Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за това?
Collapse
X
-
Гледах преди как с АУДИ S8 мисля с един резервоар пак направи нещу подобно но не си спомням докъде точно,кара с определена скорост,не включваше климатроник нито радио нито каквото и да е било и успя !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Princo написа:Гледах преди как с АУДИ S8 мисля с един резервоар пак направи нещу подобно но не си спомням докъде точно,кара с определена скорост,не включваше климатроник нито радио нито каквото и да е било и успя !
Коментар
-
Нямам думи.Какво доказваме?Нищо.Автомобила е предназначен да те превози от точка до точка със определен багаж и даден комфорт.Всеки сравнително нов автомобил ще постигне подобен рекорд.Залепили ръбовете на вратите с тиксо и разни други такива.Постигал съм разход с Мареата 4,5литра на 100 км. само с галене на педала за газта и използване на инерцията.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
аз това лято като ходих на море и направих един опит.Отидох на бензиностанцията и заредих до като изключи пистолета.на Търговище спрях да заредя пак докато изключи.Даде ми разход 4.08л. на 103км. бяхме претъпкани с багаж четирима човека.Карах като пенсионер спор няма.А момчето с другата кола (опел тигра 1.6 16v 106hp)му даде разход 3.7 ако щете вярвайте.FIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
-
bg_bombeto написа:аз това лято като ходих на море и направих един опит.Отидох на бензиностанцията и заредих до като изключи пистолета.на Търговище спрях да заредя пак докато изключи.Даде ми разход 4.08л. на 103км. бяхме претъпкани с багаж четирима човека.Карах като пенсионер спор няма.А момчето с другата кола (опел тигра 1.6 16v 106hp)му даде разход 3.7 ако щете вярвайте.
Коментар
-
mnpenchev
От вкъщи до работа е към 15 километра, вчера карах като бабичка и трип компютъра каза, че разхода е бил 5,1/100, днес обаче закъснявах и ми отчете 12,2/100, а принципно градско под 10/100 не падам, така като си карам и настъпвам колата усещам как нешо ме натиска малко по-надолу под гърба :D
Коментар
-
Преди 1 месец с BMW Е46 320D(150к.с.) , 3 души, пълен багажник, сравнително бързо каране, София до Варна точно за 4 часа стигнахме. Колата даде разход 6.5/ 100( половин резевоар) . През половината път климатроника работеше. Това BMW просто ме изуми, ако не бях вътре нямаше да повярвам че при 160-180км/ч на магистралата и 120-160 през останалото време ще даде такъв разход.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Преди 1 месец с BMW Е46 320D(150к.с.) , 3 души, пълен багажник, сравнително бързо каране, София до Варна точно за 4 часа стигнахме. Колата даде разход 6.5/ 100( половин резевоар) . През половината път климатроника работеше. Това BMW просто ме изуми, ако не бях вътре нямаше да повярвам че при 160-180км/ч на магистралата и 120-160 през останалото време ще даде такъв разход.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Аз познавам човек, който в реалния живот кара точно така, както тези английски журналисти Само 80 на 5-та, без климатик, без да ускорява, изпреварва само в краен случай Същия този човек има в актива си обратен завой на Цариградско Шосе (той не е от София), изхвърлен колоездач на тротоар и множество дребни чуквания и ожулвания. Ако борд компютъра му каже, че ще мине Шипченския проход с (не)оставащото гориво, той няма да зареди, а ще закъса и после ще се чуди какво да прави Случвало се е и това И според мен наистина почти всеки съвременен автомобил с по-малък двигател може да даде подобен разход с такова каране - и френски и италиански и японски...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар