Карам си по магистралата 150-160км/ч, почти застигам BMW джип на тридесетина метра и в един момент виждам, че нещо излита от над него и лети към моето челно стъкло. Сещате се за скоростта, почти безусловния рефлекс за избягване на опасността и за тези милисекунди осъзнавам, че е кутия от цигари и овладях положението. А за говедото е по-лесно да си я хвърли през шибидаха отколкото да си "замърсява колата". Всички се сещате какво можеше да стане, а и не бях сам в колата.Застигнах го, виках, свирих, псувах, а вътре трима мутри, невинни като сълзи и наточени за бой, че даже и пистолет ми показаха и до там, не посмях да проверя дали е истинки.Е, какво да кажа, ами ако жена ми караше и се панира? Просто не ми се мисли! Такива изроди, от простотия могат да затрият някое семейство без да разберат, щото е много под достоинството му да си хвърли боклука в кошче.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвърляне на боклуци по време на движение
Collapse
X
-
Изхвърлянето на отпадъци по време на движение и на отбивки, чешми, в гората, навсякъде в природата е връх на простотията. Тези дивечи не осъзнават, че най-малкото утре като минат пак оттам няма да видят зелена тревичка и чиста полянка, а едно сметище, сътворено от самите тях. Да не говорим за вредата, която се нанася на околната среда в дългосрочен план. Не си мислете, че хората, назначени от общините ще изчистят-това няма как да стане! Преди няколко дни четох май за язовир "Въча", имаше и снимки, доброволци бяха хванали с мрежи и лодки поне 30 метрово петно от найлони, пластмасови бутилки, разни болнични превръзки, кръвни проби и какво ли не, а тази вода вероятно се използва и за питейна За тези, които си позволяват да хвърлят: Замислете се! Не се иска много акъл, ако все пак продължавате, то тогава нямате и толкова, а във вас надделява ганьовския тарикатлък, за който рано или късно се заплаща петорно!
Коментар
-
Моя шеф ми разказа следната история. Кара си той по един Аутобан в Испания и вози негов приятел, който похапва сандвич.Значи хапва си сандвича пича и типично по български си смачква салфетката и докато успее моя шеф да му извика "НЕДЕЙ" , я изхвърля през прозореца. Половин час по-късно на изхода на аутобана ги спират и ги глобяват. Сумата не я помня точно, но да кажем 500 евро. Просто шофьора на колата, която е карала зад тях, като е видял излитащата през прозореца салфетка, се е обадил по телефона и е продиктувал номера на колата. След което е последвала и санкцията.
Коментар
-
И на мене ми разказаха една история. В Германия става случката - два жилищни блока един срещу друг- от една тераса полита пликче с боклук и пада в градинката зад блока (наш сънародник го е хвърлил) Малко по късно полицай звъни на вратата и следва санкция..... На следващият ден звъни същият полицай и показва на хората разписка ,че до тяхната входна врата са закупени и са поставени три кошчета за отпадъци. Извод: -Държавата не печели от тази глоба нищо!!!!!!!"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Отивам към Бургас - навсякъде летят торбички, единствено на карнобатските лозя няма!Отивам със семейството си на разходка на Студенец,вървим си и се снимаме и кво пак ПВЦ ботилки от бира,цигарени кутии,опаковки от кроасани и т.н. ... идилия ви казвам.Отивам с лапето на люлките и кво пак боклуци ... ейии бахти овцете дето сме . Няма Испания ,няма Германия ... на нащо говедо кофата пред вратата му да сложиш пак отстрани ще си хвърли идиотщините.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар