Хора, защо е толкова трудно да се продаде Фиат Типо Искам да си взема нова кола, засега съм се спрял на следните: Шевролет Авео, Шкода Фабия (новата), Шевролет Лачети, Гранде Пунто, Опел Корса, Ситроен Ц4, Киа Сийд или нещо от тоя клас до 20-24 000лв.Проблема е, че имам 2 коли и 3та ще ми дойде в повече. Пуснал съм Типото за продажба от около месец обаче няма нито едно обаждане дори по телефона
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам нова кола, обаче...
Collapse
X
-
bubachko
Ми зависи за какви пари си го пуснал... А и моята теория е, че сега от как паднаха мита ли беше, някакви такси, за 2000 лева примерна цена, за стегнато Типо с газ и разни други шукарии, може да се вземе една друга колица която е поне на половината годинки на Типо... да не говорим за оборудването вътре... Това е поне моята теория. Аз затова се отказах да продавам Чибурашка и реших да си я глезя докато мърда. Сега се чудя отзад дал да не и лепна "Вечно моя!" или "Последен собственик!" Все пак успех с продажбата, дано не съм се изказал прекалено песимистично
-
Колега аз мисля,че трудно ще продадеш Типо-то защото хората в България не разбират от коли и немските марки държат цени а италианските и френските не.Далеч съм от мисълта,че го продаваш скъпо защото аз също знам какво е за един италманиак да се раздели с красавицата си.Аз лично трудно се разделих с моята Алфа 33 но това е друга тема.Успех.
Коментар
-
Колега аз също бях пощурял да си продавам Типото, но се отказах!Доста пари вкарах в него,стегнал съм го и е като нова кола.Чудесен разход, клима и други екстри .... и да го дам за без пари или на части няма да стане!Колата е супер отвсякъде и затова ще си я карам, а на пролет още една ще купя!Относно колите които си харесал само ще споделя за служебната Киа Сийд на 4000 км сега е в сервиз за смяна на съединител.Колата не е юркана мотор 1.4 и 109 коня!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
защото е стара колата. в софия все пак хората са със сравнително по-високи финансови възможности и си купуват в момента коли основно след 96-97. преди тези години трудна работа. обяви я ако имаш възможност в някой по-малък град. ще им аефектLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Те колегите го казаха...стара кола ,много пара!Вече се виждат обяви за Браво/Брава близо до 2000 лева.Напълно нормално след като се намира Стило за 6500.Е това е минимума де ама все ак влияе на цените...Като добавим и изключително отрицателното мнение за Фиат което се шири масово,и че частите независимо от възрастта на колата станаха много скъпи(скоро сменях радиатор,само маркуча за долния кръг нов е 42 лева!!! на стамболийски,за радиатора да не говорим ,че в ТН беше 220...за 17 годишна кола)И като имаш предвид пък мнението за немските коли ,че са най-здравите и че техните цени също поддадоха и ето е обяснимо.Единствено някой фен на модела може да се навие за тези пари.ПП От новите които си изброил бих си взел Фабия,за тези пари изглежда повече от добре,вуйчо ми имаше старата,после и новата Октавиа и си навърта километраж абсолютно безгрижно.
Коментар
-
Re: Искам нова кола, обаче...
maiden написа:...Пуснал съм Типото за продажба от около месец обаче няма нито едно обаждане дори по телефонаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
mnpenchev
Паркирай колицата някъде откъдето минават много хора през целия ден, залепи на всички стъкла инфо за колата, гледай да не пропуснеш неща, защото всичко е от значение, гледай да "свети" и ако може някой да е постоянно покрай нея за да я хвали на евентуалните купувачи, няма начин да не я продадеш до месец-два.Успех с старата и новата кола
Коментар
-
пробвай с познати в някое малко градче или село - там може да ти се отвори парашута...п.п. за Шкода Фабия - просто забрави!!!!!!! никва возия... мисли за бъбреците си овреме трансплантациите са скъпиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:пробвай с познати в някое малко градче или село - там може да ти се отвори парашута...п.п. за Шкода Фабия - просто забрави!!!!!!! никва возия... мисли за бъбреците си овреме трансплантациите са скъпи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар