като се отвори тази гледка пред очите ми .... издивях.следваше - миене с водоструйка, киселина, вода и веро - и вече положението е друго.Резултата от този гаден мухъл беше че един член на семейството ми кашляше като .... магаре, в течение на 2 месеца.Вече всичко е наред.Имаше една тема със данни от лекар, че 90% от алергиите се предизвикват от непочистени климатици.Ама друго е да се види снимката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНИМАВАЙТЕ с климатиците си !!! Снимки от днес.
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
За тая работа а и за автоклиматиците си има едни шпрейчета дето се продават за 10-на лв. на доста места. Пръскаш на 2-3 месеца и забравяш за всякакви гадости по климатика. Новите климатици дето съм поръчал си имат функция за почистване като загряват питата до над 60 градуса за кратко и също унищожават всички тия гадости.
-
u_bo
Scorpion_BV написа:За тая работа а и за автоклиматиците си има едни шпрейчета дето се продават за 10-на лв. на доста места. Пръскаш на 2-3 месеца и забравяш за всякакви гадости по климатика. Новите климатици дето съм поръчал си имат функция за почистване като загряват питата до над 60 градуса за кратко и също унищожават всички тия гадости.
Коментар
-
аз като специалист в тази област ви съветвам да ги почиствате филтрите на климатиците поне веднъж на 1-2 месеца. Не ги оставяйте без грижи. Виждате какво се получава. Освен това се продават и ароматизатори за климатици. По добри са според мене от обкновените саморазпръскващи ароматизатори. Веднъж освежават въздуха и вори път като ги сменяте почиствате и филтъра.Хем вие сте здрави, хем е свежо и приятно в помещението
Коментар
-
Аз като неспециалист, но с ежедневен опит с 12 служебни климатика до скоро, бих препоръчал ежеседмично миене на филтрите и хубавото им подсушаване след това, при по-запрашена атмосфера - 2 пъти в седмицата, особено ако се ползва ежедневно (ние ги ползвахме 24/7). Освен всичко това, вентилатора винаги да е минимум на 2, защото при автоматичните режими, като мине под 2, се задържа влага по този барабан и се получават тези сталактитни образувания, от които следват алергии, болести и на последно място разбиване на лагерчето.Поздрави.
Коментар
-
u_bo написа:Scorpion_BV написа:За тая работа а и за автоклиматиците си има едни шпрейчета дето се продават за 10-на лв. на доста места. Пръскаш на 2-3 месеца и забравяш за всякакви гадости по климатика. Новите климатици дето съм поръчал си имат функция за почистване като загряват питата до над 60 градуса за кратко и също унищожават всички тия гадости.
Коментар
-
Scorpion_BV написа:u_bo написа:Scorpion_BV написа:За тая работа а и за автоклиматиците си има едни шпрейчета дето се продават за 10-на лв. на доста места. Пръскаш на 2-3 месеца и забравяш за всякакви гадости по климатика. Новите климатици дето съм поръчал си имат функция за почистване като загряват питата до над 60 градуса за кратко и също унищожават всички тия гадости.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Имам 6 климатика. Филтрите се мият всеки месец и след това се пръскат с пяна против плесен. След това в помещението 1 месец ухае на свеж планински въздух :D Незнам ти с какво си пръскал и какво си почиствал но смени препарата щото това не е нормално.Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
Който не вярва може да дойде да провери има ли такива гадости по климатиците ми. Препаратите си действат много хубаво даже. Трябва да се напръска на всякъде и да се остави да подейства поне 30-на минути. Филтъра на домашния ми климатик не съм го пипал от месеци, защото вкъщи просто не ми се зацапва както в работата. Мия го когато е осезаемо замърсен. И плесени и гадости нямам.
Коментар
-
Колеги, ще ми препоръчате ли някой добър препарат за климатици? Климатика ми е на 2 месеца и почна да смърди на дупе, да не кажа гъз, в събота го разглобих целия, мих изпаритела, ваничката за оттичане и турбината по която нямаше и прах даже, в събота добре, но в неделя като го пуснах същата смрад, не мога да си го обесня.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ползваш ли в помещението ароматизатор от тия дето се пръскат като дезодоранти? Ако да направо ги изхвърли. Не знам как става но ако се ползват по някакъв начин се наслагват на питата и почва да смърди на мръсни чорапи. Хубаво е да напръскаш с шпрейче питата, избор има богат. Ако искаш ароматизация си слагаи ароматизатор за климатици за да нямаш ядове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар