Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорове по темата "Трикове използвани при каране"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ааааа мноо страшно стана. Продавам колата и ше си джиткам само с влака. Поне ако някой друг влак ни изпревари неправилно и сме повече хора в нашия ше ги утепаме. Сериозно - избихте се с тая тема. Що имало война по пътищата - ми то вие само мислите как да пребиете/гръмнете/бутнете в канавката другия. Простака си е простак. Ако му отвърнете - ставате като него. Лошото е, че можете да пострадате за цял живот. Това не означава, че ако някой слезе силен милен да ме бие ще стоя, знаете какво имам в предвид.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ogi28b написа:
      Valentin_V написа:
      Аз преди заради такива като Оги си държах пистолета в колата. Имал съм случай да го насочвам по такива дето ме затварят ефекта е поразителен. Това лято на път за морето пак имаше такива отворковци дето седят в колона при видмост от километър и липса на насрещтни коли си висят в колоната ама пречат на такива като мен при опит за прибиране.
      Извадиш ли пистолет, ТРЯБВА да ме убиеш! Иначе те смазвам от бой с дръжката на пистолета ТИ
      :P а къде си си запазил гробно място?Ще ти идваме на помен ! - това беше черен хуморАз познавам доста тъпоумници които ще те застрелят, а ти какво ще докажеш с това?а. че си смел и глупавб. че не ти пука за живота тис. че досега не са те гърмялиаз лично предполагам ,че отговор "с." е най-вероятен.Момчета, МНОГО сте агресивни бе ! Тука заприлича на БМВ форум.Сигурни ли сте че бимите не са ’вашите’ коли - по душа и призвание?
      style34 написа:
      Ааааа мноо страшно стана. Продавам колата и ше си джиткам само с влака. Поне ако някой друг влак ни изпревари неправилно и сме повече хора в нашия ше ги утепаме. Сериозно - избихте се с тая тема. Що имало война по пътищата - ми то вие само мислите как да пребиете/гръмнете/бутнете в канавката другия. Простака си е простак. Ако му отвърнете - ставате като него. Лошото е, че можете да пострадате за цял живот. Това не означава, че ако някой слезе силен милен да ме бие ще стоя, знаете какво имам в предвид.
      наздраве за тия думи !

Коментар

Наздраве и за твоите
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Jimy написа:
          На мен лично не само , че ми прави впечатление ,но ми трови живота даже...така де за две минути е ама !!! Може би не съм се изразил достатъчно точно. Този убавец на колела ако иска и със 350+км/ч да ме изпреварва...БХ...обаче това ,че не може да си прецени габарита и едва ле не ми обръща страничното огледало на опаки и след това се опитва да ми "свали предната броня", щото видиш ли трябва да се прибере!!? Е това ми е като трън в очите. На всичкото отгоре е и много опасно най-вече за него самия...аз го пускам па тоя ми се "търка в колата" ...ааа лошо,мноого лошо! :D
          Такива дето минават на една боя са неоправдани, но ако е изпреварил примерно 3 коли значи и първия е можел да се изнесе и вторият. За изпреварване е нужно да се ускори или аз разбирам погрешно. Ако си на половин кола дистанция и видеш изпреварването и се появи насрещна няма ли за по-лесно малко да отнемеш газта/без спирачка/ и без да нарушаваш скороста на задния? Никога ли не попадаш в такава ситуация или си безгрешен? Какво би предпочел челен удар? данчо чети и ти. внезапно се влиза само при рискови изпреварвания, а не в колона с видимост.

Коментар

Както казва котарака Леополд..." Не може ли всички да бъдем приятели", айде стига с тези спорове и кой е по-по най. Дайте да си говорим за хубави коли, приятни екскурзии, и красиви жени... на една маса. Сигурен съм, че много от вас не мислят това, което другите разбират и тука почнаха едни светкавици и ръкавици да хвърчат, други се изпозастреляха..... ама айде стига. Пийте по-една бира и толкоз. Много ясно че винаги ще има хора каращи по-агресивно и по-пасивно и това няма да се промени.Аз се старая да не преча на тези които бързат, и видя ли такъв агресивен шофьор, вместо да не го пускам или да го гоня, щото видиш ли ми попречил с нещо за 2 сек., пускам го да си бяга и си карам спокойно.... знаеш ли може пък наистина да бърза за нещо много важно. Абе да не съм врачка, може пък да бърза за онзи свят... негова си работа. Аз си имам семейство и не ми се занимава. Пък даже и да ти теглят едни майни... карай си и си свиркай, де да го знаеш, може онзи да е дрогиран да ти спре на напреко и да те застреля.... всякакви ги има и всички са вече толкова нервни, че просто не ми се рискува. Нямам желание да пострадам аз или жена ми, заради едната гордост. Ай сиктир!
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
              Както казва котарака Леополд..." Не може ли всички да бъдем приятели", айде стига с тези спорове и кой е по-по най. Дайте да си говорим за хубави коли, приятни екскурзии, и красиви жени... на една маса. Сигурен съм, че много от вас не мислят това, което другите разбират и тука почнаха едни светкавици и ръкавици да хвърчат, други се изпозастреляха..... ама айде стига. Пийте по-една бира и толкоз. Много ясно че винаги ще има хора каращи по-агресивно и по-пасивно и това няма да се промени.Аз се старая да не преча на тези които бързат, и видя ли такъв агресивен шофьор, вместо да не го пускам или да го гоня, щото видиш ли ми попречил с нещо за 2 сек., пускам го да си бяга и си карам спокойно.... знаеш ли може пък наистина да бърза за нещо много важно. Абе да не съм врачка, може пък да бърза за онзи свят... негова си работа. Аз си имам семейство и не ми се занимава. Пък даже и да ти теглят едни майни... карай си и си свиркай, де да го знаеш, може онзи да е дрогиран да ти спре на напреко и да те застреля.... всякакви ги има и всички са вече толкова нервни, че просто не ми се рискува. Нямам желание да пострадам аз или жена ми, заради едната гордост. Ай сиктир!
              Моето мнение напълно съвпада с това на Емо! Мисля че е крайно време да се сложи точка на тези спорове-все пак сме колеги-бъдете толерантни и бъдете най-вече хора Поздрави на всички и безаварийни километри!
              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Коментар

Коментар

deadairplane и? Какво следва от поста ти? Никой не понася наглярите изпреварващи рисковано, но всички знаем, че това е положението в тая отвратителна страна който има пари той поръчва музиката. Затова и искам да се махна. Какво ще направиш като те изпреварят два джипа с по 4 мутри вътре, а? НИЩО! Защото знаем какво следва. Ще извикаш полиция? И там знаем какво следва. Защо някой колеги се дразнят, че ги изпреварва някакъв голф, ама се правят че не виждат s-класата дето го прави същия номер?

Коментар

А докато си тръгнал да му го навираш те гръмне? Защо си мислиш, че го насочва напразно?

Коментар

Коментар

Да допълня само нещо много важно за такива движения в колона - много често неприятни ситуации се получават не само от самоувереност и безотговорност, но и от просто непознаване/надценяване на възможностите на собствения автомобил. Аз лично съм карал поне 6-7 автомобила с мощност от 35 до 170 коня. Ами различни са им възможностите - това, което е възможно с една кола, не е възможно с друга. Предпоследната ми кола беше Пунто 55 коня и като се качих на Мареата, първите няколко пъти като тръгвах да изпреварвам с жена ми в колата, тя започваше да ми крещи - но после видя, че се разминавам с отсрещните коли доволно добре и на съвсем комфортно разстояние и спря да ми вика. Познаването на собственото МПС и поне горе-долу преценката "на око" на вида, състоянието и предполагаемите възможности на останалите участници в движението също е много важен фактор. Вече знам, че ако аз съм преценил, че не мога да направя едно изпреварване без да поставям никого на риск, то 90% е сигурно, че и колата зад мен няма да може - камо ли да изпревари и мен и камиона отпред. Понякога успяват на чист сляп късмет - след като вече са навлезли дълбоко навътре в зоната с нулева видимост. но много често не успяват и решават да се бутнат пред мен.По-рано колегата karal-fiat се интересуваше защо давам пример с дърта вектра - ами затова, защото вътре стои самонадеян келеш с книжка от 3 месеца, взел е зайчарника на тате и се прави на джигит с кола, която просто няма възможностите за това.Хайде със/на здраве всички. :D (except for the bloody gunfighter)
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Добре бе човек, ти къде живееш? Не си ли разбрал, че закона НЕ Е еднакъв за всички? Има хора над него за съжаление. Това се и опитвам да ти кажа - 99% от колите, които бяха предпоставка за ПТП като ходих преди 3 седмици на море бяха от тези големите, черните или от малките и много бързите, дето струват много. Тези хора се мислят за богопомазани. И май са. С пари си купуват всичко - поне в България е така. И ако аз се обадя и кажа, че черен мерцедес едва не ме уби карайки с 200 какво ще стане? Нищо! В България нещата са така - Човек без пари е ла.но, ла.но с пари е човек.

Коментар

deadairplane написа:
                              karal fiat написа:
                              Такива дето минават на една боя са неоправдани, но ако е изпреварил примерно 3 коли значи и първия е можел да се изнесе и вторият. За изпреварване е нужно да се ускори или аз разбирам погрешно. Ако си на половин кола дистанция и видеш изпреварването и се появи насрещна няма ли за по-лесно малко да отнемеш газта/без спирачка/ и без да нарушаваш скороста на задния? Никога ли не попадаш в такава ситуация или си безгрешен? Какво би предпочел челен удар? данчо чети и ти. внезапно се влиза само при рискови изпреварвания, а не в колона с видимост.
                              А според тебе са се събрали цяла колона от идиоти и ако имат възможност няма да изпреварят така ли? Или причината е, че са видели ТИРа насреща който ти от края на колоната не можеш да видиш. Или са видели твоята простотия и си седят в лентата за да не те засекат. Като се замислиш ако не е твоята простотиявместо само последната кола да изпревари е можело 4 или 5 коли от преде да изпреварят, и след няколко завоя ще дойде и твоя ред, и тогава ще изпреварваш само един камион. Защо да те пускат като вече са разбрали че на тази права няма да изпреварят заради, един безсмъртен като тебе, а на следващата също защото до тогава ще се появят още такива като тебе. Защо си мислиш, че всички околни са идиоти,и ще стоят на права с километри видимост и няма да изпреварят. Ако наистина си мислиш дали всички са идиоти за да правят така, замисли се кой всъщност е такъв!!
                              mitaka_71 написа:
                              Моето мнение напълно съвпада с това на Емо! Мисля че е крайно време да се сложи точка на тези спорове-все пак сме колеги-бъдете толерантни и бъдете най-вече хора Поздрави на всички и безаварийни километри!
                              Ти прочете ли в поста където един престъпник се хвали, че е заплашил да убие човек с оръжие насочено към него? Значи знаеш за извършено престъпление. А съобщи ли за него на компетентните органи? А знаеш ли че си длъжен да съобщиш за него? А знаеш ли, че ако укриваш престъпление, според НПК си съучастник в това престъпление? Защо трябва да слушам апелите на престъпници и техните съучасници да бъда толерантен? Това би направило и мене престъпник. Ама аз не съм и няма да си трая. Какво според тебе значи толерантност и какво престъпление? Трябва ли да толерираме престъпниците и техните престъпления? Мога да ти кажа, според закона НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Същото важи и за всички останали.
                              "deadairplane" Следя цялата тема от самото начало и не съм пропуснал нито един ред!Не бях се включил,защото за мене едни такива спорове прерастват в това което е в момента темата и не желая никога да се принизявам до там че да се впускам в такава дискусия... Не знам дали прочете поста на Емо,с който аз се съгласих.И не виждам защо ме сравняваш и приписваш съучастие/пише се-съучасТник а не съучасник / на престъпници по твоите думи.Всеки един от нас ако стане свидетел на престъпление е съвсем в реда на нещата да съобщи за това и да не укрива/някъде в моите думи да срещна това?!/.Просто с горният ми пост ви помолих да спрете да спорите в този тон и да се обиждате-това не е редно.Все пак всеки ден сте тук ,разговаряте,помагате си и дори и се събирате на маса.Изобщо не може да ми го побере ума това,което чета тук или пък примерно в темата за "сини" и "червени" фенове.Така че отново ви приканвам-СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА-няма никакъв смисъл от това!!! Поздрави на всички!
                              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Коментар

Working...
                                X