И чапат - реалният кОпувач си личи, когато иска да кУпува!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не си продавам колата, или колко сме лоши във форума
Collapse
X
-
Мойта фиатка я взех от форума.аз докато я ползвах вървеше перфектно. Откакто я продадох на един приятел взе да дава дефекти, но може и да няма връзка с това, че съм я купил от човек регистриран в този форум.И ми се струва, че все се продават фиатки през форума. Не съм редовен читател на раздел Продавам, ма на месец поне по 10-на се изтъркалвят от там.Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
А дали твоята Брава не беше тази с радиатора от Лада?Нали не е дошла така от вън?Така че не се прави много на невинна овчица и да говориш такива глупости за грижи,обич към колата и едва ли не за мания при поддръжката.[/quote]То, на жените, и радиатор от самолет да им сложиш, няма абсолютно никакво значение. Те карат, докато не светнат всички лампи по таблото и веднъж докарана до такова положение, за колата е без значение с какъв радиатор е била. Имам няколко приятелки, жени-шофьорки - като седнат в колата, не знаят къде се намират и колата тръгва на автопилот. А и колегата е гледал да мине евтино - всеки в днешно време гледа да спести нещо по един или друг начин.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:sugarboy написа:А дали твоята Брава не беше тази с радиатора от Лада?Нали не е дошла така от вън?Така че не се прави много на невинна овчица и да говориш такива глупости за грижи,обич към колата и едва ли не за мания при поддръжката.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
maiska
sugarboy написа:lubobg написа:А дали твоята Брава не беше тази с радиатора от Лада?Нали не е дошла така от вън?Така че не се прави много на невинна овчица и да говориш такива глупости за грижи,обич към колата и едва ли не за мания при поддръжката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар