Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте тапицер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте тапицер

Пускам темата тук, макар че не знам дали не е по-скоро за раздела "общи технически".Можете ли да ми препоръчате добър тапицер, който не взима скъпо за претапициране на таван на автомобил. Преди ползвах услугите на един на ул. "Царибродска" (пресечка на бул. Пиротски), но сега ми обяви 160 лв.!!!!! ....На мен преди 1 година (и ми севиждаше скъпо) същия ми взе 80 лв. със всичко - монтаж/демонтаж, плат и облепване, а сега като отидох при него ми каза че много са скочили цените на платовете хахахахахаха абе смешки всякакви. Та питам имате ли представа колко ще ми вземат и да ми препоръчате добър тапицер. Тавана е свален, т.е. отпада монтаж /демонтаж. Плата струва не повече от 15лв./м., а на мен ми трябват два, т.е. 30лв., лепилото струва 10 лв. Колко според вас трябва да ми вземат за 1 час работа????

Колега, зарежи тапицерите... Пробвай сам, аз така направих. Цаката - лепи се от най-ниска кум най-висока точка на тавана (като го гледаш наопъки, сложен на земята например). Аз моя го преборих за 4-5 дена след работа за по час-два работа, изразходвал съм около 2 м. плат за по 7 лева и около 300 грама Ц200. Първия ден го накиснах хубаво с душа и после дулго търках с четка да падне стария текстил. На втория идарих една ръка бяла блажна боя, защото основата на тавана се оказа тъмно кафява, а новия плат е слонова кост. На третия се почна лепенето, като лепиш за един ден по една равнина до пурвата чупка включително. Лепилото стяга напълно за 24 часа. Та представи си таван на Типо - един ден за равнината на средата над предните облегалки, втори за следващите 2 големи равнини и трети за големите чупки на сенниците. На четвъртия обших предния и задния ръб (при челното стъкло и капака на багажника) понеже тан бе се покриват от лайсна и монтирах...Оня ден на срещата Phoenix го видя и каза че е станал страшен. Скоро надявам се до края на другата седмица най-късно) ще пусна снимки, ма ще са комплект с друго нещо, та затова са си трайкам Та... Никак не е трудно, стига да имаш желание

Коментар

благодаря за съвета колега , май и аз така ще направя.....

Коментар

Здравейте колеги. Можете ли да ми препоръчате тапицер за седалката. Искам ако може да ми свалят тапицелията от старата седалка (счупена е) и да я сложат на нова, т.е. здравата седалка. Ако има и други алтернативи, моля да ми кажете.Поздрави
        Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

Миналата седмица търсих тапицер за един приятел и попаднах на тази тема във форума http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50264 Момчето е разбрано и ми направи приятно впечатление.
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Виж в темата "Кой какво работи?", там мисля, че видях тапицер (от Пловдив е момчето).
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Working...
            X