Честно казано не спирам. Но сигнализирам за трупове на животни на първата патрулка/ караулка в един участък, по който минавам много често и почти винаги има по някой труп. Някои от полицаите вече са ми свикнали и приемат, тези които не съм засичал ме гледат така:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвърляне на боклуци по време на движение
Collapse
X
-
gantcho написа:MOYA написа:gantcho написа:Humppa написа:Веднъж возих едни познати на една разходка, пиха бири в колата, понапиха се, взеха да хвърлят празните бутилки през прозореца. Много се издразних и им се скарах жестоко. Спряхме в пещерата Бачо Киро да разгледаме и те за да си отмъстят за кавгата се изпикаха вътре. Е, какво да се прави, живеем в България и това си е!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Airfan написа:Преди седмица на път за Бургас, от едно софийско Пунто изляха съдържанието на едно детско гърненце през десния прозорец при скорости около 90 км/ч в извънградски условия. Бях изумен...НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!
Коментар
-
Humppa
Хахаха, ще се пукна от смях В пещерата, в пещерата се изпикаха идиотите пияни. Не съм им продумал приказка до края на пътуването... А от няколко месеца насам съм се отказал да возя вече такива познати...@оги28бСпирам от време на време да махна някой клон, паднал на платното, но повечето боклуци които срещам по пътя са в колите си или са трупове на блъснати животни?А вие блъскате ли животни по пътя за удоволствие?
Коментар
-
Vladim написа:Въпрос на възпитание, интелект, разбиране, такт. Уви, простаците са мнозинство!
Коментар
-
lov написа:Vladim написа:Въпрос на възпитание, интелект, разбиране, такт. Уви, простаците са мнозинство!
Коментар
-
Jimy написа:Често виждам: отваря се прозорец и хоп боклука вън... . ако ще и самолет да кара...пак ще е мърляч.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
ogi28b написа:Аз пък ще вкарам малко офтопик - Когато видите боклук на улицата, който представлява опасност, спирате ли за да го отстраните, или го заобикаляте? Понеже аз винаги спирам и го правя, та се чудех дали има други такива като мене? По темата - поради това че не съм сигурен дали този който возя ще си изхвърли цигарите на определените за целта места, за това пушенето, пиенето, яденето, и е=ането са категорично забранени в колата ми!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар