Ми мен де ме забравяте и аз съм на скромните 17 и ич не ми е весело да одя с рейса Ма де се издадохме и ния ся дедо модератор ще дойде с бановете за хлапаци Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Аз пък скоро ще правя 17, така че май-май съм от на малките, но за сметка на това съм бая напреде с мат’риала
Сега 17 ,а караш Уно!Кой ти даде книжката питам аз?И отговор не чакам...
Хаха, че аз как карах едно време чинкуеченто на 17 и после си купих пунто и него го карах на 17 ? Че и го правех почти законно :D Ако ми се паднеше катаджия, който не знае за B1 можеше и да нямам проблеми За щастие тогава половин година не ме спряха, а минавах към 1000 км на месец...Годините не са проблем, важно е човек колко акъл има... познавам близо 30 годишни хора, които се държат като 12 ... познавам и 16 годишни, които се държат като на 25 ... няма значение на колко си, стига да се държиш подобаващо...И да, респекта към "старшите" е нещо много важно, най-малкото не трябва да забравяме колко по-богат житейски опит имат...
Годините не са проблем, важно е човек колко акъл има... познавам близо 30 годишни хора, които се държат като 12 ... познавам и 16 годишни, които се държат като на 25 ... няма значение на колко си, стига да се държиш подобаващо...И да, респекта към "старшите" е нещо много важно, най-малкото не трябва да забравяме колко по-богат житейски опит имат...
Така е , напълно съм съгласен с теб . Въпреки че напоследък разни дядовци с жигулита ми секат пътя или пък бабите пресичат както си искат
Коментар