Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Много ми е интересно как ще изглежда българския стил.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Ето къде ще гледам някой и друг мач, за да разнообразя домашната обстановка. Днес имах служебни ангажименти свързани със стадион Лазур. Тестваха видео-стената. Внушителна е. Озвучаването е страхотно. Все едно си на стадиона. Ротондите ще продават бира, чипс, кебапчета и прочие. Ще се седи на рекаро-столовете. Който има път към Бургас - да се възползва. Няма да съжалявате. Иначе екрана е с размери 16 Х 9 метра и е разположен на отсрещна трибуна ( отстои на около 70 метра ). Входа е без пари. Хапването и пийването се заплащат. :D ПС: Ще се възползвам от темата на колега в друг форум:http://forum.gong.bg/chernomorets/vi...hp?f=9&t=49487A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Момчета световното се открива днес...ама айде по сериозно де! Нито тема ,нито коментари в тази за предстоящото събитие!Аз например незная на кой да симпатизирам. Всички говорят за Бразилия, но на мен ми омръзнаха тея кариоки?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Humppa
От край време поддържам Англия, но това не означава, че ще се ядосвам като падат. Не ме интересува кой ще спечели, важното е да има хубави мачове на бира с приятели. Иначе бих подкрепял по-скромните отбори.
Коментар
-
Колкото и наивно да звучи. Ще подържам по-слабите отбори в отделните мачове...И те така до финала: Хондурас - Италия, където жабарите ще победят. Ще се надявам и на финал: Северна Корея - Ю.Корея - поне да се разберат на терена...Иначе фаворити са ми Испания, Италия, Аржентина, Бразилия. Скритите "лимонки" ще са Португалия, Германия ( въпреки, че са подценявани ), Холандия и...Хондурас естествено :D ПС: Сложихте ли бирите и ракиите в хладилника. Няма много време. Дерзайте и нека ни е гадно до 11 юли. Хак да ни е. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
forza italia-винаги ще ги подкрепям.Шанса да станат Световни шампиони е нулев(два пъти подред едвли някой ще разреши :D ).Бразилия е фаворит,но на следващото световно където ще са домакини.Там ще им бъде по-сладко да вдигнат купата.Мисля че е време добрата стара Англия да е навърха.С Капело и Руни това изобщо не е химера.Сърбите минимум четвърт финал.ИталияАнглияСърбияТова са моите отбори.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Humppa
Аз пък днес съм на кръстопът... Дали да гледам откриването + първите два мача, или да уважа откриването на риболовния сезон на брега на Дунава с една риболовна дружинка... Този месец има яко закъснение на заплатите, не съм плащал Булсат-а и интернета вкъщи... Пари за гледане на мачове по кръчмите няма. Май ще налея винце и с телескопа под ръка ще се запътя към реката...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар