока у нас.Айде сега да видим, Македония като купува повечето си електрика (В частност - от нас), колко плащат гражданите:http://www.evn.mk/getdoc/f8df6651-a9...ply.aspxЕто и обърнато в български парички:http://bg.coinmill.com/BGN_MKD.html#MKD=3.35Ха! Ама как така? Уж внасят, пък плащат 2 пъти по-малко?!?http://www.evn.bg/1Chastni_klienti/E...стината е, че нас енергийната мафия ни е намерила цаката и ни "такова" във въздуха. И ще продължава да ни такова.

Коментар

Immortal написа:
                    Ха! Ама как така? Уж внасят, пък плащат 2 пъти по-малко?!?
                    Ами сигурно липсват ония такси и добавки описани от Краси в една друга тема. Това е само предположение.
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Е показахме го- искаме да има АЕЦ Белене. Сега е ред на бойко да се замисли какво да прави ако не иска да загуби на следващите избори.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                        Е показахме го- искаме да има АЕЦ Белене. Сега е ред на бойко да се замисли какво да прави ако не иска да загуби на следващите избори.
                        нищо не сте показали - показахте тавана на бсп и атака на изборите около 850 хил души максимум референдума е нелегитимен
                        Брава 1.6

Коментар

ЛЕЛЕЛЕЛЕ Петър Курумбашев, най-големия ренегат, онзи същия идеолог на предаването ку-ку с ядрената авария в аец козлодуй, ей това комунистите са .......
                          Брава 1.6

Коментар

референдума е нелегитимен Да, и Костов спечели с огромно мнозинство ...Нека да изчакаме да обявят резултатите по късно тази седмица...

Коментар

ilkor написа:
                              Оги, а ако през зимата 5 дена няма слънце какво правим ? Излизаме в дървена ваканция ли?С мерната единица мегават-пик се означава инсталираната мощност. Реално получената енергия е 10 пъти по-малко, тъй че квадратните километри ги умножи по 10
                              Трай са, ти кво разбираш? Нали си от БТВ? То по цяла нощ няма слънце, ти за 5 дни се притесняваш. Както казах - поднасям информацията във вид, удобен за промиване на безграмотни мозъци. На мен ми е пределно ясно кое какво е. А и нали ще инвестираме 10 милиарда в мозъци и те ще измислят как да добиват ток в облачно време, в дъжд, в сняг, дори и през нощта.

Коментар

nedialko- обръщам се към теб най-любезно - престани да ползваш обидни епитети ако държиш да продължиш да пишеш в този форум.Ако ще ти е по лесно да го осмишлиш, приеми че аз съм комунист и изрази като "безочливи същества " лично ме засягат и грам няма да се замисля следващият път когато го мерна!Едит: (Видях че си ме разбрал!)Оги, ще си купим пак акумулиращи печки и ще си ги загряваме през деня за да ни топлят нощем като няма слънце А и дневната енергия ще стане по евтина от нощната - кеф (разбирай нощната ще се качи а не ще падне дневната)

Коментар

Working...
                                X