Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По-добре е че се махна.Само пречи на играта на хората.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

vesko написа:
      Най-после се разкара бай Митьо и сега няма кой да ни пречи. В най-лошия случай сме на финал на европейското. И то по-вероятно да го спечелим отколкото да го загубим.
      Ха тва някаква шега ли е. Като цяло имаме доста добри индивидуални играчи ,ама нещо сериозно им куца ,не са сработени ли и какво не знам , ама нещата на никъде не вървят.Бербо, Мартин и Стилян играят в много силни отбори в Англия,и Божинов, а за Манолев няма какво да се каже -много е добър и е твърд титуляр в ПСВ Айндховен.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Жалко че се отказа ама вече няма връщане назад. Сега да видим журналистчетата кой ще набедят за поредния провал, който се очертава. "Бай Митю" както някои го наричат има 48 гола от 77 мача за националния отбор, можем само да си мечтаем в скоро време да имаме футболист като него. Изглежда очакванията бяха огромни, но една птичка пролет не прави.
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

България не ме обича, а аз съм ебати пича. Чао, довиждане, лека нощ, успех обратно в Тотнъм, мерси.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Бербатов ми е любимият БГ футболист. Но пък още се чудя коя е точно неговата позиция?1. Централен нападател: не го виждам като голаджия, не е достатъчно добър вкарвач, много изпуска2. Атакуващ полузащитник, плеймейкър: усет за играта, пасове, техника, задържане на топката- СУПЕР, но бавен. Контрите превръща в постепенно нападение (има и изключения разбира се). В отбор, който залага на скоростта (ще) му е трудно.3. Около централния нападател, както и някаква форма на крило: спорна работа, но ми се вижда най-подходяща. Но изисква доста сработване с партньора. Рууни твърди, че с Роналдо трудно се е играело, за Бербо нищо не казва.За националния не оправдавам отказването му. Кво му пречи кой кво си говори. Той играе слабо, но естествено не е само той виновен. Честно да си кажа не знам що националите са толкова трагични...не очаквам да са невероятни, но да се на нивото на Грузия..
            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Каквото и да говорим Бербатов предпочете парите,от това да представя родината си.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Аз пък съм си фен на Видима Севлиево . :D Евала на момченцата ,мирно и тихо пак си влязоха в А група и пак ще има да се мъчат грандовете като идат в Севлиево . :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

kal0yanch40 написа:
                  Каквото и да говорим Бербатов предпочете парите,от това да представя родината си.
                  Като знам какви пари получава в Юнайтед не бих го винил.Предпочете да развива кариерата си на клубно ниво, и без това там нещата са на кантар.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

какво мислите за АИК и Йоребро днес дали ще бият
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

На 21.04.2010г. snake написа:
                      В А група шампиона няма какво да го мислим-ясно е, че ще е Литекс. Втори и трети ще са ЦСКА и Левски, лично мнение .
                      Ученото си е учено .
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

или ги налучкваш или гледаш в бъдещето
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Футболистите и делегацията от некадърния, т.е. националния отбор пътуват за Йоханесбург в бизнес-класа... Нека, на онзи стадион все още не са се оси*али...

Коментар

Кой отбор ще подкрепяте на 22-и Май.Аз лично съм за Интер.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

На финала за ШЛ съм за Байерн, както и за Германия на световното.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                                На финала за ШЛ съм за Байерн, както и за Германия на световното.
                                + 1...Въпреки, че обичам италианския футбол и в частност южните отбори - Наполи, Палермо, Катаня... Байерн - харесвам ги от незабравимия за мен мач с ЦСКА, когато в състава им бяха Хьонес, Брайтнер, Румениге и прочие.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X