Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аз ли съм единстения малчуган тука

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бих казал, че човек е на толкова, на колкото всъщност е!Някой казват "Чуствам се на 18" или нещо подобно, но не вярвам един млад мъж на 25 например да направи таквиа глупости, каквито е вършил на 18. Човек непрестанно се променя. Узрява. Променят го малко по малко и хората около него, хората, които той обича и съжителства с тях...

Коментар

Абе аз тая година ще правя 25, вече съм самостоятелен, работя и т.н., ама доста често ми се въртят в главата глупости като на 18 годишен. Аз съм на принципа, че трябва да запазя детското в себе си Много ме дразнят тези дето се взимат прекалено на сериозно и не може дори да се пошегуваш с тях, щото те вече са "сериозни и узрели" хора. И аз съм сериозен, когато трябва и крайната противоположност, когато има възможност.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

gantcho написа:
        SHB написа:
        ...И за да завърша с песимисъм- любимото ми мото:Животът е гаден,а после умираш...
        Това е от английски - Life is a bitch and then... you die!Това, че сте по-нови би трябвало да ви помага да понасяте по-лесно несгодите на живота.Моят съвет към всички teenagers and young-fella-me-lads е просто да учите и да имате амбиции - не може винаги да живеем в безпросветно и безхаберно време, в което простакът е по-добре от образования и честен човек.Боже, като се замисля, не съм ходил на дискотека вече от 2 години, а почвам да говоря поучително като някоя пенсия :D Хайде и да сте живи и здрави да ни плащате пенсиите едни ден!!!
        Тук при цялото ми уважение ще те репликирам-образованието в българия на всяко едно равнище е в унисон със състоянието на обществото ни,а именно то е безрезултатно-ялово ако щеш.Следвал съм в СУ история и география почти 2 години,сега ме приеха в СВУБИТ информационни технологии .Като съдя по това което съм видял лично и съм чул от приятелите си ,а от тях почти всички успяха да запишат различни висши училища смея да твърдя,че именно "безпросветно и безхаберно време, в което простакът е по-добре от образования и честен човек." е обозримото бъдеще.Липса на на елементарна база,ширеща се повсеместно корупция,анахронични учебни методи,лиспа на елементарна мотивация у преподавателя,раздутия прием с който попадат във ВУЗ абсолштно случайни хора.Всичко това убива най-важното -мотивацията на студента!Примери мога да си изтрия клавиатурата да ви давам.За фрапираща шуробаджанащина.

Коментар

спокоооо пич гепи и аз съм на двайсе
          фиатче Браво 2.0

Коментар

SHB написа:
            Тук при цялото ми уважение ще те репликирам-образованието в българия на всяко едно равнище е в унисон със състоянието на обществото ни,а именно то е безрезултатно-ялово ако щеш.Следвал съм в СУ история и география почти 2 години,сега ме приеха в СВУБИТ информационни технологии .Като съдя по това което съм видял лично и съм чул от приятелите си ,а от тях почти всички успяха да запишат различни висши училища смея да твърдя,че именно "безпросветно и безхаберно време, в което простакът е по-добре от образования и честен човек." е обозримото бъдеще.Липса на на елементарна база,ширеща се повсеместно корупция,анахронични учебни методи,лиспа на елементарна мотивация у преподавателя,раздутия прием с който попадат във ВУЗ абсолштно случайни хора.Всичко това убива най-важното -мотивацията на студента!Примери мога да си изтрия клавиатурата да ви давам.За фрапираща шуробаджанащина.
            Да, прав си. Това за ученето го казах заради изказването на един колега (дали пък не беше ти; мързи ме да проверявам ), който се чудел дали да учи и да мизерства или да почва да блъска.Винаги е по-добре да се учи. И това е така не само заради парите, а дори и заради собственото удовлетворение и самочувствие. Преди 15 години, след Английска Гимназия ме приеха да уча и английска филология. Преди десет години се явявах на държавен изпит за тази ми първа магистратура. Убеден съм, че този изпит бих го изкарал дори без да съм учил тези 5 години. Но не и с пълното отличие, единствено от всички колеги. Мисълта ми е, че времето прекарано в учене никога не е загубено. Това лято завърших и финанси - действително не се гордея с групата си, в която имаше куцо, кьораво и сакато тръгнало да си взема диплома. Но аз пак учих с желание и знам, че зад новата ми диплома стои нещо и не ме е срам да кажа, че я имам. Когато човек учи нещо, което му е интересно, трябва сам да си поставя стандартите, и то по-високо отколкото някой друг му ги поставя. Иначе ДЕЙСТВИТЕЛНО ще се изкара с лекота една нищо незначеща диплома при липсата на каквито и да било реални критерии поради многото насложени в обществото проблеми. Прав си също така и за глупавото и безпросветно време, което се очертава като обозримата перспектива Но нещата поне малко от малко започват да се променят. Вече се говори за липсата на всякакви специалисти способни да свършат поне работа за 2 пари. Ако не все още, то след 10-15 години, дай Боже, ще почнат да се търсят И ВЪЗНАГРАЖДАВАТ можещи хора.Така че, ако имате възможност, самоусъвършенствайте се докато сте млади преди да ви повлече животът с пълна сила. Ето това беше основната мисъл от предния ми пост.
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Основната ти мисъл я схванах.Но ти просто гледаш твърде оптимистично.Както споменах не съм се отказал (макар че постоянно ми е в главата тази идея),и от 1 октомври запасвам химикала и я почвам наУката ,на ново място.Съгласен съм,че ако ти нямаш желание никой не може да ти налива с фуния .Но също така смятам,че ще се съгласиш ,че е жалко състоянието на образователната ни система (в частност) и че е направо изпитание да следваш,особенно ако нямаш гръб.Не съм отличник като теб ,но гимназия поне завърших с 5.90.Обаче това не ме топли след като много хора дето не заслужаваха имаха също висока оценка.От 120 души най ниската беше 4.50,тоест никой под мн.добър.Всичко е дълбоко порочно,аз лично ако проимам куража сигурно ше хвана пътя към цивилизацията.А това,че нещата се променят....хм колко се променят?Ето примерно сега е по-добре от преди 5 години,обаче нищо не ми дава гаранция ,че след още 5 ще мога да кажа същото.Още повече като виждаме какви скандални новини идват от Брюксел и не само...

Коментар

tomazo написа:
                Аз съм на 16, ама не казвайте на модераторите, моля ви се
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Tuz4eto написа:
                  "И за да завърша с песимисъм- любимото ми мото:Животът е гаден,а после умираш..." добре казано брат та да кажа аз съм на 18 а като гледам май няма толкова малки
                  Ку съ бориш за титла най-малкия член на форума - кауза пердута колега! Иначе сериозно, тая година имахме поне двама абитуриенти... а има и поне още двама които са на по 17!
                  вярно е, вярно е Ама аз все още държа титлата "най-млад пълноправен член на клуб Фиат България", въпреки че сдружението май вече го няма Спокойно, аз съм само с 3-4 месеца по-дърт от тебе На предния италфест бях на 17 години и отидох, на първата среща, на която ходих все още нямах книжка и един приятел ме закара с фиатчето ... не се притеснявай, за повечето фенове годините нямат значение ...

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    Аз съм забелязъл пък , че във Велико Търново на сбирките сме предимно младежи :P
                    добре че ни подмладяваш
                    uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

ех .. и аз съм мишок на 17 съм тай де още малко до 18 (само 6 месеца) и са чуствам вече дърт ама живота наистина е кратък и гаден . Също така и никои не умира десвен живота винаги намира повод да го преебе

Коментар

Yavor написа:
                        Аз като ’малко’ по-голям няма да се опитам да философствам, но мога да ви кажа че аз сега имам чувството че започвам да живея - на 32...Тепърва се развиваме и аз и жена ми, детето ми е само на 5, искаме да имаме и второ... Почвам да оправям втори апартамент в живота си - голям и хубав, за разлика от първия - все неща, за който да ти е кеф да живееш......и да чакаш новата Крома да падне под 7-8 хил евро....
                        Къщичка колега , къщичка махай тоз апартамент там е истината :D след апартамента аз къщичка стягам , дворче тревичка по нея бягат дечицата това е истината
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Yavor написа:
                          ...и да чакаш новата Крома да падне под 7-8 хил евро....
                          еееееее и аз затова мисля и не мигвам.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз пък скоро ще правя 17, така че май-май съм от на малките, но за сметка на това съм бая напреде с мат’риала

Коментар

blagun написа:
                              tomazo написа:
                              Аз съм на 16, ама не казвайте на модераторите, моля ви се
                              като вица ако го знаеш ,от кръста надолу съм като новородено
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

По-малко песимизъм момчета.Като ви слуша човек, по на 18-20 години и се чувствате "стари".Живота е пред вас.А аз като съм на 58 да лягам и да умирам ли?Все още не се предавам.чичо НеноП.П. Добре, че бе "малчугана" да отвори тая тема. Като гледам профилите има доста които се правят на ощипани госпожички и си крият годинките, които явно хич не са много.
                                Fiat Punto 1,1- 1996г.
                                газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Working...
                                X