Пак ще си станеш от "седалката" значи!!!! Мръсник...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шега с колега или истина?!?
Collapse
X
-
Авео написа:Няма си недостатъци бре.....като изключим дребните простотии по колата и уникално скъпата поддръжка / близо 500 лв. консумативи/, колата си е супер....като се похваля със следващото возило, тогаз ще разберете защо...Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Нека Авео си каже.Аз само ще вметна, щото знам, че не е заради колата или някакъв неин недостатък.Само за справка: Обслужване на Опел Корса с двигател 1.3 CDTi (т.е. 1.3 multijet) - 180 лв, труд не се плаща; Обслужване на Линея с двигател 1.3 multijet - 500 лв, вкл. труда.Проблемът според мен започва с А.. и завършва с ...Я (не е азбуката )
Коментар
-
u_bo
Immortal написа:Нека Авео си каже.Аз само ще вметна, щото знам, че не е заради колата или някакъв неин недостатък.Само за справка: Обслужване на Опел Корса с двигател 1.3 CDTi (т.е. 1.3 multijet) - 180 лв, труд не се плаща; Обслужване на Линея с двигател 1.3 multijet - 500 лв, вкл. труда.Проблемът според мен започва с А.. и завършва с ...Я (не е азбуката )
Коментар
-
Хубаво де... под обслужване на двигател какво точно имате впредвид?Смяна на ремъци, ролки и филтри ли? Във вантотрейд за това обслужване искат точно 510 лева. 160 от които е труд.И то не само за нови Линеи а и за всякакви второупотребни Италиански коли. Имам и 2 опела. Вектра Б и Астра Г. Тяхното обслужване е 350 лева с труда. Без значение в София Ауто, Булвария или квартален сервиз. Значи проблема са към 150-160 лева. Освен това, обслужването не се преви всеки месец. Според мен който има пари за нова кола, не би трябвало да се цигани за 150-160 лева разлика в обслужването.Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
Лошото е, че ще бъда "изселен".... Скоро ще се оправим и после ще се похваля...[/quote]маи няма да е италианка или поне така го подразбирам азBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар