Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сагата Бербатов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво на Митко, добър мач вчерабързо се поправидобре е че не е паднал духом
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Нетрябва и да пада духом , тез на острова само това чакат и ще го смажат. Неможах да гледам мача но разбрах че освен гол № 5 също е асистирал за 4-тия гол.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
        Нетрябва и да пада духом , тез на острова само това чакат и ще го смажат. Неможах да гледам мача но разбрах че освен гол № 5 също е асистирал за 4-тия гол.
        А освен асистенцията (те бяха три м/у другото), опита да прехвърли вратаря почти от центъра... получи се мноооого кадърно.
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Много добър мач направи. Ама време е Сър-а да излезе и да каже в прав текст, че не го използва като истински нападател, а като атакуващ полузащитник. Повече от половината фенове не могат да го проумеят това. А иначе най0ме изкефиха два поста в Редкафе ( най-големия форум на МЮ фенове ) - двама души, в различни теми, пишат, че след като са гледали повторно ( а единият даже за трети път ) мача на запис са проумяли колко огромно е било въздействието на Бербатов върху играта. Ето едното мнение:Was raving about the Rooney last night but after watching the game in full for the 3rd time. Its Berbatov who was the outstanding player in the game imo. Rooney was top class 2nd half no doubt but absolutely everythng went through Berbatov i never noticed during the match but i do now. Simply Sublime.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            Много добър мач направи. Ама време е Сър-а да излезе и да каже в прав текст, че не го използва като истински нападател, а като атакуващ полузащитник. Повече от половината фенове не могат да го проумеят това. А иначе най0ме изкефиха два поста в Редкафе ( най-големия форум на МЮ фенове ) - двама души, в различни теми, пишат, че след като са гледали повторно ( а единият даже за трети път ) мача на запис са проумяли колко огромно е било въздействието на Бербатов върху играта. Ето едното мнение:Was raving about the Rooney last night but after watching the game in full for the 3rd time. Its Berbatov who was the outstanding player in the game imo. Rooney was top class 2nd half no doubt but absolutely everythng went through Berbatov i never noticed during the match but i do now. Simply Sublime.
            батка, повечето сме от село - вземи го преведи туй нящо и за левскарите
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              батка, повечето сме от село - вземи го преведи туй нящо и за левскарите
              Ни моим. И аз не знам кво пише, ама успях да разчета Бербатов и си викам - сигур ша е нещу хубаву

Коментар

Lane Staley написа:
                watching the game in full for the 3rd time.
                Мдааа , това ми напомня преди време докато човърках терминала в един Еврофутбол как двама хард фенове обсъждаха мача от предния ден че приличал много по развой на един мач преди незнамсиколко години от първа дивизия в Англия между някои си два отбора. Тогава ми беше много смешно ама след като се замислих шапка им свалям на хората които са така отдадени на нещо ....
                Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
                  Lane Staley написа:
                  watching the game in full for the 3rd time.
                  Мдааа , това ми напомня преди време докато човърках терминала в един Еврофутбол как двама хард фенове обсъждаха мача от предния ден че приличал много по развой на един мач преди незнамсиколко години от първа дивизия в Англия между някои си два отбора. Тогава ми беше много смешно ама след като се замислих шапка им свалям на хората които са така отдадени на нещо ....
                  Що за маниак трябва да си да гледаш цял мач още два пъти ( не знам дали брои три пъти с живото предаване )?!?!?!?!? А иначе Бербатов си е футболист. По едно време почти на глас се хилех като гледам как Тевез, Руни и другите "тръчат" като изоглавени и нашия човек като получи топката все едно го гледам само него на забавено, и изведнъж - пляс, топката заминава към някой бързак. Статистиката му е впечатляваща - 29 точни паса и само един сгрешен. Има футболен мозък. А и друг си има, което е рядкост.

Коментар

Всички световни футболни специалисти са единодушни, че той направи играта на ЮНАЙТЕД (за последния мач). А нашите "специалисти" нека си плюят колкото щат...
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Lane Staley написа:
                      Има футболен мозък. А и друг си има, което е рядкост.
                      Няма ли да сваляте Бербо очилите вече :D Найш колко големи футболисти има дето не стават за МЮ, е Бербо е един от тях. Докато не счупи крак вкарвайки победен гол на финала на ШЛ, никои в Англия нема и да се изплюе на него.И преди сме спорили за това, кой какъв футбол харесва, еми губиш в Англия твоя футбол не се играе или най-малкото не се обича. No One Likes Us We Dont Care

Коментар

Не си съвсем прав. Ще дам само един пример и той стига - Денис Бергкамп. Бербатов бавно, без много шум ще се докаже. Догодина по това време ще говорим. Ако се издъни махам Уиндоуса и ще ми инсталираш Линукс. Съгласен?

Коментар

Lane Staley написа:
                          Не си съвсем прав. Ще дам само един пример и той стига - Денис Бергкамп. Бербатов бавно, без много шум ще се докаже. Догодина по това време ще говорим. Ако се издъни махам Уиндоуса и ще ми инсталираш Линукс. Съгласен?
                          E ти какъв бас искаш, ем да загубиш та да ме е яд за Берба, хем и в ОС да се видиш.А и плюс това аз не мисля, че той се дъни в момента, просто си играе неговата игра, а това не се харесва на феновете на английския футбол и МЮ.Бербатов в един Интер или Милан, а защо не и в Порто или Барса, ако щеш, би бил много по-обичан, но като ги знам как англичаните като цяло обичат БГ и "лигави" футболисти като Бербo, та и Роналдо .... Никъв шанс с тая игра да ги спечели ...Иначе си играе момчето, 13-14 гола не са малко.

Коментар

Проблемът на Бербатов е най-вече психиката му, иначе качества има в излишък. Той се страхува, неуверен е, не се чувства равностоен на Роналдо, Руни и компания, бърза да се отърве от топката, за да не сбърка. Всеки, който поне малко разбира от футбол, забелязва това. Догодина по това време силно се надявам Митко да е основният коз на Юнайтед, особено, ако бъде продаден Роналдо. Но честно казано силно се съмнявам, че ще стане така. По-скоро си мисля, че може да се озове при гражданите от Сити, които го искаха и миналото лято.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                              Догодина по това време силно се надявам Митко да е основният коз на Юнайтед, особено, ако бъде продаден Роналдо. Но честно казано силно се съмнявам, че ще стане така. По-скоро си мисля, че може да се озове при гражданите от Сити, които го искаха и миналото лято.
                              че при Сити нема да иде - туй поне е сигурно... ама сичко е пари
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Lane Staley написа:
                                Много съм съгласен с теб. Феновете обаче очакват да вкарва като за 30 млн. играч и това е проблем. Трябва му някакъв вид футболен маркетинг за да се светнат феновете каква е стойността му за отбора. И още нещо: аз смятам, че онази злополучна дузпа беше измислена мнооого добре: литна вратаря в другия ъгъл, но за съжаление не можа да обърне достатъно глезена. Нормална техническа греша, но не и чак излагация. За излагации при дузпи виж Бекъм.
                                Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Working...
                                X