ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорове по темата "Трикове използвани при каране"
Collapse
X
-
Спорове по темата "Трикове използвани при каране"
FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!Етикети: –
-
Ако пък тоя мой роднина вземе та оцелее? Вместо да измисляме последствия, защо не гледаме причините? Ако в момента в който оня иска да се върне, а на моето платно изскочи котка и набия спирачки, пак същото ... само че без да искам.И да, правя го абсолютно умишлено, целенасочено, като целта е ГЛУПАКЪТ да се самоунищожи с глупавата си маневра, и да няма възможност повече да нарани никого.
-
u_bo
ogi28b написа:Защо ако камион се движи извън града с 90, никой не може да търпи да кара зад него, а иска да го изпревари, при положение че е забранено, и скоростта е ограничена? ...
Коментар
-
ogi28b с такова мислене и каране, ако си във варна няма да оцелееш дълго. след като седиш зад камиона и не изпреварваш другите ще тръгнат а ти си задължен да спазиш дистанция и дадеш път. при пречкане един удар пред средната колонка си доказано виновен. явно има много да караш и учиш за ситуяциите на пътя. какво значи мощни коли, нима ти като караш на 5-та с 80 си по-бърз от мен като съм на 3-та в обороти дори с маломощна кола? по какво познаваш мощните коли или ги преценяваш по марки. относно другия колега за фаровете при разминаване като опънеш дългите веднага взимаш очите на другия и заради твоята слепота че невиждаж оставаш другия сляп.
Коментар
-
ogi28b написа:Когато някой ме изпреварва , а това е забранено по някаква причина, правя всичко възможно да му попреча да се върне - ускорявам, намалявам с него, само и само да се изправи на нокти при приближаване на насрещния камион.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:ogi28b написа:Когато някой ме изпреварва , а това е забранено по някаква причина, правя всичко възможно да му попреча да се върне - ускорявам, намалявам с него, само и само да се изправи на нокти при приближаване на насрещния камион.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
ogi28b написа:Ако пък тоя мой роднина вземе та оцелее? Вместо да измисляме последствия, защо не гледаме причините? Ако в момента в който оня иска да се върне, а на моето платно изскочи котка и набия спирачки, пак същото ... само че без да искам.И да, правя го абсолютно умишлено, целенасочено, като целта е ГЛУПАКЪТ да се самоунищожи с глупавата си маневра, и да няма възможност повече да нарани никого.
Коментар
-
Добре де, понеже тръгна разговора в тази посока, нека ви питам вие в тази толкова коментирана ситуация:Някакъв камион кара с 40-50 кмч е направил зад себе си огромна колона. На по-правите участъци където има видимост 2-3 коли успяват да го изпреварят. Малко помалко наближава и вашия ред - то е ясно, всички в колоната се движат средно с над 90 кмч и всички ще трябва да го изпреварят. Изведнъж, обаче, някой решава, че той е най-хитър и най-бърз и на място без никаква видимост тръгва да изпреварва колите, които чинно си чакат реда. Естествено, място няма, насреща се задава някой и тарикатът действа на принципа "Пазете ме щото изпреварвам" и тръгва да се бута пред вас. Ами мен това също ме влудява. Просто побеснявам И също не го пускам пред себе си - навирам се до г..за на предната кола и го принуждавам да бие кучките и ако тоя зад мен го пусне, това е. Ми тръгнал някакъв дришльо с някаква вектра на 100 години да се прави на джигит - какъв е той - по-хитър ли е, по-можещ ли, колата ли му върви повече? Нулева толерантност за такива!!!Но, вярвно е, че НЕ намалявам, когато и другият тръгне да намалява - ако може да се тикне зад мен не му правя проблеми!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Добре де, понеже тръгна разговора в тази посока, нека ви питам вие в тази толкова коментирана ситуация:Някакъв камион кара с 40-50 кмч е направил зад себе си огромна колона. На по-правите участъци където има видимост 2-3 коли успяват да го изпреварят. Малко помалко наближава и вашия ред - то е ясно, всички в колоната се движат средно с над 90 кмч и всички ще трябва да го изпреварят. Изведнъж, обаче, някой решава, че той е най-хитър и най-бърз и на място без никаква видимост тръгва да изпреварва колите, които чинно си чакат реда. Естествено, място няма, насреща се задава някой и тарикатът действа на принципа "Пазете ме щото изпреварвам" и тръгва да се бута пред вас. Ами мен това също ме влудява. Просто побеснявам И също не го пускам пред себе си - навирам се до г..за на предната кола и го принуждавам да бие кучките и ако тоя зад мен го пусне, това е. Ми тръгнал някакъв дришльо с някаква вектра на 100 години да се прави на джигит - какъв е той - по-хитър ли е, по-можещ ли, колата ли му върви повече? Нулева толерантност за такива!!!Но, вярвно е, че НЕ намалявам, когато и другият тръгне да намалява - ако може да се тикне зад мен не му правя проблеми!!!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Тука става дума не за нормално изпреварване, тогава - да, пускаш го да върви. Колегите имат предвид просташко, тарикатско изпреварване и набутване в колона, където очевидно няма място да се напъхаш, ако не притесниш останалите - нулева толерантност към такива, да си трошат главата, както намерят за добре.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
gantcho написа:Добре де, понеже тръгна разговора в тази посока, нека ви питам вие в тази толкова коментирана ситуация:Някакъв камион кара с 40-50 кмч е направил зад себе си огромна колона. На по-правите участъци където има видимост 2-3 коли успяват да го изпреварят. Малко помалко наближава и вашия ред - то е ясно, всички в колоната се движат средно с над 90 кмч и всички ще трябва да го изпреварят. Изведнъж, обаче, някой решава, че той е най-хитър и най-бърз и на място без никаква видимост тръгва да изпреварва колите, които чинно си чакат реда. Естествено, място няма, насреща се задава някой и тарикатът действа на принципа "Пазете ме щото изпреварвам" и тръгва да се бута пред вас...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Tzarevo написа:Според мене pr_off не си прав пишеш неша който не разбираш.И като гледам обичaш да критикуваш само и да се правиш на компетентен.Свали малко гарда аз съм съгласен с колегата.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар