Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз па шъ викам за Словения.Майтапа си е майтап,но този път Англия са моя фаворит,след тях са Испания и Германия.След малко почва един друг голям сблъсък на колосите Бразилия и България.Българи юнациии,боййййй по тиквите.

Коментар

snake написа:
      Абе не знам, но му се радвам на това световно като малко дете. Събуждам се с едно приятно чувство и броя дните до старта. Пак ще опустеят улиците и отвсякъде ще долитат само звуци, които галят изтънчения ми слух : приятната шумотевица от предаването на футболен мач. Жалко, че и ние няма да сме там, но всяка жаба да си знае гьола.
      Да. И на мен в душата ми е весело. Този път съм решил да се отдам изцяло на световното. Решил съм да го гледам само у дома. Създал съм си удобства на терасата, ще си инсталирам ТВ там. Скарата, хладилника - на една ръка разстояние. Изгледа ми е чудесен, настроението ми е на макс, часовете в които ще се играят мачовете са доволно приемливи. Е няма какво повече да желая. Дори след малко ще пазаря на промоция бира в кутии и зареждам всичко от сега. Останаха малко дни...Жената, приятелите и детенце - ще ме извиняват, ама ми се полага. Оня ден вече завършихме летните приготовления на терасата - чадъри, цветя, лампи, маси, столове, всьо за кефа. Само чакам... и Форца Италия, след това Германия и Испания :D
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Форца Италия - Скуадра адзура! Аз дефолдно съм тифозо!

Коментар

willow75bg написа:
          Аз па шъ викам за Словения.
          А аз за КНДР . Всъщност като гледам списъка на участниците, Северна Корея и Нова Зеландия са единствените отбори на това световно, които са може би по-слаби от нас.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            willow75bg написа:
            Аз па шъ викам за Словения.
            А аз за КНДР . Всъщност като гледам списъка на участниците, Северна Корея и Нова Зеландия са единствените отбори на това световно, които са може би по-слаби от нас.
            Това не е много сигурно Между другото европейски отбор досега не е ставал световен шампион извън Европа.
            N.Y. State of Mind

Коментар

И този път едва ли ще стане. Мисля, че ръководството на ФИФА ще направи всичко възможно да добута африкански отбор до финала, а там всичко е възможно...

Коментар

snake написа:
                И този път едва ли ще стане. Мисля, че ръководството на ФИФА ще направи всичко възможно да добута африкански отбор до финала, а там всичко е възможно...
                Интересно ми е дали ще бутат на ЮАР да мине групата...
                N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                  ...Между другото европейски отбор досега не е ставал световен шампион извън Европа.
                  За мен затова от дете битката е между европейския и южноамериканския футбол и е въпрос на чест "пробивът" от Швеция да бъде върнат извън Европа.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Едни от най-добрите игачи се контузиха и ще пропуснат световното. Първо Бекъм, днес се разбра, че и Фърдинанд със сигурност няма да игае. Под въпрос са Пирло, Милито и Дрогба. Ебати каръка!
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

snake написа:
                      Хммм, спред мен амбициите на ФИФА за африкански отбор се простират не по-далеч от South Africa на полуфинал. Пък от там нататък - поне няма да пречат. Все пак нека не забравяме, че основно приходите не са от Африка. Макар че точно South Africa не е типична африканска държава. Затова и първенството е там... Никой няма да допусне Гана на финал, точно както и никой не допусна България... За тях това са излишни загуби. Предполагам оптималният вариант за финал на ФИФА вклщчва държави като Италия, Германия, Аржентина, Бразилия, Франция, Испания, Англия и не много други. Или, казано по друг начин, Бразилия или Аржентина срещу съответния добър европейски отбор. Във ФИФА се разсъждава, че самото организиране на първенство в Африка вече е прекалено много...Но лично аз нямам нищо против домакините да се доберат колкото се може по-напред. Даже им го пожелавам от сърце!Ако не успеят - Forza Italia! Allez la France!
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

dikanio написа:
                        Едни от най-добрите игачи се контузиха и ще пропуснат световното. Първо Бекъм, днес се разбра, че и Фърдинанд със сигурност няма да игае. Под въпрос са Пирло, Милито и Дрогба. Ебати каръка!
                        Вече Дрогба не е под въпрос, а май със сигурност го пропуска защото днес си счупи ръката в контролна среща срещу Япония.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Днес и Робен е накуцвал. Как пък все най-силните се контузват!?
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

snake написа:
                            Това не мога да го повярвам.Вярно е че през 2002 година горе-долу така се получиха нещата с Кореа ,ама ако трябва да залагам на африкански отбор то това ще е Кот Д’Ивоар.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Качих и аз футболен аватар!

Коментар

dikanio написа:
                                Днес и Робен е накуцвал. Как пък все най-силните се контузват!?
                                Днес четох, че със сигурност отпадал от световното. Ако е вярно, за него наистина ще ме е яд, голям играч е.

Коментар

Working...
                                X