Бих казал, че човек е на толкова, на колкото всъщност е!Някой казват "Чуствам се на 18" или нещо подобно, но не вярвам един млад мъж на 25 например да направи таквиа глупости, каквито е вършил на 18. Човек непрестанно се променя. Узрява. Променят го малко по малко и хората около него, хората, които той обича и съжителства с тях...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аз ли съм единстения малчуган тука
Collapse
X
-
Humppa
-
Абе аз тая година ще правя 25, вече съм самостоятелен, работя и т.н., ама доста често ми се въртят в главата глупости като на 18 годишен. Аз съм на принципа, че трябва да запазя детското в себе си Много ме дразнят тези дето се взимат прекалено на сериозно и не може дори да се пошегуваш с тях, щото те вече са "сериозни и узрели" хора. И аз съм сериозен, когато трябва и крайната противоположност, когато има възможност.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
gantcho написа:SHB написа:...И за да завърша с песимисъм- любимото ми мото:Животът е гаден,а после умираш...
Коментар
-
SHB написа:Тук при цялото ми уважение ще те репликирам-образованието в българия на всяко едно равнище е в унисон със състоянието на обществото ни,а именно то е безрезултатно-ялово ако щеш.Следвал съм в СУ история и география почти 2 години,сега ме приеха в СВУБИТ информационни технологии .Като съдя по това което съм видял лично и съм чул от приятелите си ,а от тях почти всички успяха да запишат различни висши училища смея да твърдя,че именно "безпросветно и безхаберно време, в което простакът е по-добре от образования и честен човек." е обозримото бъдеще.Липса на на елементарна база,ширеща се повсеместно корупция,анахронични учебни методи,лиспа на елементарна мотивация у преподавателя,раздутия прием с който попадат във ВУЗ абсолштно случайни хора.Всичко това убива най-важното -мотивацията на студента!Примери мога да си изтрия клавиатурата да ви давам.За фрапираща шуробаджанащина.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Основната ти мисъл я схванах.Но ти просто гледаш твърде оптимистично.Както споменах не съм се отказал (макар че постоянно ми е в главата тази идея),и от 1 октомври запасвам химикала и я почвам наУката ,на ново място.Съгласен съм,че ако ти нямаш желание никой не може да ти налива с фуния .Но също така смятам,че ще се съгласиш ,че е жалко състоянието на образователната ни система (в частност) и че е направо изпитание да следваш,особенно ако нямаш гръб.Не съм отличник като теб ,но гимназия поне завърших с 5.90.Обаче това не ме топли след като много хора дето не заслужаваха имаха също висока оценка.От 120 души най ниската беше 4.50,тоест никой под мн.добър.Всичко е дълбоко порочно,аз лично ако проимам куража сигурно ше хвана пътя към цивилизацията.А това,че нещата се променят....хм колко се променят?Ето примерно сега е по-добре от преди 5 години,обаче нищо не ми дава гаранция ,че след още 5 ще мога да кажа същото.Още повече като виждаме какви скандални новини идват от Брюксел и не само...
Коментар
-
nikki_sixx написа:Tuz4eto написа:"И за да завърша с песимисъм- любимото ми мото:Животът е гаден,а после умираш..." добре казано брат та да кажа аз съм на 18 а като гледам май няма толкова малки
Коментар
-
Yavor написа:Аз като ’малко’ по-голям няма да се опитам да философствам, но мога да ви кажа че аз сега имам чувството че започвам да живея - на 32...Тепърва се развиваме и аз и жена ми, детето ми е само на 5, искаме да имаме и второ... Почвам да оправям втори апартамент в живота си - голям и хубав, за разлика от първия - все неща, за който да ти е кеф да живееш......и да чакаш новата Крома да падне под 7-8 хил евро....Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
По-малко песимизъм момчета.Като ви слуша човек, по на 18-20 години и се чувствате "стари".Живота е пред вас.А аз като съм на 58 да лягам и да умирам ли?Все още не се предавам.чичо НеноП.П. Добре, че бе "малчугана" да отвори тая тема. Като гледам профилите има доста които се правят на ощипани госпожички и си крият годинките, които явно хич не са много.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар