Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сагата Бербатов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Pasarela виж как някои хора осъществяват мечтите си:http://www.manutd.com/default.sps?pa...чуствам ти, отнета ти е едничката радост - да се кефиш на неуспехите на другите.
    най-точното изказване което съм чувал Евала на Митко винаги ми е бил любимец :P дори в дните когато в ЦСКА не го обичаха много много снощи се почерпихме за негово здраве .....пък е и от моя край
    алфа ромео 146ТД

Коментар

Искрено се радвам за Бербатов ! Добре е да има българи, които осъществяват мечтите си.И ... дано има сили за това невероятно предизвикателство да е топ футболист на легендарния Ман Юнайтед, няма да му е никак лесно !
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

LiGuru написа:
        Еми честито на всички който го харесват и му желаят доброто. Лично аз му пожелавам освен клубните и лични успехи да покаже сърце и в Националния отбор, нека повече няма излагация с отбори като Албания и други мижитурки.http://link.brightcove.com/services/...tid=1768031571
        МЪРДА!!!

Коментар

LiGuru написа:
          LiGuru написа:
          Еми честито на всички който го харесват и му желаят доброто. Лично аз му пожелавам освен клубните и лични успехи да покаже сърце и в Националния отбор, нека повече няма излагация с отбори като Албания и други мижитурки.http://link.brightcove.com/services/...tid=1768031571
          МЪРДА!!!
          :D E защо така смяташ? Хайде, изтърва 100% положение, но на него положенията 1 на 1 с вратаря винаги са му били проблем. Но защо очакваш един човек да победи сам? Или всъщност ти обичаше твърдата игра? Ако се блъска кат улава овца, рита напосоки, и "тръчи" повече от котка с люта чушка в г*за, само тогава е играл, нали? А че около него все имаше по 2ма черногорци, но никой не тръгваше да ги използва? Кажи ми видя ли нещо свястно от халфовете? Едно-едничко положение? Дори това, което пропиля, си го изработи заедно с Ивелин. Хайде опитай да направиш безпристрастен анализ на мача?Аз ще почерпя едно Ескимо за охлаждане на страстите
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ей полудявам като го гледам бе човек, ей на побеснявам....Колко мача трябва да ни вадят халфове, резерви, Тунчев...Еми няма го Марто и се видя... Борил се бил, гледай Гонзо как се бори, може и уроци да му дава. Не мога да приема, че футболист с толкова големи амбиции батисва с лека ръка шансове, който дори и Домо вкарваше. Анализ на на мача няма какво да правя, могат видя се, добри момчета са повечето, но по душа... След като монтански негри ни утепаха, няма какво да го мислиме, ако някой си мисле, че щом струва 75 000 000 лева всеки евала ще му прави, сме за никъде....Неща ескимо, ще пия нещо силно и много и утре да работи които иска....

Коментар

Пълни некъдърници тия а вие сте седнали да ги мислите тия кухи кратуни дето не заслужават и 1000 лева заплата.Не занам какво толкова има в този спорт но за мен това е пълна глупост да даваш на един ахмак дето тича като гламав милиони.

Коментар

Те само нашите тичат като гламави, другите, в по-голямата си част - целенасочено. В интерес на истината, аз гледам със симпатия на Бербатов, въпреки клубните пристрастия тук и мисля, че тази крачка в Манчестър Юнайтед е даже закъсняла. От няколко години той е надраснал класата на отборите, в които игра и това лутане, докато го вземе големият отбор, беше само губене на време. Оставям настрана, че пак отиде в един от най-противните ми отбори, заедно с Барселона, но все пак дано се наложи и талантът му да блесне с пълна сила.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

LiGuru написа:
                  Борил се бил, гледай Гонзо как се бори, може и уроци да му дава.
                  Батка то само с борене ако ставаше гонзо щеше няколко златни топки да има...в тази игра обаче се иска и умеене!Гонзо се бори ама дотам я докара да няма къде да играе и да се върне в Левски та и тях закопа наскоро, а Бербатов го виж къде е. Няма база за сравнение просто.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Lane Staley написа:
                    Pasarela виж как някои хора осъществяват мечтите си:http://www.manutd.com/default.sps?pa...чуствам ти, отнета ти е едничката радост - да се кефиш на неуспехите на другите.
                    Като ти гледам постовете в други теми ми се струва, че твоята единствена радост е да се кефиш на неуспехите на другите. Виж тема : "Има ли футболни фенове"Така е, като си нямаш собствена радост и чуждата мъка е радост. Или както казват шопите: Не сакам я да съм добре, а Вуте да е зле.
                    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
                      Lane Staley написа:
                      Като ти гледам постовете в други теми ми се струва, че твоята единствена радост е да се кефиш на неуспехите на другите. Виж тема : "Има ли футболни фенове"Така е, като си нямаш собствена радост и чуждата мъка е радост. Или както казват шопите: Не сакам я да съм добре, а Вуте да е зле.
                      Хихи, ти се шегуваш. Ако мислиш така, единственото заключение което мога да направя за теб е, че си зле с логиката и не умееш да си вадиш правилни изводи.

Коментар

Просто ти чета отзивите за неуспеха на Левски. А там се вижда огромно задоволство от неуспеха на един друг (не любим на теб) отбор. Или съм в грешка? Ако съм-не ми пречи да се извиня. Е, сигурно повече се кефиш на успехите на ЦСКА, ама как да разбера това?
                        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
                          Просто ти чета отзивите за неуспеха на Левски. А там се вижда огромно задоволство от неуспеха на един друг (не любим на теб) отбор. Или съм в грешка? Ако съм-не ми пречи да се извиня. Е, сигурно повече се кефиш на успехите на ЦСКА, ама как да разбера това?
                          Абе щом си решил да възкресяваш спор-мъртвец, няма да ти преча.Опитай се да осъзнаеш, че мен ме е срам от това което направи ФК Левски ( ако обърнеш внимание винаги го изписвам така, и не съм ви наричал с обидни имена ). Срам ме е, че някой може да бъде разиграван по терена, а после да се гордее с това. Срам ме е, че "Собственик" на български клуб проявява неуважение към противник, а после няма доблест да се извини. Срам ме е.Също така ме е срам, че ЦСКА не са си плащали дължимото към държавата.Колкото до "Огромното задоволство" - ами има го, нормално е. Има изследвания за това - феновете на Барса се радват повече на загуба на Реал, отколкото на победа на Барселона. Има го и при Панатинайкос и Олимпиакос, има го и при други отбори. Другото са глупости - 80% от феновете на ФК Левски стискат палци Бербатов да се провали. Само защото е играл в ЦСКА?!?!?!?Няма да цитирам един колега чйто ник започва с глагол описващ консумиране на трева Виж, аз не съм чак толкова първичен, че да ме вкараш в рамките на ненавиждам/обожавам.След това обяснение ти сам прецени дали дължиш извинение или не.Приятен ден.

Коментар

Много кадърна аситенция...за съжаление паднахме, но пък за щастие Англичните, ценят такива кадърни пасове!Е, паднахме... но "ЛИВЪРПУЛ" не са случаен отбор! (дори напротив)
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Асистенцията беше превъзходна!Вместо да я изрита към гредата където нямаше никой,той я върна зад защитника ...Абе явно си го бива Бербатов и е радващо,че най-накрая си намери значим отбор.Но е дразнещо ЦСКА-рите да вдигат шум щото помним в България как го плюхте,не само че не беше любимец на агитката ами им беше за присмех...а сега?Олелия до Бога какви футболисти излизат от армията,излизат те ама натирени...

Коментар

Футболистите от школата на ЦСКА са само некви гейчета с прическа изрусен гребен, чиити бащи плащат за да играят там, и от които не става чеп за зеле. Фуболистите който са "излезли" от ЦСКА не са от тяхната школа.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X