Моето Браво преди години го продадох на едно момче от форума - Rigel
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не си продавам колата, или колко сме лоши във форума
Collapse
X
-
Orcinus
Yavor написа:Аз като модератор ще кажа само следното:Защо никой не ми прави забележки и не ми спами в моята обява за продажба на Пунтото????...
Коментар
-
Rigel написа:blagun написа:Моето Браво преди години го продадох на едно момче от форума - RigelBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
chapat написа:според мен ако нямаш намерение да копуваш кола или било нещо друго от раздел "продава". няма смисал да пишите излишни приказки . обявата е пусната за които иска да копува а не за хора които няма да копуват а само плямпат да дразнят хората с техните ненужни коментариSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Кола съм и купувал и продавал във форума.Винаги бих предпочел форума пред мобилето, Дупница или Горубляне. Най-малкото човека дето я продава дадената кола е фен и се е грижил за колата.На някой може да му звучи смешно, но ако не обичаш колата си не я поддържаш.Ясно е, че всеки ще предпочете гледана кола, отколкото някоя от многото... Ясно е, че всеки има различни критерии за поддръжка, но все пак си е от значение.Аз лично не мога да понасям, ако нещо по колата ми не е в ред, колкото и дребно да е то.Обаче това вече си е мания.Затова се съобразявам, когато гледам чужда кола, защото никой не е длъжен да прави неща, които в крайна сметка не го дразнят== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Кола съм и купувал и продавал във форума.Винаги бих предпочел форума пред мобилето, Дупница или Горубляне. Най-малкото човека дето я продава дадената кола е фен и се е грижил за колата.На някой може да му звучи смешно, но ако не обичаш колата си не я поддържаш.Ясно е, че всеки ще предпочете гледана кола, отколкото някоя от многото... Ясно е, че всеки има различни критерии за поддръжка, но все пак си е от значение.Аз лично не мога да понасям, ако нещо по колата ми не е в ред, колкото и дребно да е то.Обаче това вече си е мания.Затова се съобразявам, когато гледам чужда кола, защото никой не е длъжен да прави неща, които в крайна сметка не го дразнят
Коментар
-
lubobg написа:А дали твоята Брава не беше тази с радиатора от Лада?Нали не е дошла така от вън?Така че не се прави много на невинна овчица и да говориш такива глупости за грижи,обич към колата и едва ли не за мания при поддръжката.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Защо ли и аз съм чувал отнякъде за този прословут радиатор от Лада на Брава?
Коментар
-
Geraka написа:Това да не е една дизелова червеникава Брва?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар