Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Байерн - харесвам ги от незабравимия за мен мач с ЦСКА, когато в състава им бяха Хьонес, Брайтнер, Румениге и прочие.
    Аз също се осъзнах като привърженик на баварците някъде по това време. Румениге и Брайтнер бяха фантастични, нямаше защита, която може да им устои. Отборът беше машина, имаше несломим дух и играеше до последно за победа и за честта си. Това са нещата, които ме определиха завинаги като техен привърженик, както и на Бундестима.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      ntodorov написа:
      Байерн - харесвам ги от незабравимия за мен мач с ЦСКА, когато в състава им бяха Хьонес, Брайтнер, Румениге и прочие.
      Аз също се осъзнах като привърженик на баварците някъде по това време. Румениге и Брайтнер бяха фантастични, нямаше защита, която може да им устои. Отборът беше машина, имаше несломим дух и играеше до последно за победа и за честта си. Това са нещата, които ме определиха завинаги като техен привърженик, както и на Бундестима.
      Бях дете на този мач. Баща ми ме заведе да го гледаме в София. Аз тъкмо се захласвах по футбола. Дете-дете - 12-13 годишен. Когато ЦСКА поведе с 3-0 се радвахме неистово. За Румениге само бях чувал и му гледах снимките във великия тогава вестник СТАРТ. Няма да забравя обаче едно - Брайтнер само даваше знаци с ръце на своите да играят спокойно. Нямаше обаче германец, който да изглеждаше притеснен. До края на полувремето немците нашиха 2 бързи гола, а Хьонес на излизане от тунела ( хората дюдюкаха ) за второто полувреме направи гримаса, че се е уплашил от мача и си разклати фланелката да демонстрира притеснение. След края на мача осъзнах какъв отбор съм гледал на живо. Помня, че броих дните до реванша в Мюнхен, като тайничко се надявах нещо да направим. Уви - германците там бяха зверове и не ни подцениха...По това време нека не забравяме, че ЦСКА беше силен дори един от най- силните европейски отбори с, които всички се съобразяваха.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да видим какво ще направят днес нашите чалга-национали, вече удържат 15 минути...

Коментар

Humppa написа:
          Да видим какво ще направят днес нашите чалга-национали, вече удържат 15 минути...
          Стига глупости ве! Нашите мачкат.Заслужават и нека си вярват.Според мен се надъхаха от спасената дузпа.Допреди това малко стъписано стояхме.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Като се сетя за мача срещу Кипър, днес все едно гледаме друг отбор.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

честито първо полувреме
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

dikanio написа:
                Като се сетя за мача срещу Кипър, днес все едно гледаме друг отбор.
                Абсолютно!!!Радвам се,че най-накрая не робуваме на имена.С голямо желание винаги тръгваме,но що ли за важните мачове ни увисват бачовете???
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

като гледам май Бербатов е пречил до сега на Бг футбола
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Не бързайте да правите изводи само от едни 45 минути!

Коментар

И каква стана тя?Нашия Убав тренер не направи смените си и нашите окуцяха накрая и ни набутаха два бързи.Иначе мисля,че долу горе стояхме добре с изключение на това,че имахме две или три положения за целия мач.

Коментар

Приятно съм изненадан от вратаря. Белгия е един много слаб отбор, да не кажа смешен. Не се заблуждавайте от резултата, Михайлов ни спаси от разгром.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не е на добре, когато играч на мача ти е вратаря....

Коментар

Естествено пак се повтаря фразата "Играхме много добре ама паднахме".Според мен така става защото българските фуболисти като водят и като видят края на мача се отпускат и както в този случай ни вкарват 2 бързи гола,да бяха задържали темпото още някоя минута друго щеше да е.Обаче ми направи впечатление че белгийците се поизнервиха доста от играта на наще и играха грубо,и то на приятелска среща.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Супер мач за нашите и страхотен резултат за малко да биеме децата на Белгия :D освен лесните за прогнозиране бг отбори в евротурнирите ,вече и националите са златна кокошка
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Не гледах целия мач, защото заспах. Но първото полувреме нашите стояха добре срещу тийнейджърската команда на белгийците . Малката перука пази доста добре. Това момче е за Гинес-не играе никъде, а е национал и пази наистина добре. Може да стане голям вратар, ако си намери отбор, в който да играе редовно. В защита нещата са леко взривоопасни: Ванката русия, зетя, а и Караджата загряваше край тъч линията, директно изкаран от чалготеката .
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X