slonikon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
-
Е нали АЕЦ Козлодуй е на 40 години и вече би трябвало да се е изплатил - както сам си го написал по-горе. Както и да е. Според мен, едно "НЕ" на референдума, не само ще означава край на каквото и да е развитие на ядрената енергетика в България, но и ще бъде използвано за спирането на Козлодуй през 2020. Иначе въпросът нямаше да бъде променен.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Според мен, едно "НЕ" на референдума, не само ще означава край на каквото и да е развитие на ядрената енергетика в България, но и ще бъде използвано за спирането на Козлодуй през 2020. Иначе въпросът нямаше да бъде променен.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Humppa
Понаписах един дълъг, дълъг пост, но реших, че просто няма смисъл... изтрих го...Аз ще гласувам със "ЗА".Ако сте любопитни, ще шерна и доводи
Коментар
-
niko_ymn написа:Не се плашете от тези Милиарди - те ще бъдат напечатани ... по време на депресии - щатите, британия, германия са строили язовирни стени, мостове, тунели, жп линии и колкото се може повече мега инфраструктури - само с една цел - да създадат заетост ... и сега сме на прага на бурна инфлация - просто такъв е момента - и сега е време да се действа - и после само ще се радваме колко евтино ни е излязла централата.Имал съм винаги мнение, че е доста интелигентна аудиторията на този форум.Не бъдете толкова късогледи и лековерни, и не се поддавайте на промиване на мозъците!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Humppa
Не си особено прав. Има само ЕДНА централа с повече от 6 блока на една площадка.Празните приказки на Боко за "хибриден" блок за мен са прах в очите на хората...
Коментар
-
Реклама по тв: "Парите за изграждането нямало да дойдат от джоба на българските граждани, а от печалбата на централата Измамници мръсни! Като дигнеш тока на 32 стотинки за да отчиташ печалба, нали аз ще я плащам тая цена бе, мухльо![i:01f7a061a5]Защото искам евтин ток. Цената на тока от АЕЦ ,,Белене
Коментар
-
Бе няма проблем и в Белене да има АЕЦ, но да се поддържа и Козлодуй. Не защото съм от там, та аз дори не работя в централата, но нещо готово като тук при нас да не се развива, а да се закопа след 10 години, си е просто малоумно. Перат се яко пари и това е. Държавата ни както е малка и ако се бутнат 2 АЕЦ-а и в Козлодуй 2 нови блока, както се говореше, та да започнем и да го продаваме по-евтино, то Америка ще си бутне още един небостъргач и ще ни обявят война. ;0Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
ogi28b написа:Америка никога няма да ни обяви война, освен ако не открият 800 000 000 000 барела нефт под нивата на баба Иванка в Мусачево. Тогава, под предлог, че Боко е диктатор - ще дойдат да ни освободят от тиранията.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар