Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шега с колега или истина?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак ще си станеш от "седалката" значи!!!! Мръсник...

Коментар

Авео написа:
      Няма си недостатъци бре.....като изключим дребните простотии по колата и уникално скъпата поддръжка / близо 500 лв. консумативи/, колата си е супер....като се похваля със следващото возило, тогаз ще разберете защо...
      Ако може да ги кажеш кои са тези "дребни простотий", защотото сериозно почвам да се замислям за покупката на такъв автомобил и ми трябва всякаква информация, може и на ЛС. Пък и доколкото гледам ти си изминал бая с километри с нея, така че ще чакам да драснеш някой редИначе няма ли поне малко да загатнеш каква ще е следващатата количка... Поздрави.
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

НЕ си купвай таква! И "ГрандеПунто" НЕ си купувай От "Браво" нагоре....

Коментар

Нека Авео си каже.Аз само ще вметна, щото знам, че не е заради колата или някакъв неин недостатък.Само за справка: Обслужване на Опел Корса с двигател 1.3 CDTi (т.е. 1.3 multijet) - 180 лв, труд не се плаща; Обслужване на Линея с двигател 1.3 multijet - 500 лв, вкл. труда.Проблемът според мен започва с А.. и завършва с ...Я (не е азбуката )

Коментар

Immortal написа:
            Нека Авео си каже.Аз само ще вметна, щото знам, че не е заради колата или някакъв неин недостатък.Само за справка: Обслужване на Опел Корса с двигател 1.3 CDTi (т.е. 1.3 multijet) - 180 лв, труд не се плаща; Обслужване на Линея с двигател 1.3 multijet - 500 лв, вкл. труда.Проблемът според мен започва с А.. и завършва с ...Я (не е азбуката )
            ? Ауто италиЯ ?

Коментар

Коментар

При Христо hit-ko не е ли по различно или пустата гаранция от Аутоиталия?
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Е там де...Цените на гаранционното обслужване се определят от АИ. Христо може да направи отстъпка единствено за труда, който не е толкова много.

Коментар

Явка, кажи само дали ще е италианка, че ми се въртят някакви мисли из главата
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Хубаво де... под обслужване на двигател какво точно имате впредвид?Смяна на ремъци, ролки и филтри ли? Във вантотрейд за това обслужване искат точно 510 лева. 160 от които е труд.И то не само за нови Линеи а и за всякакви второупотребни Италиански коли. Имам и 2 опела. Вектра Б и Астра Г. Тяхното обслужване е 350 лева с труда. Без значение в София Ауто, Булвария или квартален сервиз. Значи проблема са към 150-160 лева. Освен това, обслужването не се преви всеки месец. Според мен който има пари за нова кола, не би трябвало да се цигани за 150-160 лева разлика в обслужването.
                      Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

тъй като са назад с продажбите, явно наваксват с облужванетоясно защо колегите от Алфа форума ползват услугите на гръцки представител
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ебаси цената верно на тая Линеа. А и доколкото виждам няма климатик или греша?
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Има климатик.

Коментар

Лошото е, че ще бъда "изселен".... Скоро ще се оправим и после ще се похваля...[/quote]маи няма да е италианка или поне така го подразбирам аз
                              BMW E39 2.5I
                              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Да вземем да пуснем една анкетка на тема "Каква ще е следващата кола на колегата Авео?"
                                Настоящата - Ford Focus ST
                                Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                                Франкенщайн - R.I.P.
                                Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Working...
                                X