Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорове по темата "Трикове използвани при каране"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оги може и малко остро да се е изказал, но ако само един като тръгне да изпреварва неправилно се замисли ’Абе, тоз отпреде ми да не е Оги?’ - това стига.

Коментар

Само да ви питам ,кой ви дава право да определяте съдбата на хората??? Оги колкото и да е изсилил нещата има и доза истина, ми що не вземете направо да го утрепете тоя бабаит. Така и така го изтипосахте ,че бил убиец и т.н. ... Жалко е ако хората мислят като вас. Дано никой от вас не изпадне в ситуацията да тръгне да изпреварва и да няма къде да се прибере...аве вие като ги пишете тея въздухарски простотии замисляте ли се въобще , че това си е предумишлено посегателство върху живота на напълно непознат ЧОВЕК!!!??? Аз никога не съм препятсвал другите водачи ,ако искат да се трепят. И ако си мисли някой ,че ще го превъзпита като му затвори пътя ... жестоко се лъже! Най -много да убие и себе си!!!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Коментар

То и ти винаги на 100% си бил сигурен , че като тръгнеш да изпреварваш ще е точно така както си го замислил! Знам ,че има гадни идиотчета дето тръгват и разчитат при насрещен автомобил ,някой да ги пусне...има ги ... пак ви казвам дайте да ги избием. Няма как да ме убедите ,че сте прави. Това е нарочен акт срещу някой си льольо.Аз лично съм имал ситуация: тръгвам да изпреварвам,но Пежото е само 64коня и трудничко набира,но пък съм набрал инерция...изпреварвам един автомобил,след това друг ,защото ми е отстъпил правото да го изпреваря и тогава се появява камион срещу мене... е дано в дясно не е Оги,щото лошо за мен! Моята реакция няма да е завой в дясно, а спирачки и доверие в другите шофери ,защото всеки би могъл да изпадне в подобна ситуация. Аз не съм бабаит ... и кво ще ми затворите пътя ли ????

Коментар

Хора, бдете! ТЕ са сред нас .Съжалявам, но не се сдържах. Някои от изказванията в темата ми приличат на декларация на извънземните , все едно гледам "Полицаят и извънземните" :D .
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Коментар

Jimy, и аз не съм много съгласен да му затварям пътя най-вече заради личната ми безопасност. НО! Последния път като си ходих до Ямбол и след магистралата по пътя Стара Загора - Ямбол, тъмно е, срещу мен кола, поглеждам в огледалото и с ужас виждам кола(после видях Мерцедес SL Class), лети и ме изпреварва, помислих си, че сме станали на каша. Аз отидох плътно в дясно, и колегата отсреща направи същото като почти спря. Стана тройно разминаване на косъм. Е на това лайно искрено му пожелах да се паркира в някое дърво. И който ме упреква за това, нека да не му се случва, но ако се случи такава ситуация и да видим как ще се чувства.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
                  Аз се старая, когато карам да правя колкото може повече неща, различни от карането и така даже не разбирам какво се е случва около мен, следователно не си тровя нервите и не се занимавам с глупостите на другите!!!
                  Да и точно заради това правене на други неща сгъна Пунтото
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

style34 написа:
                    ... тъмно е, срещу мен кола, поглеждам в огледалото и с ужас виждам кола(после видях Мерцедес SL Class), лети и ме изпреварва...
                    Да така е и сигурно си забелязал,колко бързо се случват нещата. Докато го превъзпитаваш,може и да го утрепеш...после как ще живееш...???Това последното не е за теб style34. Дано не се случва на никой!!!

Коментар

Ей такъв един случай от вчера - отиваме си с жената и бебето към едно заведение и ни хваща светофарът. В средата на колоната сме и няма мърдане. Обаче от дясната лента един тарикат с нисанче се намърдва и не стига, че мина директно на червено, ами най-отпред кривна и в нашата посока и изпревари всички. Аз го видях накъде завива в квартала и кротко, като светна зелено тръгнах в тази посока. Жена ми взе да се чуди защо тръгвам да обикалям квартала, като сме в друга посока. По едно време го виждам същия този герой маневрира и обръща обратно. Когато се изравних с него, спрях, демонстративно си смъкнах стъклото и в дебилната физиономия му казах - "Такива тарикати като тебе много ги обичам, твойта....." После спокойно си тръгнах, а оня остана с отворено чекмедже.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

style34 написа:
                        ... Стана тройно разминаване на косъм. Е на това лайно искрено му пожелах да се паркира в някое дърво. И който ме упреква за това, нека да не му се случва, но ако се случи такава ситуация и да видим как ще се чувства.
                        Това е екстремна ситуация. Всеки, който е попадал в такава, може да реагира с гняв, с псувни, с пожелания, да тръгне да си отмъщава и да налита на бой. И аз съм го правил и съм се срамувал от реакцията си. Но това не може да бъде стил на шофиране по принцип, просто е опасно. Колкото и лоши да са хората, трябва да ценим живота, защото е само един ...
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

deadairplane написа:
                          Тука говорим за очевидни нарушения, като тези червените. За това зеленото изобщо не става на въпрос, аз поне такива винаги ги пускам. Колкото повече нарушения правят и по нагло се държат повече сечено им правя, като видя, че някой чака от сума ти време на някоя малка уличка и и не може да се включи в движението, винаги го пускам, тоя същия като го пусне някой друг и го пускам да се престрои, обаче тези дето нарочно се набиват в лентата за ляво или дясно а са за направо ги натискам докато дойде островчето посредата или тротоара, и като спрат трябва цялата колона да изчакат, като се правят на тарикати всички си чакат в задръстването те не могат, накрая всички минават те остават. Същото и за тези които завиват от средна лента. Разбира се винаги се случва на някой да се обърка и да направи маневра от неподходящата лента, било защото е неориентиран или не познава пътя, ама тези си личат и нямат това агресивно поведение и нагла ехидна усмивка. Когато някой се е объркал го пускам случва се. И на мене ми се е случвало да бързам и съм закъснявал но не съм предприемал опасни маневри. А тези дето винаги бързат защо не се замислят дали не трябва да тръгнат 5 минути по рано вместо да убиват околните.
                          Точно така е. 100% те подкрепям. Говорим за арогантни и открити нарушения. Иначе винаги може да се случи да тръгнеш да изпреварваш, разрешено е, няма коли и вече към края на маневрата иззад завоя се появява нещо и трябва да се свиеш по-бързо - в такива случаи аз винаги съдействам.Но на останалите гадни копеленца с идеята за безсмъртие, никога не съдействам. Дай да им се свиваме и да им се гъзим и да ги пазим те докато си правят каквото си искат. Замислете се - по този начин поощряваме тяхното поведение на пътя и им даваме евала. Да го д..ат и да се претрепват!!! Те замислят ли се за моя живот като тръгват да правят глупости, че аз да се замислям за техния!!!
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Чета, и не вярвам на ушите си...Наистина съм изненадан, вече не само от Оги. Вие наистина ли мислите, че ако от инат и гордост и незнам какво си станете причина да се сблъскат челно два други автомобила (най-вероятно единият от които напълно невинен, колкото и нагъл и виновен да е другия), след това ще можете да спите спокойно? Що за хора сте?Каквато и ситуация да стане на пътя, гледам първо да не преча на никой, каквото и да е намислил да прави, и второ, да пазя себе си, хората в мойта кола (колкото и да не им се вярва понякога ), и хората в останалите автомобили.Всякакви перчения от типа "тоз е много нахален ама аз няма да му направя път, да се блъска челно ако иска" водят до черната статистика, за която си имаме цял раздел във форума.Пичове, на оня свят се стига най-бързо и най-лесно.

Коментар

Immortal написа:
                              Чета, и не вярвам на ушите си...Наистина съм изненадан, вече не само от Оги. Вие наистина ли мислите, че ако от инат и гордост и незнам какво си станете причина да се сблъскат челно два други автомобила (най-вероятно единият от които напълно невинен, колкото и нагъл и виновен да е другия), след това ще можете да спите спокойно? Що за хора сте?Каквато и ситуация да стане на пътя, гледам първо да не преча на никой, каквото и да е намислил да прави, и второ, да пазя себе си, хората в мойта кола (колкото и да не им се вярва понякога ), и хората в останалите автомобили.Всякакви перчения от типа "тоз е много нахален ама аз няма да му направя път, да се блъска челно ако иска" водят до черната статистика, за която си имаме цял раздел във форума.Пичове, на оня свят се стига най-бързо и най-лесно.
                              Чета това, което си написал, и осъзнавам, че си напълно прав :D Усещам в думите ти мъдрост, каквато много се надявам да проявяваш и на пътя. Трябва да си призная, че като се напече положението, в крайна сметка бия спирачки поради 2 причини: първо и основно, безопасността на семейството ми и второ, прав си, този насреща не е виновен за глупостта на някои хора.Но винаги в такива ситуации ги изправям на нокти да им е гадно.
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

В Австрия за такова неправилно изпреварване или неправилно паркиране веднага се обаждат на пътна полиция и казват номера и после тоя го спират, викат те и тебе за свидетел( никой там не отказва съдействие) и му нахакват глобата, даже и обаждането после към тях, ако се напише акт ти го приспадат от сметката на телефона. После ние само се чудим че там е чисто, има ред и спокойствие...
                                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                                X