Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Е Нямам Думи !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е Нямам Думи !

Просто NO COMENT ! Кога ще се оправи тоз крадлив народ бе ???????? Като бях на морето си купих ключодържател фиат заедно с капачки за вентилите на гумите ! Сега капачките са откраднати ! До там ли се стигна ? По-надолу от това накъде ?
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

А аз си мислех,че времето когато се крадяха чистачките ще остане спомен от ранно детство,но не би...

Коментар

Ти пък. Твойте са "гъзарски" капачки. На мен ми откраднаха един червен комплект и 3 капачки обикновенни черни. Какво се чудиш че са ти смъкнали хубави капачки ?

Коментар

////Punto//// написа:
        Ти пък. Твойте са "гъзарски" капачки. На мен ми откраднаха един червен комплект и 3 капачки обикновенни черни. Какво се чудиш че са ти смъкнали хубави капачки ?
        И все пак тва са едни капачки
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хаха ние като малки го правихме ама на газарските коли - G-class , ML , x5 ама всъщност не беше за да си правим колекция ами нещо като рискована игра, зашото ако ни види собственика ще ни разтреля :]
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
            хаха ние като малки го правихме ама на газарските коли - G-class , ML , x5 ама всъщност не беше за да си правим колекция ами нещо като рискована игра, зашото ако ни види собственика ще ни разтреля :]
            И сега го правят хлапетиите! Моите само по капачките на колите гледат, когато вървят по улиците, но знаят какво може да последва и не пипат.

Коментар

Еее колко пъти ми ги крадат.Не знам каде и кога ама хванем ли ги че има

Коментар

Какво те очудва, че са ти откраднали толкова хубави капачки за винтилите - на мен ми свалиха най-обикновени черни капачки

Коментар

Re: Е Нямам Думи !

Princo написа:
                  Просто NO COMENT ! Кога ще се оправи тоз крадлив народ бе ???????? Като бях на морето си купих ключодържател фиат заедно с капачки за вентилите на гумите ! Сега капачките са откраднати ! До там ли се стигна ? По-надолу от това накъде ?
                  и аз си взех от морето такъв комплект и досега се колебаех дали да ги сложа,но сега съм твърдо решен да си ми седят в кутийката точно поради тази причина

Коментар

И аз си взех такъв комплект май че беше към 8лв.Да вземам да ги свалям ли
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз си взех още преди две години като купих фиатката След два дена изчезнаха...
                      Fiat Brava 1.6
                      Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                      Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Като купих Мими - беше с 4 червени капачки, сега е с 2 и 2 черни... Крадлива нация...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Айде сега на хората целите им коли задигат ... и на мен са ми ги крали иначе. Един авер му си ги залепи с канаколит и като го попитах ’ами като ти се наложи да си помпаш гумите какво правим’ и седи и ме гледа Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Абе хора - не се ядосвайте толкова на лапетиите! Като бях малък краденето на капачки си беше мания Даже си ги разменяхме Само дето нямаше толкова голям избор...
                            Fiat Brava 1.6
                            Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                            Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

И на мен са ми крали капачки... даже целия винтил беше облечен с някакви никелирани предпазители... ама след седмица вече ги нямах! :D За туй, вече не прая никви ъпгреди...
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                              X