По-добре е че се махна.Само пречи на играта на хората.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vesko написа:Най-после се разкара бай Митьо и сега няма кой да ни пречи. В най-лошия случай сме на финал на европейското. И то по-вероятно да го спечелим отколкото да го загубим.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Жалко че се отказа ама вече няма връщане назад. Сега да видим журналистчетата кой ще набедят за поредния провал, който се очертава. "Бай Митю" както някои го наричат има 48 гола от 77 мача за националния отбор, можем само да си мечтаем в скоро време да имаме футболист като него. Изглежда очакванията бяха огромни, но една птичка пролет не прави.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Бербатов ми е любимият БГ футболист. Но пък още се чудя коя е точно неговата позиция?1. Централен нападател: не го виждам като голаджия, не е достатъчно добър вкарвач, много изпуска2. Атакуващ полузащитник, плеймейкър: усет за играта, пасове, техника, задържане на топката- СУПЕР, но бавен. Контрите превръща в постепенно нападение (има и изключения разбира се). В отбор, който залага на скоростта (ще) му е трудно.3. Около централния нападател, както и някаква форма на крило: спорна работа, но ми се вижда най-подходяща. Но изисква доста сработване с партньора. Рууни твърди, че с Роналдо трудно се е играело, за Бербо нищо не казва.За националния не оправдавам отказването му. Кво му пречи кой кво си говори. Той играе слабо, но естествено не е само той виновен. Честно да си кажа не знам що националите са толкова трагични...не очаквам да са невероятни, но да се на нивото на Грузия..Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Каквото и да говорим Бербатов предпочете парите,от това да представя родината си.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Humppa
Футболистите и делегацията от некадърния, т.е. националния отбор пътуват за Йоханесбург в бизнес-класа... Нека, на онзи стадион все още не са се оси*али...
Коментар
-
snake написа:На финала за ШЛ съм за Байерн, както и за Германия на световното.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар