Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сагата Бербатов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Футболистите от школата на ЦСКА са само некви гейчета с прическа изрусен гребен, чиити бащи плащат за да играят там, и от които не става чеп за зеле. Фуболистите който са "излезли" от ЦСКА не са от тяхната школа.
    Подкрепям.Сега скочиха много хора че бербатов е от школата им.А той ако не се лъжа беше от Пирин школуван и в ЦСКА не блестеше. Стоичков - Марица, М.Петров - Ботев(вр.) списъка продължава...

Коментар

айде почна се - Оолборг - Ман Ю. - 0:3 - Бербатов само 2 гола...
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
        айде почна се - Оолборг - Ман Ю. - 0:3 - Бербатов само 2 гола...
        Отпуши се нашето момче... а вторият гол видя ли каква красота стана?

Коментар

Много се накефих как Гигс се радва за него. И Рио Фердинанд. Личеше им, че истински искат Бербатов да се отпуши. Ама Роналдо...Успех на Бербатов. Ние знаем, че той я разбира тази игра.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            Много се накефих как Гигс се радва за него. И Рио Фердинанд. Личеше им, че истински искат Бербатов да се отпуши. Ама Роналдо...Успех на Бербатов. Ние знаем, че той я разбира тази игра.
            И на теб ли ти е направило това впечатление? Отначало си помислих, че ми се е сторило, но... явно не само на мен ми се забиват в очите такива неща.Май ще има интрига в Юнайтед!?

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
              Lane Staley написа:
              И на теб ли ти е направило това впечатление? Отначало си помислих, че ми се е сторило, но... явно не само на мен ми се забиват в очите такива неща.Май ще има интрига в Юнайтед!?
              Аз съм фен на Манчестър и смятам, че такъв дришльо като Роналдо няма място в отбора, колкото и да е добър. Като иска в Реал, да отива, защо не го пуснаха? И Бекъм беше много добър, ама помните как отнесе една обувка по тиквата и довиждане!
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В предния мач срещу Болтън май беше,имах чувстото,че нарочно не му дават голов пас.Тоя Роналдо и Рууни струва ми се,че са се наговорили нещо,да не би да ги засенчи Бербо.Иначе си подобрява формата с всеки изминал мач,добре ,че и Фърги си разбира и му гласува доверие.Аиде да му пожелая успех и в предстоящия мач.

Коментар

Направи ли ви впечатление че при втория гол, оня глупак роналдУ дори не искаше да подаде на бербатов, а някой който беше по-напред, не мога да се сетя кой. Топката рикошира в крака на защитник, и се върна към Бербатов. Загледайте се, на повторението много добре се вижда. А изпълнението беше много добро, хладнокръвно, без обмисляне, без забавяне. Добре се получи! Ще ги засенчи не, ами не знам.. Тоя роналдУ е пълен палячо, забие главата надолу и кон с капаци. А Бербатов и в събота, и снощи раздаде няколко уникални паса, характерни за плеймейкър, а не за централен нападател като него.

Коментар

dikanio написа:
                    nikki_sixx_74 написа:
                    Lane Staley написа:
                    Аз съм фен на Манчестър и смятам, че такъв дришльо като Роналдо няма място в отбора, колкото и да е добър. Като иска в Реал, да отива, защо не го пуснаха? И Бекъм беше много добър, ама помните как отнесе една обувка по тиквата и довиждане!
                    Ами не го пуснаха щото дъртия не е прост и знае, че ако разкара Роналдо ще подарят титлата на Челси. Никой в отбора не може да го замести, да не говорим, че ще останат без крила.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

с тази дузпа доста се поизложи нашето момчеби я като първокласник, абсолютно без никаква идея
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                        с тази дузпа доста се поизложи нашето момчеби я като първокласник, абсолютно без никаква идея
                        Наистина много кофти изпълнение , но и други големи са бъркали точно в такива решаващи моменти . Бекъм мисля че и той имаше подобна издънка и то с националите.
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Сега ще се почне едно плюене...малиии...ще му се отвиди и футбола!!!

Коментар

По същия начин вкара на Петер Чех на финала за Карлинг Къп. Кофти се получи, но реално погледнато не заслужава чак толкова много хули. Средната линия на Манчестър този сезон е изключително слаба, изобщо не може да захрани нападателите и за всичко го отнася Бербатов.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Абе на всеки се случва да греши ,не е толкова фатално !Джон Тери като изпусна дузпата на финала на Шампионската лига срещу Ман. Юнайтед ,какво да не го изгониха или го плюха?!?!?!Всеки е човек първо и тогава футболист...Случва се ,все пак няма толкова опит като големите играчи!
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                                Абе на всеки се случва да греши ,не е толкова фатално !Джон Тери като изпусна дузпата на финала на Шампионската лига срещу Ман. Юнайтед ,какво да не го изгониха или го плюха?!?!?!Всеки е човек първо и тогава футболист...Случва се ,все пак няма толкова опит като големите играчи!
                                Напално сам съгласна с теб
                                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
                                X