Само VW мисли за нас Има кошмарни изцъклени, опулени, ухилени и с всекви други гадни гримаси автомобили, дето направо ми бъркат в здравето! Напомнят ми на психо филм с малки ухилени психопатски дечица държащи ножове и слушащи музика от детски камбанки! Такива автомобили са ми мнооого по-гадни от намръщените. Намръщените си ме кефят - и аз съм си хейтър от край време Хейтър с опит, така да се каже и затова харесвам това:и никога няма да карам фиат 500, да речем. Ама вкусове всякакви. Предполагам има кой да кара и ухилените побъркани автомобичета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизайн .. или ментални комплекси ??
Collapse
X
-
Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
-
Punto_S написа:@ пича, дето пита к’во е хейтър. хейтър е човек дето е много ядосан на всичко и всеки около себе си по принцип и мноо мрази всичко, всеки и изобщо целия свят и бойко борисов. по принцип хейтърите са млади хора, щото хората като одъртяват, им става през онова, от*бават всичко и не им пука.пийс.
Коментар
-
Immortal написа:Аз бих добавил, че НИК-овете са огледало на съзнанието на хората Нищо лично колега, ама що си толкоз "zloben" ???Моята Дедричка ми се усмихва , на пук на тез "намръщени" бемвари...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ogi28b написа:159 е една много , много лоша кола, подарете ми я, да видите как няма да я приема! щото р’зир’ш ли е злобна........ и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
ivan_enchev написа:... невъодушевени ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ivan_enchev написа:Колеги извинявайте ама аз не виждам нищо злобно в колите , та това са само коли - как могат да имат изражение описващо характер или емоционално с-ние при условие че говорим за невъодушевени предметиShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ivan_enchev написа:не виждам нищо злобно в колите , та това са само коли - как могат да имат изражение описващо характер или емоционално с-ние при условие че говорим за невъодушевени предметиBravo GT 1.8
Коментар
-
Добре ти кво искаш ? Навсякъде коли с тъпи изражения без никакъв дизайн ? Ако мине един мерцедес SLK примерно и в същото време мине тва жълтото пежо ти в коя ще се втренчиш ? Ако се втренчиш в пежото ... нещу ти е объркана представата за колите (да не се обиждат феновете на пежо)Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Добре ти кво искаш ? Навсякъде коли с тъпи изражения без никакъв дизайн ? Ако мине един мерцедес SLK примерно и в същото време мине тва жълтото пежо ти в коя ще се втренчиш ? Ако се втренчиш в пежото ... нещу ти е объркана представата за колите (да не се обиждат феновете на пежо)Bravo GT 1.8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар