Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хвърляне на боклуци по време на движение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честно казано не спирам. Но сигнализирам за трупове на животни на първата патрулка/ караулка в един участък, по който минавам много често и почти винаги има по някой труп. Някои от полицаите вече са ми свикнали и приемат, тези които не съм засичал ме гледат така:

Коментар

gantcho написа:
      MOYA написа:
      gantcho написа:
      Humppa написа:
      Веднъж возих едни познати на една разходка, пиха бири в колата, понапиха се, взеха да хвърлят празните бутилки през прозореца. Много се издразних и им се скарах жестоко. Спряхме в пещерата Бачо Киро да разгледаме и те за да си отмъстят за кавгата се изпикаха вътре. Е, какво да се прави, живеем в България и това си е!
      Е ти ме разби, бе пич Какви са тези твои познати дето ще ти се изпикаят в колата. Е..ати измекярите
      не бре в пещерата са се изчишкали
      Ама виж как двусмислено е написано, веднага се замислих отново за патлаци и саморазправа!!!
      Утрепа ме бе Ганчо!!!Баси още се хиля
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
        Утрепа ме бе Ганчо!!!Баси още се хиля
        Ми прочети внимателно поста на колегата, двусмислено е - вече започнах да си представям дълбоките локви в колата след като са пили и бири Действах на импулс като го писах това
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Преди седмица на път за Бургас, от едно софийско Пунто изляха съдържанието на едно детско гърненце през десния прозорец при скорости около 90 км/ч в извънградски условия. Бях изумен...

Коментар

Airfan написа:
            Преди седмица на път за Бургас, от едно софийско Пунто изляха съдържанието на едно детско гърненце през десния прозорец при скорости около 90 км/ч в извънградски условия. Бях изумен...
            Това е ужасно!! Не мога да повярвам, че се правят и такива простотииИначе и аз много се дразна някои пред мен като ми пуспе боклучето си!
            НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

Хахаха, ще се пукна от смях В пещерата, в пещерата се изпикаха идиотите пияни. Не съм им продумал приказка до края на пътуването... А от няколко месеца насам съм се отказал да возя вече такива познати...@оги28бСпирам от време на време да махна някой клон, паднал на платното, но повечето боклуци които срещам по пътя са в колите си или са трупове на блъснати животни?А вие блъскате ли животни по пътя за удоволствие?

Коментар

Да, щото ми прави кеф да ми се раздува еърбъга и да слагам нов после.Естествено, че не!

Коментар

Въпрос на възпитание, интелект, разбиране, такт. Уви, простаците са мнозинство!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                    Темата е доста обширна и може да се говори по нея много. Аз си правих едно проучване за себе си как са постигнали такава чистота по европата и се оказа че нищо не е тръгнало в началото само от приказки и уговорки ами най-вече от солени глоби. Солена разбирай една минимална пенсия за умишлено замърсяване примерно. Което за жалост при нас няма да стане в скоро време. И най простия пример ще преведа с полицията . Вземат мижави заплати и нама мераклии за тая работа и като не му стигат парите ще гледа да чопне от където може. Да изнудва само когато му изнася. Я ако както на запад има общинска полиция която да следи за чистота и паркиране на забранените места. И тия хора като получават прилични заплати дали ще си дледат работата съвесно щото ако не е така ще ги изгонят от службицата. И после ще се наложи да метат улицата. А и другото което ме е дразнило най много да се дават пари ей така за безработица. Няколко месеца да ама след това като искаш да получаваш минаваш към чистотата примерно. Е знам че нещо правиха по тоя въпрос ама на практика нищо, онея мургавите си получавт помощите всеки месец а по улиците гледам само българи бачкат вече. Е няма как да стане по добре в тая държава докато не се заровим до устата в лайна няма да ни дойде съзнаниети щото другия вариант с глобите не е приложим.
                    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

lov написа:
                      Vladim написа:
                      Темата е доста обширна и може да се говори по нея много. Аз си правих едно проучване за себе си как са постигнали такава чистота по европата и се оказа че нищо не е тръгнало в началото само от приказки и уговорки ами най-вече от солени глоби. Солена разбирай една минимална пенсия за умишлено замърсяване примерно. Което за жалост при нас няма да стане в скоро време. И най простия пример ще преведа с полицията . Вземат мижави заплати и нама мераклии за тая работа и като не му стигат парите ще гледа да чопне от където може. Да изнудва само когато му изнася. Я ако както на запад има общинска полиция която да следи за чистота и паркиране на забранените места. И тия хора като получават прилични заплати дали ще си дледат работата съвесно щото ако не е така ще ги изгонят от службицата. И после ще се наложи да метат улицата. А и другото което ме е дразнило най много да се дават пари ей така за безработица. Няколко месеца да ама след това като искаш да получаваш минаваш към чистотата примерно. Е знам че нещо правиха по тоя въпрос ама на практика нищо, онея мургавите си получавт помощите всеки месец а по улиците гледам само българи бачкат вече. Е няма как да стане по добре в тая държава докато не се заровим до устата в лайна няма да ни дойде съзнаниети щото другия вариант с глобите не е приложим.
                      В Европа са 3 пъти по-големи простаци от нас, ама като има големи глоби и всички спазват правилата. Имат респект от закона, защото знаят, че се прилага и нарушенията не остават ненаказани, не че им идва отвътре да си хвърлят хартииките в кошчетата. Знаете какво става с уж възпитаните чужденци като дойдат в България - абсолютни папуаси!
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Jimy написа:
                        Често виждам: отваря се прозорец и хоп боклука вън... . ако ще и самолет да кара...пак ще е мърляч.
                        Това за самолета е образно казано. Там просто не можеш да отвориш "прозореца", Но ако можеше, щеше да вали "дъжд" от боклуци.чичо Нено
                        Fiat Punto 1,1- 1996г.
                        газ-бензин , "Lovato"

Коментар

ogi28b написа:
                          Аз пък ще вкарам малко офтопик - Когато видите боклук на улицата, който представлява опасност, спирате ли за да го отстраните, или го заобикаляте? Понеже аз винаги спирам и го правя, та се чудех дали има други такива като мене? По темата - поради това че не съм сигурен дали този който возя ще си изхвърли цигарите на определените за целта места, за това пушенето, пиенето, яденето, и е=ането са категорично забранени в колата ми!
                          Малко е опасничко това спиране Оги.Представи си ,че пътуваш по прохода Шипка и на пътя разкъсана гума на товарен автомобил.Ако спреш да я отстраниш рискуваш живота си и на тези които пътуват с теб.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Поне се надявам ,че тези 517 прочели темата няма да правят такива глупости и са се замислили поне малко......................
                            "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Въобще няма да се замислят те простаците са си простаци.А за животно ударено на пътя ми става много жално.

Коментар

поне 2 кашончета с малки минерални води съм изхвърлил тая година по долните мръсни боклуци гЪз арбайтери
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X