Това, което се случва в момента не е истина. От преди 4 часа следя какво става с трансфера на Бербо очаквайки скоро да се появи новината че отива в Юнайтед, когато изведнъж Сити изскочиха с оферта от 35 М паунда. По Скай Спортс ту го водят подписал със Сити, ту го били видяли на тренировъчното игрище на Манчестър, а преди секунди пуснаха новина за оферта от 36 М паунда от Реал Мадрид. И всичко това за 4 часа... какво ли ще е в оставащите 5-6 часа до края на трансферния прозорец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сагата Бербатов
Collapse
X
-
Re: Сагата Бербатов
BolgAryan написа:Това, което се случва в момента не е истина. От преди 4 часа следя какво става с трансфера на Бербо очаквайки скоро да се появи новината че отива в Юнайтед, когато изведнъж Сити изскочиха с оферта от 35 М паунда. По Скай Спортс ту го водят подписал със Сити, ту го били видяли на тренировъчното игрище на Манчестър, а преди секунди пуснаха новина за оферта от 36 М паунда от Реал Мадрид. И всичко това за 4 часа... какво ли ще е в оставащите 5-6 часа до края на трансферния прозорецТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Никой не е пророк в собствената си страна!!!Абе хора,тук става въпрос че един от най-великите клубове в света се бори със зъби и нокти да вземе един БЪЛГАРИН,а вИЕ пак за Йовов си мислите.Стига с тази омраза !!!Дано и Ники Димитров да заиграе с Бербо,все пак сме и малко градски.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Аз имам предложение за тия хорица дето си харчат парите по футболистите/как може едно човече да струва 35мл.евро/.Предлагам им да ни дарят тези пари на нас от ФИАТ или да купят патрулни коли ФИАТ и да махнат тия смотани Опели Астри полицейски.Ех колко мибеше готино като ходих в Италия и всичко наоколо беше ФИАТ.
Коментар
-
Tzarevo написа:Аз имам предложение за тия хорица дето си харчат парите по футболистите/как може едно човече да струва 35мл.евро/.Предлагам им да ни дарят тези пари на нас от ФИАТ или да купят патрулни коли ФИАТ и да махнат тия смотани Опели Астри полицейски.Ех колко мибеше готино като ходих в Италия и всичко наоколо беше ФИАТ.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Ако си спомняте началото на 90 първите западни коли които купиха за полицията бяха Типо!Сега могат да се видят няколко в движение но повечето са в дървеница до КАТ и гният.@Tzarevo Ти клубовете не ги мисли.Тия пари не само че ще си ги избият,ми и на голям + ше бъдат.ПП Не съм виждал даяджийски Фиат.Какви модели са?ПП2 На Орелите нали дизеловите агрегати са фиатски,кво лошо има...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар