Колеги, имам следния проблем: трябва да си намеря нашивки - без значение какво толкова ще пише на тях - Металика, Фиат, Пънк’с нот дед, някоя марка дрехи и пр., важното е само да са качествено изработени, щото обиколих метъл магазините, но не съм доволен от самото качество на нашивките там, доста грубо са изработени, някви куци цветове и т.н. търся такива нашивки, защото имам едно яке и една риза, с пришити на тях логота на една фирма, ама не искам да ги нося така, пък са доста добри и искам да си ги нося, но трябва "ъпгрейд".та ако се сещате в София, някъде да се продават нашивки - марки коли, дрехи, групи, и к’вото и да е, моля помагайте. дори и VW лого съм навит да си пришия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва да си намеря нашивки...
Collapse
X
-
Re: Нашивки
Punto_S написа:Колеги, имам следния проблем: трябва да си намеря нашивки - без значение какво толкова ще пише на тях - Металика, Фиат, Пънк’с нот дед, някоя марка дрехи и пр., важното е само да са качествено изработени, щото обиколих метъл магазините, но не съм доволен от самото качество на нашивките там, доста грубо са изработени, някви куци цветове и т.н. търся такива нашивки, защото имам едно яке и една риза, с пришити на тях логота на една фирма, ама не искам да ги нося така, пък са доста добри и искам да си ги нося, но трябва "ъпгрейд".та ако се сещате в София, някъде да се продават нашивки - марки коли, дрехи, групи, и к’вото и да е, моля помагайте. дори и VW лого съм навит да си пришияBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
Май говориш за бродирани емблеми.http://www.embroiderymarket.com/bg/f...ery/index.htmlFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
bubachko
Re: Нашивки
Punto_S написа:...без значение какво толкова ще пише на тях - Металика, Фиат, Пънк’с нот дед ...
Коментар
-
В една пряка на главната /Пловдив де/ има адски добър магазин за такива работи. Пише "конци" ,нооо имат огромен каталог с най различни нашивки и като тематика ,и като размери и материали!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар