Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва да си намеря нашивки...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва да си намеря нашивки...

Колеги, имам следния проблем: трябва да си намеря нашивки - без значение какво толкова ще пише на тях - Металика, Фиат, Пънк’с нот дед, някоя марка дрехи и пр., важното е само да са качествено изработени, щото обиколих метъл магазините, но не съм доволен от самото качество на нашивките там, доста грубо са изработени, някви куци цветове и т.н. търся такива нашивки, защото имам едно яке и една риза, с пришити на тях логота на една фирма, ама не искам да ги нося така, пък са доста добри и искам да си ги нося, но трябва "ъпгрейд".та ако се сещате в София, някъде да се продават нашивки - марки коли, дрехи, групи, и к’вото и да е, моля помагайте. дори и VW лого съм навит да си пришия
    Fiat Punto S55 1.1
    Fiat Forever!

Re: Нашивки

Punto_S написа:
    Колеги, имам следния проблем: трябва да си намеря нашивки - без значение какво толкова ще пише на тях - Металика, Фиат, Пънк’с нот дед, някоя марка дрехи и пр., важното е само да са качествено изработени, щото обиколих метъл магазините, но не съм доволен от самото качество на нашивките там, доста грубо са изработени, някви куци цветове и т.н. търся такива нашивки, защото имам едно яке и една риза, с пришити на тях логота на една фирма, ама не искам да ги нося така, пък са доста добри и искам да си ги нося, но трябва "ъпгрейд".та ако се сещате в София, някъде да се продават нашивки - марки коли, дрехи, групи, и к’вото и да е, моля помагайте. дори и VW лого съм навит да си пришия
    Аз имам една истинска, свалена от униформа на Амекиранските въздушни сили, ама надали ще ти хареса
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Май говориш за бродирани емблеми.http://www.embroiderymarket.com/bg/f...ery/index.html
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

А тези стават ли???
        Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
        Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Re: Нашивки

Punto_S написа:
          ...без значение какво толкова ще пише на тях - Металика, Фиат, Пънк’с нот дед ...
          Пиуе, за ОЧЗ не си ли чувал ? Там ако не си намериш каквото търсиш, няма де друг’де. Намира се на колелото на трамвай номер 5 зад Съдебната палата. Точно на първата спирка има едно безистенче, от едно кафе го ползваха за масичките си... Та минаваш през него, продължаваш по уличката около 20-30 метра и у лево се пада...От 2 години не съм по София вече, но друго такова местенце няма, култово е, дано не са го сринали още и да работи. Друг подобен магазин е Hell Horse, на Ботев м/у пете кьошета и Македония на едно ъгълче - дано и той работи. Третото дет се сещам е "На тъмно, ма там не съм стъпвал и незнам какво изобщо продават. Имам една позната дето работи май там още (одавна не съм я чувал), ма като и знам стила на обличане и нея самата - може и там да намериш нещо . И-и-и-и... Вив ля хе’и мьетъл

Коментар

В една пряка на главната /Пловдив де/ има адски добър магазин за такива работи. Пише "конци" ,нооо имат огромен каталог с най различни нашивки и като тематика ,и като размери и материали!!!
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
            X