msi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся адвокат. Ще съдя Глобул.
Collapse
X
-
Immortal написа:Много странно ми изглежда цялата ситуация, още повече, че като гледам не е единствен случай.Интересно е как е спряна въпросната карта? Подал си изкане за прекратяване на договора? Изтекъл е договорът, и ти писмено си поискал да не се продължава отново (както май си пише в договора)? Или не си платил няколко сметки, спрели са ти го и ти си го зае..ал? Щото ако е последното, няма да е много удачно да ги съдиш.А ако са другите варианти - то много странно как ще ти я активират пак на твое име... освен наистина някой служител да си прави далаверки по този начин...Успех все пак! Правата са ни права, и трябва да си ги търсим до последно.
Коментар
-
Преди година и половина и аз имах проблеми с Глобул пак за неправомерно спряна сим карта.Даже не съм правил писмена жалба,а по имейл я подадох.От там си видяли грешката и на посочена от мен банкова сметка ми върнаха сумата от месечната такса. :D Чак не можах да повярвам.Имах и безплатни минути които обаче не видях.Така че най-добре първо жалба.Ако я пуснеш в писмен вид са длъжни до един месец да ти отговорят.
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Като си спрете карта от Глобул те не ви я взимат и ви предупреждават че ако я сложите в телефон и го пуснете тя ще се активира пак и ще почнете пак да плащате. Сега те казват че това е за удобство, ама за мен си е чиста проба шашма. Затова като спрете картата и нямате намерение да я ползвате повече, зимате ножичката и я режете! Всеки който я намери и я сложи в телефон и го пусне я активира без вие даже да знаете. И може да си ви къцка сметки и така. Аз минах преди години от Мтел на Глобул е така за проба. Издържах една година докато ми беше договора и веднага се върнах в Мтел. Просто Глобул не ме впечатлих и даже ме разочароваха с някои глупости.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
както казах и аз съм абонат на Глобул от одавна. От 2001 година нъм техен клиент и до сега не съм имал проблеми. Но това че не съм имал до сега проблеми, не означава че могат да правят каквото си искат. Ще опитам съвета на колегите и ще подам жалба. дано да се получи защото не ми се разправя със съдилища. Най-малкото нямам време за това.
Коментар
-
lubobg написа:Преди година и половина и аз имах проблеми с Глобул пак за неправомерно спряна сим карта.Даже не съм правил писмена жалба,а по имейл я подадох.От там си видяли грешката и на посочена от мен банкова сметка ми върнаха сумата от месечната такса. :D Чак не можах да повярвам.Имах и безплатни минути които обаче не видях.Така че най-добре първо жалба.Ако я пуснеш в писмен вид са длъжни до един месец да ти отговорят.
Коментар
-
Аз също съм абонат на Глобул, и то откакто тръгнаха в БГ.Бил съм паралелно и на МТЕЛ абонат и разликата е огромна, в полза на Глобул.И те си имат кусури, но пък има и няколко много положителни неща. Например:-при забавено плащане спират само изходящите повиквания, входящите си работят и който те търси те намира. -проверете разликите в цените на Глобул и МТЕЛ за роуминг извън ЕС - в Турция и Македония например. Различават се в ПЪТИ в полза на Глобул.Писал съм им е-мейли, понякога с много глупави въпроси - например когато МТЕЛ добавяха 8-ца към кода си, ги питах дали и те ще правят подобно нещо. Отговаряли са ми на всички е-мейли, въпреки, че понякога ползват стандартен отговор...За мен, от личен опит, Глобул е оператора номер 1 в БГ. Затова писах, че е странна ситуацията. Пусни си жалба и бъди сигурен, че ще получиш отговор.п.с. Не съм служител или адвокат на Глобул, просто съм доволен като клиент от тях.
Коментар
-
peho написа:На мен пък едно друго нещо ми прави впечатление и то не е в полза на Глобул.Аз примерно като не съм абонат на Глобул,мога ли да пратя смс от интернет страницата на Глобул до техен абонат,не нали,просто не мога да се регистрирам за тази услуга.Мтел нямат такова ограничение.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Тъй, тъй... а без покритие закво ви са жисиеми с евтини смс-та бре!? Ай сиктир - глобули и виватели и щуротии...Мтел няма конкуренция откъм покритие и обслужване според мен. Освен това глобул и вивател са спонсори на ЦСКА...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
"ImmortalИ какъв ти е проблема да му пратиш СМС от телефона си?СМС от МТЕЛ към Глобул - 0.22 лвСМС от Глобул към МТЕЛ - 0.14 лвТова в чия полза е?Източник:[url написа:http://www.globul.bg/bg/postpaid.02.html?posm=2http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/prices2_5.php[/url]
Коментар
-
и аз съм абонат на Глобул от както съществуват имам 6 номера на мое име в момента и още към толкова с изтекъл договор и съответно спрени с молба и дертове не съм имал до сега ДА ЧУКАМ ДА ДЪРВО ДЕ дано и да нямам и съм доволен от тяхBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Не знам колко ми взимат реално, щото никога не пиша СМС-и. Предпочитам да се обадя.Имам си един единствен номер откакто е тръгнал Глобул (в момента го ползва майка ми), още един пак на Глобул, фирмен (който сега ползвам). Никога не съм спирал телефон и не мога да разбера за какво ги пускате и спирате тези номера.Както и да е.А относно обхвата - докато живеехме в Сливен - в спалнята ни обхват имаше само Глобул, а МТЕЛ се хващаше само на прозореца в хола.В момента в едно съвсем близко до Ямбол село - Стара река, където ни е складовата база, от всички оператори само Глобул има сигнал.Пътувам често из цялата страна и не ми се е случвало някъде да нямам обхват.Иначе всеки оператор си има трески за дялане, спор няма. но както и колегата по-горе каза - от всички злини да изберем по-малката (той май го каза в полза на друг оператор, ама карай )Поздрави.
Коментар
-
Immortal написа:Не знам колко ми взимат реално, щото никога не пиша СМС-и. Предпочитам да се обадя.Имам си един единствен номер откакто е тръгнал Глобул (в момента го ползва майка ми), още един пак на Глобул, фирмен (който сега ползвам). Никога не съм спирал телефон и не мога да разбера за какво ги пускате и спирате тези номера.Както и да е.А относно обхвата - докато живеехме в Сливен - в спалнята ни обхват имаше само Глобул, а МТЕЛ се хващаше само на прозореца в хола.В момента в едно съвсем близко до Ямбол село - Стара река, където ни е складовата база, от всички оператори само Глобул има сигнал.Пътувам често из цялата страна и не ми се е случвало някъде да нямам обхват.Иначе всеки оператор си има трески за дялане, спор няма. но както и колегата по-горе каза - от всички злини да изберем по-малката (той май го каза в полза на друг оператор, ама карай )Поздрави.BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар