karal fiat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорове по темата "Трикове използвани при каране"
Collapse
X
-
ogi28b написа:snake написа:Едва ли си вярваш и сам на това.ogi28b написа:И изведнъж чувам мощен рев на мотор иззад мен, поглеждам в лявото огледало и.... ГОЛФ 2!!! За нещастие на голфаджията, бях на 3-та в обороти. И набирам успоредно с него и не му давам да се прибере в лентата. Срещу него - камион! Оня намалява, ама аз също намалих, и оня се принуди да набие спирачките за да изостане и да се прибере. От там аз на трета без газ, намалих съвсем и започнах да се влача. В момента в който пича реши пак да изпреварва, аз пак - газ, и оня - греда... Направо побесня. При което свалих стъклото и с ръка посочих прясната линия, а оня маха с ръка, един вид "абе кво ми дреме за тая линия". На такива просто им казвам - ДАНО ДА УМРЕШ!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
gantcho написа:karal fiat написа:разцъкай по-добре ЗДП и ППЗДП а относно камиона той човека си кара според ограничението. като се забие някой зад гъза му и не може да изпревари ама и не му стига сивото да остави една кола какво да ги правиш. има много шампиони дето тръгват на 4-та щото няма кой да бутне трета щото мотора ще здаде багажа и ти след него се чудиш какво да правиш. за 25г. достатъчно малоумници съм видял а такива дето дърпат и не дават път просто ги ухлузвам и гледам да е пред средната ми колонка и после го заковавам ВИНОВЕН./ако е бил доста упорит да се пречка просто го свивам на мантинелата/
Коментар
-
karal fiat написа:gantcho написа:karal fiat написа:разцъкай по-добре ЗДП и ППЗДП а относно камиона той човека си кара според ограничението. като се забие някой зад гъза му и не може да изпревари ама и не му стига сивото да остави една кола какво да ги правиш. има много шампиони дето тръгват на 4-та щото няма кой да бутне трета щото мотора ще здаде багажа и ти след него се чудиш какво да правиш. за 25г. достатъчно малоумници съм видял а такива дето дърпат и не дават път просто ги ухлузвам и гледам да е пред средната ми колонка и после го заковавам ВИНОВЕН./ако е бил доста упорит да се пречка просто го свивам на мантинелата/She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Действително не съм те виждал, но сега вече знам кой си - ти си великият ковач и ходиш да ковеш хората по пътя И аз съм разтреперан от перспективата да срещна такъв величав владетел на пътя като теб Ако знам, че си ти, бия спирачки, сам влизам в канавката и те изчаквам чинно да преминеш Явно все пак си на 19
Коментар
-
Тук, предлагам всички да спрат да умуват кой на колко години е. Последните постове нямат нищо общо с темата и са си чисто и откровено заяждане. Ако нещата не се спрат днес, или всички ще получат по едно предупреждение и темата ще бъде разчистена, или ще я заключим, щом само търсите за какво да се заядете.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
gantcho написа:Ако беше малко по-добре с българския език може би дори щях да разбера тъжната ти и поучителна история Изобщо не ме интересува на колко си години, казвам ти, че мисленето ти подхожда на предположената от мен възраст Но явно си як мъжкар
Коментар
-
karal fiat написа:gantcho написа:Ако беше малко по-добре с българския език може би дори щях да разбера тъжната ти и поучителна история Изобщо не ме интересува на колко си години, казвам ти, че мисленето ти подхожда на предположената от мен възраст Но явно си як мъжкарShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Тука колегата те нарича празнословец (Ако не знаеш какво е това отвори речника). А ти му отговаряш с празноглавеца може би си ти???????????? Обърка ли се какво? Празноглавец е обида, и нарушаваш правилата на форума!!!! А забравих най-вероятно и тях си прочел по диагоналите. Явно си помислил, че той те е нарекъл така, поради близкия начин на изписване, ама не, думичката е друга, и ти не си я прочел!!!!! А тъй както гледам поста му не е редактаран, поне до момента така, че възможността да е написал първоначално едно, а сега да е друго отпада.ИЗВОД: Върви в първи клас там ти е мястото. Законите не се цъкат, а се четат и прилагат. И събития се доказват, а не се заковават. А и старата тема, за това,че не можеш да четеш, е все още актуална.ЗА ФЕНИКСА. Ти нали си модератор. Защо трябва да се обаждаш на друг такъв за да разделя темата и да я заключва. Действай трии на ред. И без това разни незавършили първи клас ръсят обиди!!!
Коментар
-
karal fiat написа:написах празноглавец заради следното:И също не го пускам пред себе си - навирам се до г..за на предната кола и го принуждавам да бие кучките и ако тоя зад мен го пусне, това е. Ми тръгнал някакъв дришльо с някаква вектра на 100 години да се прави на джигит - какъв е той - по-хитър ли е, по-можещ ли, колата ли му върви повече? Нулева толерантност за такива!!! Но, вярвно е, че НЕ намалявам, когато и другият тръгне да намалява - ако може да се тикне зад мен не му правя проблеми!!Чл.42. (3) Водачът на изпреварваното пътно превозно средство е длъжен да не увеличава скоростта и да не пречи на изпреварването по какъвто и да е друг начин.след като следи темата трябва да чете вместо да спори. след като изпреварваш и дясната кола ти реже предимството е виновна/консултирай се/. какво е значението с каква кола го изпреварват? нима трябва да са само по-нов модел или година. относно старата тема ти се задълбочи малко в обсъжданото и здп и ще си наясно. подкарай всичко от а до я и си изясни някой неща здп ппздп.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Ето за такова изпреварване се говореше през цялото време - изпреварване, което противоречи на закона. И ако ти си позволяваш да извършваш такива изпреварвания, можеш да очакваш всичко от хората, които до този момент са спазили правилника и в момента са вбесени от наглостта ти и не желаят да те пуснат.
Коментар
-
blagun написа:Kuku написа:Аз се старая, когато карам да правя колкото може повече неща, различни от карането и така даже не разбирам какво се е случва около мен, следователно не си тровя нервите и не се занимавам с глупостите на другите!!!
Коментар
-
karal fiat написа:Чл.42. (3) Водачът на изпреварваното пътно превозно средство е длъжен да не увеличава скоростта и да не пречи на изпреварването по какъвто и да е друг начин.
Коментар
-
Airfan написа:gantcho написа:Ето за такова изпреварване се говореше през цялото време - изпреварване, което противоречи на закона. И ако ти си позволяваш да извършваш такива изпреварвания, можеш да очакваш всичко от хората, които до този момент са спазили правилника и в момента са вбесени от наглостта ти и не желаят да те пуснат.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар