Браво 1:1.Неможах да гледам мача,ама като гледам коментари и статий в нета наще добре са играли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Шабалала :D ни разби шайбите и балалайките :DВъпреки това нашите играха по-добре и не изпуснаха равенството в последните 2 минути...
Коментар
-
-
Само след броени дни започва световното в ЮАР и всички истински мъже ще забравят за жените си и досадните домашни задължения и ще заседнат задълго пред телевизорите :D . Нека отсега да сме в тон с Мондиала и да сложим футболни аватари, за да се разпознаваме, че сме истински мъже . От дете подкрепям само 2 национални отбора, освен нашия: Аржентина и Германия. И на това световно те са моите фаворити.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Само след броени дни започва световното в ЮАР и всички истински мъже ще забравят за жените си и досадните домашни задължения и ще заседнат задълго пред телевизорите :D . Нека отсега да сме в тон с Мондиала и да сложим футболни аватари, за да се разпознаваме, че сме истински мъже . От дете подкрепям само 2 национални отбора, освен нашия: Аржентина и Германия. И на това световно те са моите фаворити.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Испания са много силни и са ми главните фаворите за титлата, но не съмнено най-интересната група ще е тази с Бразилия,Портогалия и Кот дивоар( не знам как се пише :D ) а и нищо чудно африканците да се класират заедно с бразилците ,защото Портогалия имат силни играчи , но Кристиано Роналдо е доста голям егоист и упорито няма да играе за отбора.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Humppa
Да раздвижим малко темата Ливърпул изгониха Бенитес, щял да поема Интер.Ще строим нов национален стадион някъде около летището, но това след като завършим спортната зала...
Коментар
-
fiatmaniak написа:Испания са много силни и са ми главните фаворите за титлата, но не съмнено най-интересната група ще е тази с Бразилия,Портогалия и Кот дивоар( не знам как се пише :D ) а и нищо чудно африканците да се класират заедно с бразилците ,защото Портогалия имат силни играчи , но Кристиано Роналдо е доста голям егоист и упорито няма да играе за отбора.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Humppa
-
И аз още от дете си имам разни любими и нелюбими отбори.Голям почитател съм на:ИталияФранцияИспанияХоландияПортугалия (но не чак толкова)Когато тези отбори играят помежду си ми е голяма драма, защото не съм наясно със себе си. Първият финал, който съм гледал като 7-годишно хлапе беше ’82 между Италия и Германия, когато си умрях от кеф как беше унизена Германия. Друг велик мач, който помня е от ’86 - Франция-Бразилия. Голяма радост! И после да вземе Франция да падне на полуфинала от Германия. В този ред от мисли, има два отбора, които са ми противни, и те са :ГерманияБразилияАржентина също много ме кефят и при определени условия съм за тях. Но все пак не са еворпейски отбор.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Humppa написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз на първо място съм за Италия, вторият ми отбор е Германия и вече накрая, ако всичко е загубено, съм за европейския футбол над южноамериканския. Най-противният ми отбор е Бразилия, така че не ме интересува с какви средства, но трябва да им бъде попречено да станат шампиони. Англия наистина има голям треньор, но се надявам нищо да не направят - те също са ми от най-противните отбори, а и, разбира се, нямат потенциал да направят нещо голямо. Испания и Португалия са ми от традиционно най-неприятните.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Абе не знам, но му се радвам на това световно като малко дете. Събуждам се с едно приятно чувство и броя дните до старта. Пак ще опустеят улиците и отвсякъде ще долитат само звуци, които галят изтънчения ми слух : приятната шумотевица от предаването на футболен мач. Жалко, че и ние няма да сме там, но всяка жаба да си знае гьола.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар