Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1:1.Неможах да гледам мача,ама като гледам коментари и статий в нета наще добре са играли
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Шабалала :D ни разби шайбите и балалайките :DВъпреки това нашите играха по-добре и не изпуснаха равенството в последните 2 минути...

Коментар

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=35&t=49049 Жозе има и чувство за хумор.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Само след броени дни започва световното в ЮАР и всички истински мъже ще забравят за жените си и досадните домашни задължения и ще заседнат задълго пред телевизорите :D . Нека отсега да сме в тон с Мондиала и да сложим футболни аватари, за да се разпознаваме, че сме истински мъже . От дете подкрепям само 2 национални отбора, освен нашия: Аржентина и Германия. И на това световно те са моите фаворити.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            Само след броени дни започва световното в ЮАР и всички истински мъже ще забравят за жените си и досадните домашни задължения и ще заседнат задълго пред телевизорите :D . Нека отсега да сме в тон с Мондиала и да сложим футболни аватари, за да се разпознаваме, че сме истински мъже . От дете подкрепям само 2 национални отбора, освен нашия: Аржентина и Германия. И на това световно те са моите фаворити.
            Аржентина в момента имат като индивидуалности най-силните играчи, но най..... меко казано слабия треньор. Нищо че е най-великия като футболист. Иначе първенството ще е интересно, доста са фаворитите... На предишните първенства аз лично не слагах като фаворит отборите на Испания и Англия сред традиционните Бразилия, Италия, Аржентина, Германия, но на това първенство, не се знае
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Испания са много силни и са ми главните фаворите за титлата, но не съмнено най-интересната група ще е тази с Бразилия,Портогалия и Кот дивоар( не знам как се пише :D ) а и нищо чудно африканците да се класират заедно с бразилците ,защото Портогалия имат силни играчи , но Кристиано Роналдо е доста голям егоист и упорито няма да играе за отбора.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Не съм им фен, но моята прогноза е Англия. Може и да нямат най-добрите играчи, но имат най-добрия треньор.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да раздвижим малко темата Ливърпул изгониха Бенитес, щял да поема Интер.Ще строим нов национален стадион някъде около летището, но това след като завършим спортната зала...

Коментар

Хайде и аз да съм в тон с аватара като snake COME ON ENGLAND!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

fiatmaniak написа:
                      Испания са много силни и са ми главните фаворите за титлата, но не съмнено най-интересната група ще е тази с Бразилия,Портогалия и Кот дивоар( не знам как се пише :D ) а и нищо чудно африканците да се класират заедно с бразилците ,защото Портогалия имат силни играчи , но Кристиано Роналдо е доста голям егоист и упорито няма да играе за отбора.
                      Колега ти и ПортУгалия не знаеш как се пише
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Аз не искам да си сменям хубавия аватар Но и аз съм за Англия!

Коментар

И аз още от дете си имам разни любими и нелюбими отбори.Голям почитател съм на:ИталияФранцияИспанияХоландияПортугалия (но не чак толкова)Когато тези отбори играят помежду си ми е голяма драма, защото не съм наясно със себе си. Първият финал, който съм гледал като 7-годишно хлапе беше ’82 между Италия и Германия, когато си умрях от кеф как беше унизена Германия. Друг велик мач, който помня е от ’86 - Франция-Бразилия. Голяма радост! И после да вземе Франция да падне на полуфинала от Германия. В този ред от мисли, има два отбора, които са ми противни, и те са :ГерманияБразилияАржентина също много ме кефят и при определени условия съм за тях. Но все пак не са еворпейски отбор.
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Humppa написа:
                            ...
                            Кви са тия английски крокодили :D ? Не съм фен на английския футбол, винаги съм го намирал за скучен и еднообразен. Смятам, че за пореден път няма да направят нищо запомнящо се. Всъщност на това световно не знам дали ще има отбори, които да ме накарат да изпитам позабравени емоции от тази велика игра. Отбори като Бразилия на Зико и доктор Сократес, Аржентина на най-великия-Диего Армандо Марадона и Клаудио Каниджа, Германия на Карл-Хайнц Румениге и Тони Шумахер, като Холандия на магическото трио Гулит, Рийкард, Ван Бастен, като Дания на Алан Симонсен, Михаел Лаудруп и Пребен Елкер, като Италия на Роберто Бетега и Паоло Роси. Не мога да си кривя душата и признавам, че и Франция винаги е имала велики играчи, достатъчно е да споменем само имената на Мишел Платини (не мангала от ЦСКА ), Зинедин Зидан, Жан Тигана, Ален Жирес и много други, но никога не са ми били любимци.

Коментар

Аз на първо място съм за Италия, вторият ми отбор е Германия и вече накрая, ако всичко е загубено, съм за европейския футбол над южноамериканския. Най-противният ми отбор е Бразилия, така че не ме интересува с какви средства, но трябва да им бъде попречено да станат шампиони. Англия наистина има голям треньор, но се надявам нищо да не направят - те също са ми от най-противните отбори, а и, разбира се, нямат потенциал да направят нещо голямо. Испания и Португалия са ми от традиционно най-неприятните.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Абе не знам, но му се радвам на това световно като малко дете. Събуждам се с едно приятно чувство и броя дните до старта. Пак ще опустеят улиците и отвсякъде ще долитат само звуци, които галят изтънчения ми слух : приятната шумотевица от предаването на футболен мач. Жалко, че и ние няма да сме там, но всяка жаба да си знае гьола.

Коментар

Working...
                                X