Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли журналисти тук...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Humppa написа:
    Vladim написа:
    Както в много други професии и в тази има много индивиди, които се мислят за велики, а всъщност чеп за зеле не става от тях...
    Така е, защото продължаваме да живеем в комунизъМЪТ! Защото тези ’чепове за зеле’ са назначени по 2-рия начин. Ако ги пуснеш на РЕАЛЕН кокурс за работа не могат да се докопат и до длъжността ЧИСТАЧ! В моята служба е пълнос такива П.П. Черната кутия не е ли в действителност Червена?
    Сигнално оранжева е всъщност. Луминисцираща оранжева боя. За да може да се откроява сред останките. Името идва от първите такива топузи - били са наистина черни.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #17
      Телевизор в къщи нямам.Радио не слушам."Вестници" не купувам.Ако искам да се информирам какво става по-света - има си нет. А качеството на Бг новинарските сайтове е .....................Най са ми забавни днес.бг и дир.бг. Просто няма такава трагедия. Поне ми се весело да им чета малоумията. И да оставим настрана негодните материали и всеобщото малоумие на драскачите титулуващи се журналисти????там просто коментарите са излшни. Но най - ме дразнят заглавията - 3 годишната ми дъщеричка говори по-правилно и по-смислено.
      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

      Коментар


        #18

        Коментар

        Working...
        X