Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся адвокат. Ще съдя Глобул.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

msi написа:
    Мтел имат много по малко реклами.
    M-тел е рекламодател №1 в България за 2007 год. т.е. дали са повече пари за реклама дори от Кока кола
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Immortal написа:
      Много странно ми изглежда цялата ситуация, още повече, че като гледам не е единствен случай.Интересно е как е спряна въпросната карта? Подал си изкане за прекратяване на договора? Изтекъл е договорът, и ти писмено си поискал да не се продължава отново (както май си пише в договора)? Или не си платил няколко сметки, спрели са ти го и ти си го зае..ал? Щото ако е последното, няма да е много удачно да ги съдиш.А ако са другите варианти - то много странно как ще ти я активират пак на твое име... освен наистина някой служител да си прави далаверки по този начин...Успех все пак! Правата са ни права, и трябва да си ги търсим до последно.
      Значи ... ... картата съм я спрял с писмено искане. Не помня точно какъв формат беше защо беше преди повече от година. Тази карта я ползваше майка ми и просто в един момент реши че не иска повече да я ползва. Аз също съм одавна клиент на глобул както колегата с 15-те карти и в момента имам 2 други техни карти. Значи ако не съм си плащал този телефон, то те щяха да ми спрат и трите телефона. Има и друго нещо. Сметката на картата на майка ми беше закачена към разплащателна сметка, така че Глобул автоматично си взимаше парите всеки месец при всяко излизане на фактура. Сега след повече от година някой решава и те си дръпват 40 лв от сметката на майка ми /която тя не е закрила до тогава/ и активират картата . След това ние като видяхме че е теглено спряхме достъпа на Глобул до сметката и ефекта е че аз в момента съм със спрян телефон за неплатена сметка. А всъщност и двата други номера са ми платени.

Коментар

Преди година и половина и аз имах проблеми с Глобул пак за неправомерно спряна сим карта.Даже не съм правил писмена жалба,а по имейл я подадох.От там си видяли грешката и на посочена от мен банкова сметка ми върнаха сумата от месечната такса. :D Чак не можах да повярвам.Имах и безплатни минути които обаче не видях.Така че най-добре първо жалба.Ако я пуснеш в писмен вид са длъжни до един месец да ти отговорят.

Коментар

Scorpion_BV написа:
          Като си спрете карта от Глобул те не ви я взимат и ви предупреждават че ако я сложите в телефон и го пуснете тя ще се активира пак и ще почнете пак да плащате. Сега те казват че това е за удобство, ама за мен си е чиста проба шашма. Затова като спрете картата и нямате намерение да я ползвате повече, зимате ножичката и я режете! Всеки който я намери и я сложи в телефон и го пусне я активира без вие даже да знаете. И може да си ви къцка сметки и така. Аз минах преди години от Мтел на Глобул е така за проба. Издържах една година докато ми беше договора и веднага се върнах в Мтел. Просто Глобул не ме впечатлих и даже ме разочароваха с някои глупости.
          Дрън-дрън ярина. Всичките оператори си имат кусури, ама това с активираната карта дето уж се води спряла е ебаси лафа. А пък да ми хвалите ментел дето съм им клиент от зората им на българска земя просто няма смисъл - като те хванат в статистика и си харчиш колкото предния месец - особено ако не искаш разпечатки. Хайде мола ви съ. Само на Витател не съм бил клиент, но съм клиент на жичния им оператор... Няма такива филми като БТК АДСЛ и МТЕЛ ...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

както казах и аз съм абонат на Глобул от одавна. От 2001 година нъм техен клиент и до сега не съм имал проблеми. Но това че не съм имал до сега проблеми, не означава че могат да правят каквото си искат. Ще опитам съвета на колегите и ще подам жалба. дано да се получи защото не ми се разправя със съдилища. Най-малкото нямам време за това.

Коментар

lubobg написа:
              Преди година и половина и аз имах проблеми с Глобул пак за неправомерно спряна сим карта.Даже не съм правил писмена жалба,а по имейл я подадох.От там си видяли грешката и на посочена от мен банкова сметка ми върнаха сумата от месечната такса. :D Чак не можах да повярвам.Имах и безплатни минути които обаче не видях.Така че най-добре първо жалба.Ако я пуснеш в писмен вид са длъжни до един месец да ти отговорят.
              На кой и-мейл писа

Коментар

Аз също съм абонат на Глобул, и то откакто тръгнаха в БГ.Бил съм паралелно и на МТЕЛ абонат и разликата е огромна, в полза на Глобул.И те си имат кусури, но пък има и няколко много положителни неща. Например:-при забавено плащане спират само изходящите повиквания, входящите си работят и който те търси те намира. -проверете разликите в цените на Глобул и МТЕЛ за роуминг извън ЕС - в Турция и Македония например. Различават се в ПЪТИ в полза на Глобул.Писал съм им е-мейли, понякога с много глупави въпроси - например когато МТЕЛ добавяха 8-ца към кода си, ги питах дали и те ще правят подобно нещо. Отговаряли са ми на всички е-мейли, въпреки, че понякога ползват стандартен отговор...За мен, от личен опит, Глобул е оператора номер 1 в БГ. Затова писах, че е странна ситуацията. Пусни си жалба и бъди сигурен, че ще получиш отговор.п.с. Не съм служител или адвокат на Глобул, просто съм доволен като клиент от тях.

Коментар

На мен пък едно друго нещо ми прави впечатление и то не е в полза на Глобул.Аз примерно като не съм абонат на Глобул,мога ли да пратя смс от интернет страницата на Глобул до техен абонат,не нали,просто не мога да се регистрирам за тази услуга.Мтел нямат такова ограничение.

Коментар

peho написа:
                    На мен пък едно друго нещо ми прави впечатление и то не е в полза на Глобул.Аз примерно като не съм абонат на Глобул,мога ли да пратя смс от интернет страницата на Глобул до техен абонат,не нали,просто не мога да се регистрирам за тази услуга.Мтел нямат такова ограничение.
                    И какъв ти е проблема да му пратиш СМС от телефона си?СМС от МТЕЛ към Глобул - 0.22 лвСМС от Глобул към МТЕЛ - 0.14 лвТова в чия полза е?Източник:http://www.globul.bg/bg/postpaid.02..../prices2_5.php

Коментар

Тъй, тъй... а без покритие закво ви са жисиеми с евтини смс-та бре!? Ай сиктир - глобули и виватели и щуротии...Мтел няма конкуренция откъм покритие и обслужване според мен. Освен това глобул и вивател са спонсори на ЦСКА...

Коментар

PASSARELLA написа:
                        Тъй, тъй... а без покритие закво ви са жисиеми с евтини смс-та бре!? Ай сиктир - глобули и виватели и щуротии...Мтел няма конкуренция откъм покритие и обслужване според мен. Освен това глобул и вивател са спонсори на ЦСКА...
                        Кво пък значение има кой на кого е спонсор,то и ти си спонсор на на държавата е кво лошо,а колкото до обхвата в село където ни е вилата на 15 км от града нема обхват и на трита оператора.И всеки си избира на кой оператор да е,има хора които говорят много с домашни телефони,тогава вивател,има и хора които са бизнесменни-повечето са на М-ТЕЛ и така Аз за сега съм доволен от Вивата
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

"ImmortalИ какъв ти е проблема да му пратиш СМС от телефона си?СМС от МТЕЛ към Глобул - 0.22 лвСМС от Глобул към МТЕЛ - 0.14 лвТова в чия полза е?Източник:[url написа:
                          http://www.globul.bg/bg/postpaid.02.html?posm=2http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/prices2_5.php[/url]
                          Тъй тъй а я си погледни месечната сметка колко ти взимат за СМС реално. И аз като тебе съм и абонат от както съществуват И такива кървенски номера ми спртнаха че с нетърпение чаках да мога да си запазя номера и да бягам от тях. Да не говорим че там където имаха покритие сега е толкова влошено че няма на къде. Живея на центъра на града и половината си входящи повиквания получавам само с СМС известие че някой ме е търсил и аз съм бил без обхват. Технически на мен това ми говори за претоварена мрежа. Изиграха си византийския номер с евтините оферти в началото и сега вместо да се развиват май вървят назад щото на пазара няма конкуренция. Не казвам че и другите са стока ама човек от всички злини избира по малката. Какво да се прави като живеем в страна с корупция ниски заплати и най скъпи разговори от цяла европа.
                          BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

и аз съм абонат на Глобул от както съществуват имам 6 номера на мое име в момента и още към толкова с изтекъл договор и съответно спрени с молба и дертове не съм имал до сега ДА ЧУКАМ ДА ДЪРВО ДЕ дано и да нямам и съм доволен от тях
                            BMW E39 2.5I
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Не знам колко ми взимат реално, щото никога не пиша СМС-и. Предпочитам да се обадя.Имам си един единствен номер откакто е тръгнал Глобул (в момента го ползва майка ми), още един пак на Глобул, фирмен (който сега ползвам). Никога не съм спирал телефон и не мога да разбера за какво ги пускате и спирате тези номера.Както и да е.А относно обхвата - докато живеехме в Сливен - в спалнята ни обхват имаше само Глобул, а МТЕЛ се хващаше само на прозореца в хола.В момента в едно съвсем близко до Ямбол село - Стара река, където ни е складовата база, от всички оператори само Глобул има сигнал.Пътувам често из цялата страна и не ми се е случвало някъде да нямам обхват.Иначе всеки оператор си има трески за дялане, спор няма. но както и колегата по-горе каза - от всички злини да изберем по-малката (той май го каза в полза на друг оператор, ама карай )Поздрави.

Коментар

Immortal написа:
                                Не знам колко ми взимат реално, щото никога не пиша СМС-и. Предпочитам да се обадя.Имам си един единствен номер откакто е тръгнал Глобул (в момента го ползва майка ми), още един пак на Глобул, фирмен (който сега ползвам). Никога не съм спирал телефон и не мога да разбера за какво ги пускате и спирате тези номера.Както и да е.А относно обхвата - докато живеехме в Сливен - в спалнята ни обхват имаше само Глобул, а МТЕЛ се хващаше само на прозореца в хола.В момента в едно съвсем близко до Ямбол село - Стара река, където ни е складовата база, от всички оператори само Глобул има сигнал.Пътувам често из цялата страна и не ми се е случвало някъде да нямам обхват.Иначе всеки оператор си има трески за дялане, спор няма. но както и колегата по-горе каза - от всички злини да изберем по-малката (той май го каза в полза на друг оператор, ама карай )Поздрави.
                                аз лично спряните съм ги спрял че им изтичат договорите и сответно привилегите които са имали и взимам нови с по добри под привилегии разбирайте говорене беплатно в група и доста безплатни минути само това е причината иначе да си карам с един номер
                                BMW E39 2.5I
                                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Working...
                                X