Тука половината се изкараха, че си лягат с правилника . Я вземете да си прочетете пак темата " кой колко е вдигал с фиатката си" и пак ми говорете как спазвате правилника , какви примерни шофиори сте и т.н. Оги имаше една тема в която беше писал как вдигнал на цариградското около 160км/ч.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорове по темата "Трикове използвани при каране"
Collapse
X
-
deadairplane
-
deadairplane написа:.....МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ТАРИКАТИ И БЕЗСМЪРТНИ!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Абееее, тези дни ще помоля някой модератор да раздели темата... Все пак, замисъла и е доста добър, и не мисля, че има смисъл да се плюем и да си даваме оценки, кой, какво и защо. Всеки един от нас като човек с нещо между ушите си, ще си прецени кое да спазва, и кое за него са безсмислици... лично аз не се бях сещал за някой неща. Ииии ако махнем мненията "Аз правя така напук....., иии Ти си луд, пък аз ... И какво пише в правилника, и кой как го тълкува" темата си е супер. Сега очаквам да заровите томаховките и да си продължи темата според заглавието.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
westdogg написа:Оги имаше една тема в която беше писал как вдигнал на цариградското около 160км/ч.
Коментар
-
deadairplane написа:pakumba написа:[color=green]а.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ogi28b написа:westdogg написа:Оги имаше една тема в която беше писал как вдигнал на цариградското около 160км/ч.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
deadairplane написа:Да се върнем на правилника, забранено е да предприемаш каквато и да маневра никъде не пише, че трябва да му осигуриш предимство. От къде на къде ще осигурявам предимство на самоубиец/убиец (в случая даден в цитирания от тебе пост). Да не говорим, че пак според правилника камиона е длъжен да спре на първото възможно място и да пропусне колоната. А и на всички колеги които говореха за камиони с 90 на извънградско, за тежкотоварни автомобили ограничението е 80 . И Оги е прав от всякъде (или вие не сте прочели целия му пост, или не сте го разбрали), човека си е написал, че това е за хората предприемащи неправилно изпреварване, и нарушаващи правилника, за такива да ги затрудниш е малко. Аз предлагам до всеки път да се засадят дървета, хем ще помогнем за опазването на планетата ни, хем всеки излетял от пътя ще му е за последно. (При скорост от 90 км/ч и при употреба на спирачки по далече от канавката няма да стигнеш), така че който стигне до дърветата там му е мястото.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:karal fiat написа:deadairplane написа:..............
Коментар
-
Tornado написа:И да разтягаме локуми тук файда няма.Положението по родните ни пътища става трагично вече.Кой как карал какво правил ала бала.Винаги ще се намери някой да те изплющи отнякъде изневиделица.Днес докато се прибирах към Търново ми хрумна нещо и се чудя защо не го въведат от КАТ.Например:Спират те за проверка и всичко е ОК попълваш тест с три въпроса свързанис правилника за движение служителя проверява дали са верни отговорите и айде по живо по здраво ,но ако има грешки да има глоби и дори отнемане на контролни точки.Мога да се хвана на бас ,че поне 60 % процента от водачите не знаят или са забравили правилника.
Коментар
-
deadairplane
-
Съгласен съм с колегата Торнадо но с колегата Karal fiat не.Не съм съгласен,че полицайте не познават закона.Братовчед ми е полицай и на всеки 3 месеца имат изпити за ЗДП-то и ако не издържи "хаиде в обществения ред",че за неговото място потрива ръчички някое младо връзкарче.Много добре познават закона и постояно работят по ЗДП-то а това,че на ония дебелаци им хрумнало да ковът тъпи закони и разпоредби това е друга работа.
Коментар
-
Tzarevo написа:Съгласен съм с колегата Торнадо но с колегата Karal fiat не.Не съм съгласен,че полицайте не познават закона.Братовчед ми е полицай и на всеки 3 месеца имат изпити за ЗДП-то и ако не издържи "хаиде в обществения ред",че за неговото място потрива ръчички някое младо връзкарче.Много добре познават закона и постояно работят по ЗДП-то а това,че на ония дебелаци им хрумнало да ковът тъпи закони и разпоредби това е друга работа.
Коментар
-
deadairplane написа:karal fiat написа:написа: Да се съобразяваш с пътната обстановка означава да НАМАЛИШ когато нещо не е както трябва.а защо не да ускориш. навремето имаше едни сини знаци за задължителна мин. скорост дето много от вас на са ги виждали на пътя, но май пак трябва да ги наредят. бъди спокоен за разцъкването. първо чета всичко а относно закона сигурно го познавам по-добре след като сам си печеля делата. вземи и ти прочети за тия дето умишлено предизвикват проблемите и какво е посочено при изпреварване и как се предприема и изпълнява маневрата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар