Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорове по темата "Трикове използвани при каране"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Коментар


      deadairplane написа:
      deadairplane написа:
      Ти прочете ли в поста където един престъпник се хвали, че е заплашил да убие човек с оръжие насочено към него? Значи знаеш за извършено престъпление. А съобщи ли за него на компетентните органи? А знаеш ли че си длъжен да съобщиш за него? А знаеш ли, че ако укриваш престъпление, според НПК си съучастник в това престъпление?
      Заради това! Не е честно, ти не си вадил оръжие, но закона казва, че като укриваш (да не съобщиш за престъпление е укриване) престъпление, си съучастник, както и всички от форума които не са съобщили за това.
      И ти вярваш на това?! Аз лично не вярвам и на 2/3 от написаното тук/иска се голяма смелост-да не кажа лудост да насочиш пистолет с/у човек.../-всичко това се пише зад монитора-всеки извади то нож,то мачете,бухалки че и накрая пистолети...Мисля че много навътре взе нещата,пък и не им вярвай много много на "бабаитите"...
      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
      Grande Punto 1.2 LPG

      Коментар


        Е то всеки може да си каже каквото си иска. Да взема да се обадя в полицията и да кажа, че еди кой си в еди кой си форум казал, че е заплашил някой си с пистолет. Ама воден пистолет ли, пластмасов ли, никой не знае. Дали няма да ми се изсмеят снизходително?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

        Коментар


          Не забравяй, че го има и другия момент - доказана вина 1000%, един мъртъв и друго момиче в кома повече от година. Сети се за кой случай говоря, нали? Знаеш и присъдата на въпросния престъпник, нали? И сега кажи има ли смисъл да се обаждам, за да съобщавам за нещо, на което даже не съм и бил свидетел?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

          Коментар


            абе всичките тия писания за пищови при изпреварване са измислени или видяни в някой филм. ’щото ако беше истина, то този дето е изпреварен и съответно заплашен с пистолет 100% щеше:1) да запише номера на колата2) да се обади на 166 и да каже какво и къде се е случило, може пък и да земат да го спрат тоя с ютията, още повече не става въпрос за някоя безсмъртна мутра, а за мизерник в мизерен фиат 3) да подаде жалба у МВР-то4) мноо лошо ако в изпреварваната кола е бил повече от 1 човек (демек свидетели)5) ония с пищова да е отнесъл един убав бой у районното6) съдебно дело и т.н.уффф неизживяно детство....
            Fiat Punto S55 1.1
            Fiat Forever!

            Коментар


              Airfan написа:
              Да, нормално е да се дразним. И аз се дразня, псувам, бия по волана (всичко това ако съм без семейството, че се сърди жената), щото адски лесно паля, особено като искам. Също преди време карах много агресивно, не пусках тия наглите типове, обаче мина време и се замислих кое ми е по-скъпо... Реших, че не си заслужава да предизвиквам съдбата, пак се дразня, пак псувам понякога, ама не ги засичам, не ги притискам. Просто не си заслужава и не съм аз човекът, който ще раздава правосъдие. Разбира се, всеки сам си решава как да шофира и/или да разполага с живота си.Лека и безаварийна.
              Щях да напиша същото.......
              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

              Коментар


                Punto_S написа:
                абе всичките тия писания за пищови при изпреварване са измислени или видяни в някой филм. ’щото ако беше истина, то този дето е изпреварен и съответно заплашен с пистолет 100% щеше...уффф неизживяно детство....
                Е па нема лошо де :D . Кои сме ние, които пишем във форума - 99 % момчета, пораснали и недотам пораснали. Какво толкова - помечтахме малко за това да сме безстрашни, да вадим пищови, да се стреляме, да се бием, да раздаваме справедливост, с могъщите си фиати да изблъскваме мутрите с техните счупени BMW-та право в камионите, абе както казваше Батето - "ненаиграли се деца" :D . Мисля, че тази тема е на път да се обърне, както стана със "Софиянци срещу софиянци" и да стане хумористична. Просто натам вървят нещата вече.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                Коментар


                  крайно време е
                  Fiat Punto S55 1.1
                  Fiat Forever!

                  Коментар


                    [quote="deadairplane"]
                    karal fiat написа:
                    Такива дето минават на една боя са неоправдани, но ако е изпреварил примерно 3 коли значи и първия е можел да се изнесе и вторият. За изпреварване е нужно да се ускори или аз разбирам погрешно. Ако си на половин кола дистанция и видеш изпреварването и се появи насрещна няма ли за по-лесно малко да отнемеш газта/без спирачка/ и без да нарушаваш скороста на задния? Никога ли не попадаш в такава ситуация или си безгрешен? Какво би предпочел челен удар? данчо чети и ти. внезапно се влиза само при рискови изпреварвания, а не в колона с видимост.
                    А според тебе са се събрали цяла колона от идиоти и ако имат възможност няма да изпреварят така ли? Или причината е, че са видели ТИРа насреща който ти от края на колоната не можеш да видиш. Или са видели твоята простотия и си седят в лентата за да не те засекат. Като се замислиш ако не е твоята простотиявместо само последната кола да изпревари е можело 4 или 5 коли от преде да изпреварят, и след няколко завоя ще дойде и твоя ред, и тогава ще изпреварваш само един камион. Защо да те пускат като вече са разбрали че на тази права няма да изпреварят заради, един безсмъртен като тебе, а на следващата също защото до тогава ще се появят още такива като тебе. Защо си мислиш, че всички околни са идиоти,и ще стоят на права с километри видимост и няма да изпреварят. Ако наистина си мислиш дали всички са идиоти за да правят така, замисли се кой всъщност е такъв!Случайно като четеш всички постове да си срещал каде написах, че първите като не тръгнат и чакат повече място за 5-та аз се изнасям на 3-та и трябва да се набуташ в бронята на предния за да не се прибера. Нали четеш всичко. Върни се малко назад и осмисли какво съм писъл.

                    Коментар


                      Сега да ви поясня че не четете правилно. В поста съм написал (аз преди носех) тогава карах друг автомобил доста по мощен и този номер се наложи защото един румънец ме засичахе на всеки опит за изпреварване. Така че не се палете толкова отдавна нямам пищов
                      Обичам си работата.

                      Коментар


                        Коментар


                          u_bo написа:
                          а къде си си запазил гробно място?Ще ти идваме на помен ! - това беше черен хуморАз познавам доста тъпоумници които ще те застрелят, а ти какво ще докажеш с това?а. че си смел и глупавб. че не ти пука за живота тис. че досега не са те гърмялиаз лично предполагам ,че отговор "с." е най-вероятен.
                          Мислех си повече да не пиша по темата, но понеже ме питаш... Гробно място не знам някой да си пази предварително, може и да има. Постът на колегата беше така написан, че едва ли не за всяко нещо вади пистолет да сплаши другия. Обаче на мен мама ми е казвала че ако видя пистолет с/у мен, или ще умра, или другия ще бъде смазан от бой. Така ли се вади пистолет Дай всички да си носим пистолети, и да си ги мерим? За голямо съжаление темата показа какви нещастници сме на пътя, както предположих още като видях заглавието! Кой засича другите, кой си кара със 120 понеже колата му се чувства по-добре, кой "набива кучките" понеже не е преценил маневрата и в последния момент е видял камион, кой вади пистолет за "здрасти".... Приятно шофиране. Тъй като явно всички сме много смели, предлагам като видим друг ФИАТ да не го изпреварваме, че току виж съм аз и ще ви изхвърля в канавката, току виж е колегата с пистолета...

                          Коментар


                            [/quote]За голямо съжаление темата показа какви нещастници сме на пътя, както предположих още като видях заглавието! Кой засича другите, кой си кара със 120 понеже колата му се чувства по-добре, кой "набива кучките" понеже не е преценил маневрата и в последния момент е видял камион, кой вади пистолет за "здрасти".... Приятно шофиране. Тъй като явно всички сме много смели, предлагам като видим друг ФИАТ да не го изпреварваме, че току виж съм аз и ще ви изхвърля в канавката, току виж е колегата с пистолета...[/quote] Oги това вече е правилния одговор на всичката простотия която се изписа
                            Обичам си работата.

                            Коментар


                              ogi28b написа:
                              ...кой си кара със 120 понеже колата му се чувства по-добре...
                              Добре, колега, след като по почти всички други въпроси сме, общо взето, на едно мнение, защо пак изкривяваш думите ми? Казах, че карам по принцип със 100, до 110. 110 вдигам рядко, и то предимно когато колата се унесе надолу по някой баир (не ги вдигам аз а колата ). 120 е съвсем различно, особено постоянно - това е по-висока скорост, отколкото средната, с която карат всички останали, и следователно - по-опасна.
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

                              Коментар


                                Днес със служебния ван ми се случи следното на сфетофара ме изпревари една мареа комби и след 50 метра свали скороста на 20-30км и се събраха зад мен още коли и така до следващия сфетофар на който изведнаж пак ускори и след малко реши да спре ей така на средата на улицата е как да не се дразни човек от такива колеги.
                                Обичам си работата.

                                Коментар

                                Working...
                                X