Колеги... почти 6 години се радвах на Фичо и в интерес на истинита не ме е изоставял на път... винаги е избирал подходящ момент да си иска това-онова... , но семейният съвет (с един единствен право на глас - жена ми) преди 1-2 седмци постанови, че ще се купува нова кола, и ето... вече съм с Алфа 156-ца... от една страна добре, от друга ми е мъчно за Фичо, че ще го продаваме... Но такъв е живота. Сега едни смесени чувства са се настанили в мен... по принцип съм от хората, които се привързват към вещите, което не било добре... не знам?Но както и да е, темата е да се хваля, а не да си пускам сопола... Тази неделя ще я изчистя хубаво Алфата и ще сложа снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Е дойде и моя ред да се похваля...
Collapse
X
-
Явор Митев
-
pr_00f написа:Хихи. Същата работа.Аз пък сега продавам Алфата че си взех Либра.И така - живота си върви , хем ми е радостно хем тъжно.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Честито колега!!! Много приятни километри с алфетката ти пожелавам.И аз мисля за съвсем същата трансформация, дано ми се усмихне щастието.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
gantcho написа:Алфи, Фиати, Ланчии - все са на една фирма :D Аз ако си бях купил Алфа или Ланча миналата година пак щях да съм си в този форум :D Да му е честита на колегата Алфата - много красив автомобил.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
iee написа:Честито колега!!! Много приятни километри с алфетката ти пожелавам.И аз мисля за съвсем същата трансформация, дано ми се усмихне щастието.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар